Profile for member MK-IV 35
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Ağustos 30, 2008, 11:02:20 ÖÖ
70053 Mesaj 4081 Konu Gönderen: 3397 Üye
Son üye: yavuzkara
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
  Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 39
31  Otomobil Forumu / Karşılaştırmalar / Ynt: Hangi Golf GTi....??? : Ağustos 23, 2008, 02:42:12 ÖS
hepsi birbirinden güzel, ama biri varki beni benden alıyor.
DSG li MK-V GTI.  sevgi
32  Volkswagen / Golf IV / Ynt: Aranıza Tam Anlamıyla Geldim : Ağustos 23, 2008, 12:44:35 ÖS
hayırlı olsun.
içine sindiyse fiyat hiç önemli değil. zaten temiz bir golfe binmek istiyorsan üçü beşi aramayacaksın.
kazasız belasız kullanmanız dileğiyle, tekrardan aramıza hoş geldin.
33  Volkswagen / Passat / Ynt: 2000 model passat 1.9 TDI : Ağustos 22, 2008, 07:57:21 ÖS
TDI, yazısında I nın kırmızı olması 110hp olduğunu gösterir.
yan aynalarda elektrikli ve ısıtmalı. ısıtma sadece sürücü tarafında sanırım.
iç dikiz aynasından yukarı doğru bir çubuk çıkıyorsa, aracınız otomatik kararan dikiz aynasına ve yağmur sensörüne sahiptir. bu aynanın önünde ve arkasında sensör olur ışığı algılayınca otomatik kararır, aynanın camla birleştiği yerde de yağmur sensörü vardır.
34  Volkswagen / Golf IV / Ynt: kilometre saati tablası sorunu yardımlarınızı bekliyorum : Ağustos 21, 2008, 10:46:09 ÖÖ
eğer değiştireceksen, parça koduna dikkat ederek almanı tavsiye ederim.
yetkili servisten bile herhangi bir parça alındığında direk aracın şasi numarasını istiyorlar, ona göre veriyorlar parçayı.
yani herhangi bir golf ün kadranı seninkine uymayabilir.
35  Volkswagen / Golf IV / Ynt: Golf IV lastik ebatları nedir? : Ağustos 21, 2008, 12:52:51 ÖÖ
aracınızın orjinal lastik ebatları 175/80/R14 olması gerekir. sanırım zor bulunan bir ebat. lastikçiler biraz işin kolayına kaçıyor ellerinde bulunan lastiği veriyor.
ayrıca 195/65/R15 takabilmeniz için 15" jant takılması gerekir.
aracınızın orjinal lastik ölçüleri depo kapağının arkasında ve kitapçıkta yazıyor.
36  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: ankaradan bir golf daha... : Ağustos 13, 2008, 02:01:02 ÖS
jantcılar kaliperleri boyuyor genelde griye. bence boyanınca daha güzel duruyor.
jant kendini daha çok belli ediyor o açıdan dedim boyansa daha güzel görünürdü diye.
37  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: ankaradan bir golf daha... : Ağustos 13, 2008, 01:52:59 ÖS
düzeltim, kampana nerden çıktı ya  Cheesy
38  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: ankaradan bir golf daha... : Ağustos 13, 2008, 01:47:10 ÖS
bu arada hoşgeldiniz.
aracınız çok hoş duruyor yeni jantlar hayırlı olsun. 
jantlarla aracın renk uyumu gayet güzel, kaliperler boyansa yada temizlense daha şık durur bence.
39  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: ankaradan bir golf daha... : Ağustos 13, 2008, 01:39:46 ÖS
onlar park lambası Ahmet.
40  Volkswagen / Golf IV / Ynt: Balata ısınma sorunu yardım : Ağustos 13, 2008, 12:13:04 ÖÖ
özellikle geri çıkılan yokuşlarda dikkatli olmanızı tavsiye ederim, vw balataları bu konuda çok hassas, bu yüzden balatayı yakabilirsiniz.
kaçırma varsa oluşan büyük kuvvet sonucu ısınma olur, aşınma hızlanır, balatanın yanmasına sebep olabilir. ısı, yayların zayıflamasına ve bozulmalarına sebep olur. sonuçta volan ve baskı balata zarar görüyor.

ben daha yeni baskı balatayı değiştirdim. çekiş mükemmel oldu, debriyaj ise pamuk gibi diyebilirim. belki üzerinden çıkan baskı balata beni biraz daha idare edebilirmiş ama ben bu riske hiç girmedim, olmadık bi yerde olmadık bir zamanda yolda kalmaktansa değiştirmeyi daha uygun buldum.
41  Otomobil Forumu / Genel / Ynt: Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... : Ağustos 12, 2008, 09:25:16 ÖS
Koray çift taraflı bant kullan. istediğin gibi sabitlersin plakayı uğraşmadan.
zaten sadece silikon yaptığında, silikon kurumadan o plakayı  tutmaz.
Ahmet'in dediği gibi çift taraflı bant ortasına birazcık silikon yeterli.
42  Volkswagen / Golf IV / Ynt: koltuk altındaki kablolar : Ağustos 12, 2008, 07:21:26 ÖS
ihraç edilen bazı ülke modellerinde emniyet kemeri için ışıklı ve sesli uyarı var diye biliyorum.
ama Türkiye'ye gönderilen modellerde var mı bilgim yok.
43  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: 1989 Golf GL otomatik : Ağustos 11, 2008, 06:15:13 ÖS
Öncelikle hoşgeldin.
Maşallah tertemiz bir mk2.
Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
44  Otomobil Forumu / Genel / Ynt: VW niniz hangi ülkedeki üretim platformundan çıkmış öğrenin... : Ağustos 05, 2008, 12:29:06 ÖÖ
W Golfsburg, Germany.
45  Volkswagen / Golf I / Ynt: Efsaneler ölmez Öldürülür... : Ağustos 03, 2008, 04:32:45 ÖS
yaklaşık bir ay önce Tuvtürk te vize yaptırdım. herşey olması gerektiği bence.
eski yeni ayrımı yok, araç eğer belirtilen standartlara uyuyorsa vize den geçiyosun  Smiley
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 39