Profile for member oldcity-gtı
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Eylül 07, 2008, 06:53:30 ÖÖ
70463 Mesaj 4111 Konu Gönderen: 3439 Üye
Son üye: seyran
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2
1  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: bu da oldcity-gtı nickli arkadaşımızın aracı : Mayıs 30, 2008, 12:44:52 ÖÖ
4 cmlık yay ne demek yay arakalıklarımı yoksa aracı 4cm yeremı yaklaştırıyor
2  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: bu da oldcity-gtı nickli arkadaşımızın aracı : Mayıs 30, 2008, 12:32:15 ÖÖ
made ın france boge bende de var cok yumusak bı amortisör yaylar orjinal galiba benı cok vuruyorlar takır tukurbır kerede kıtlettım yapıştı kaldı amartisör
3  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: bu da oldcity-gtı nickli arkadaşımızın aracı : Mayıs 29, 2008, 09:57:34 ÖS
gazlı amortisör aldım önler yorumlarınızı beklıyorum arkadaşlar nasıl kulanan varmı marka de carbon
4  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: bu da oldcity-gtı nickli arkadaşımızın aracı : Mayıs 29, 2008, 12:45:43 ÖÖ
mk1gtı yardımın icin sagol atslerden bende de var boyalarını bende söktum polisaj yaptırmayı düşünüyorum sen ne yapıcaksın bide ebaydan aldıgı amortisör nasıl aldın nekadara maal oldu
5  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: bu da oldcity-gtı nickli arkadaşımızın aracı : Mayıs 28, 2008, 12:39:46 ÖÖ
arkadaşlar herkeze öncelikle selam bıir sorunum var arabanın ön takımını yapıyorum aks başı ve poyra bilyası gibi şeyler lazım istanbuldan nereden alırım aciillll yardım...!!!
6  Serbest Forum / Satılık / Ynt: satılık golf 1 direksiyon kutusu : Mayıs 04, 2008, 02:49:24 ÖÖ
türkiyede ebay yok ki nasıl olacak ebay da cok sagla malzemeler var fakat biz beceremiyoruz sen alabiliyormusun ebaydan parça
7  Serbest Forum / Satılık / Ynt: satılık golf 1 direksiyon kutusu : Mayıs 02, 2008, 12:24:13 ÖS
ugur bilgi için cok teşekkür ederim cıkma kutu bulmak zormu ? bizim burada cıkma bulmak zor sıfırda yoktur zaten bulamazsın
8  Serbest Forum / Satılık / Ynt: satılık golf 1 direksiyon kutusu : Mayıs 02, 2008, 02:06:07 ÖÖ
slm ugur benım bir sorum olacak bu hidrolik direksıyonu olayını nasıl cözdün yazarsan sevinirim benim arabanın motor mk2 de hidrolik oluyormuş galiba hidrolik kutuyu nasıl temin ettin bende yapa bilirmiyim hayırlı satıslar
9  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: bu da oldcity-gtı nickli arkadaşımızın aracı : Şubat 29, 2008, 04:21:37 ÖÖ
ibrahim yardımların icin teşekkür ederim saglıcakla...
10  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: bu da oldcity-gtı nickli arkadaşımızın aracı : Şubat 28, 2008, 04:21:25 ÖS
arkadaslar slm ats jantlarıma polisaj yapmak istıyorum nasıl yaparım yardımlarınızı beklıyorum
11  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: bu da oldcity-gtı nickli arkadaşımızın aracı : Ocak 11, 2008, 10:27:03 ÖS
mk2 gti siteyı tavsiye ettigin için sagol atsler ben polişaj yapmayı düsünuyorum yada nikelaj sence olurmu eger olursa sıyaha boyuyacam aklımda var onlar tamponda degısıklık yapıcam mc sahan a yazdım sen hangı araca takmıstın su an kulandıgın turuncu golfde yoksa baska bır araca beyazdamı senın yoksa sende bıde kırmızı golf 2 vardı 1.8 8v galıba
12  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: bu da oldcity-gtı nickli arkadaşımızın aracı : Ocak 11, 2008, 10:15:15 ÖS
mcsahan mrb bende düşümüştüm nikelajli tomponu eskişehide bulamadım aksarayda da bulamadım bı ara gelmiştim
 oyuzde golf 2 tamponu aldım yalnız o taponu kısaltacam genıisligini alıcam bız onu olesıne takmıstık resımde dusuk duruyor ve bıde tamponu kople yesıl yapıcam yorum icin sagol
13  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: bu da oldcity-gtı nickli arkadaşımızın aracı : Ocak 11, 2008, 09:58:51 ÖS
warlock öcelıkle tesekkurler benim jantlar 7j janlar flanş atmayı dusunuyorum bıde helezonlarlada bıras oynuyacam yere yaklaştıracam su anda helezonlar yüsek zaten araba leylek gıbı yorumun icin sagol
14  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: bu da oldcity-gtı nickli arkadaşımızın aracı : Ocak 07, 2008, 12:42:41 ÖÖ
tamponda daha restöre yapıcam o resimde ölesine takmıştım son birkaç yıllda eskişehir çok degişti
15  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: bu da oldcity-gtı nickli arkadaşımızın aracı : Ocak 06, 2008, 03:45:54 ÖÖ
nerde oturuyor
Sayfa: [1] 2