Profile for member nargileosman
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Ekim 08, 2008, 09:05:36 ÖÖ
74009 Mesaj 4319 Konu Gönderen: 3712 Üye
Son üye: onuruslu
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
  Mesajları Göster
Sayfa: 1 [2]
16  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Polo Boğaz Kelebeği : Eylül 12, 2008, 12:52:21 ÖÖ
Sewgili arkadaslarım, yüksek bilgilerinize dayanarak birseyler danısmak, bilgilerinizden faydalanmak istiyorum,
2 hafta önce bana cok güzel sıkıntılar yasatan bogaz kelebegimi gecen hafta temizlettim fakat tamircimden bogaz kelebegimin gidik oldugunu, aynı sıkıntılarla yeniden karsılasacagımı ve biran önce bogaz kelebegimi degistirmem gerektigini ögrendim. Bogaz kelebeginin fiyatı 280-300 ytl civarlarında diye biliyorum, bu parcayı İstanbul Aksaraydaki parcacılardan daha uygun fiyata bulabilecegimi düsünüyorum, İtalyan yan sanayi parcaların bol oldugu aksaraydan böle bir parca bulup taksam ileride cok sıkıntı cekermiyim sizlere onu sormak istedim, birde bu parcayı Almanyadan getirtsem daha mı cazip fiyatlı olur onu sormak istedim ?? yardımlarınızı bekliyorum, sewgiyle kalın...

kardeşim:
daha önceki arabamda bende aynı sorunuu yaşamıştım ve yansanayi ürün kullanmıştım. daha sonra nasıloldu anlamadım boğaz kelebeği eridi. parçalarını kabiratörden çıkardım eriyik vaziyette.
   sana tavsiyem bogaz kelebeğini hafife aalma arabanın bademciği gibi olduğunu düşün ve orjinalini al derim. işin rast gelsin. kazasız, belasız, sakin sürüşler dileri
17  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Bende Artık Bir Polo sahibiyim : Eylül 10, 2008, 02:56:47 ÖÖ
hayırlı teskereler Nizam kardeşime. inşallah aktif kalacağım.
 :tamamdir
18  Volkswagen / Polo ve Lupo / Sabahları Vites Sertleşiyor. : Eylül 10, 2008, 02:41:46 ÖÖ
 sabahları araç soğukken vites biraz sert oluyor. normalmidir? yoksa bi anormallik varmıdır? anormallik varsa bu sorun nasıl giderilir? bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.
    saygılarımla / osman
19  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Bende Artık Bir Polo sahibiyim : Eylül 10, 2008, 02:24:17 ÖÖ
hoşgeldi ve güle güle nargile osman yok selam verip gidenlerden  Lips Sealed
nizam kardeş hergün değilsede en az haftada bir ziyaret ederim amma kullnıcı adıyla giriş yapmıyordum. inşallah bundan sonra devamlı kullnıcı adıyla giriş yaparım. Tüm hoşgeldin diyen arkadaşlarıma gönülden teşekkürlerimi sunuyorum sağolun varolun ALLAH kazasız belasız sürüşler nasip eder hepinize inşallah. :tamamdir
20  Volkswagen / Polo ve Lupo / Bende Artık Bir Polo sahibiyim : Temmuz 26, 2008, 01:22:41 ÖÖ
Bu siteyi kuran ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. bende artık bir polo clasic 2000 comfort sahibiyim.   sevgi sevgi
   HERKESE SELAM
Sayfa: 1 [2]