made ın france boge bende de var cok yumusak bı amortisör yaylar orjinal galiba benı cok vuruyorlar takır tukurbır kerede kıtlettım yapıştı kaldı amartisör
mk1gtı yardımın icin sagol atslerden bende de var boyalarını bende söktum polisaj yaptırmayı düşünüyorum sen ne yapıcaksın bide ebaydan aldıgı amortisör nasıl aldın nekadara maal oldu
arkadaşlar herkeze öncelikle selam bıir sorunum var arabanın ön takımını yapıyorum aks başı ve poyra bilyası gibi şeyler lazım istanbuldan nereden alırım aciillll yardım...!!!
slm ugur benım bir sorum olacak bu hidrolik direksıyonu olayını nasıl cözdün yazarsan sevinirim benim arabanın motor mk2 de hidrolik oluyormuş galiba hidrolik kutuyu nasıl temin ettin bende yapa bilirmiyim hayırlı satıslar
mk2 gti siteyı tavsiye ettigin için sagol atsler ben polişaj yapmayı düsünuyorum yada nikelaj sence olurmu eger olursa sıyaha boyuyacam aklımda var onlar tamponda degısıklık yapıcam mc sahan a yazdım sen hangı araca takmıstın su an kulandıgın turuncu golfde yoksa baska bır araca beyazdamı senın yoksa sende bıde kırmızı golf 2 vardı 1.8 8v galıba
warlock öcelıkle tesekkurler benim jantlar 7j janlar flanş atmayı dusunuyorum bıde helezonlarlada bıras oynuyacam yere yaklaştıracam su anda helezonlar yüsek zaten araba leylek gıbı yorumun icin sagol