Sewgili arkadaslarım, yüksek bilgilerinize dayanarak birseyler danısmak, bilgilerinizden faydalanmak istiyorum,
2 hafta önce bana cok güzel sıkıntılar yasatan bogaz kelebegimi gecen hafta temizlettim fakat tamircimden bogaz kelebegimin gidik oldugunu, aynı sıkıntılarla yeniden karsılasacagımı ve biran önce bogaz kelebegimi degistirmem gerektigini ögrendim. Bogaz kelebeginin fiyatı 280-300 ytl civarlarında diye biliyorum, bu parcayı İstanbul Aksaraydaki parcacılardan daha uygun fiyata bulabilecegimi düsünüyorum, İtalyan yan sanayi parcaların bol oldugu aksaraydan böle bir parca bulup taksam ileride cok sıkıntı cekermiyim sizlere onu sormak istedim, birde bu parcayı Almanyadan getirtsem daha mı cazip fiyatlı olur onu sormak istedim ?? yardımlarınızı bekliyorum, sewgiyle kalın...
kardeşim: 2 hafta önce bana cok güzel sıkıntılar yasatan bogaz kelebegimi gecen hafta temizlettim fakat tamircimden bogaz kelebegimin gidik oldugunu, aynı sıkıntılarla yeniden karsılasacagımı ve biran önce bogaz kelebegimi degistirmem gerektigini ögrendim. Bogaz kelebeginin fiyatı 280-300 ytl civarlarında diye biliyorum, bu parcayı İstanbul Aksaraydaki parcacılardan daha uygun fiyata bulabilecegimi düsünüyorum, İtalyan yan sanayi parcaların bol oldugu aksaraydan böle bir parca bulup taksam ileride cok sıkıntı cekermiyim sizlere onu sormak istedim, birde bu parcayı Almanyadan getirtsem daha mı cazip fiyatlı olur onu sormak istedim ?? yardımlarınızı bekliyorum, sewgiyle kalın...
daha önceki arabamda bende aynı sorunuu yaşamıştım ve yansanayi ürün kullanmıştım. daha sonra nasıloldu anlamadım boğaz kelebeği eridi. parçalarını kabiratörden çıkardım eriyik vaziyette.
sana tavsiyem bogaz kelebeğini hafife aalma arabanın bademciği gibi olduğunu düşün ve orjinalini al derim. işin rast gelsin. kazasız, belasız, sakin sürüşler dileri