Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Temmuz 26, 2008, 02:20:21 ÖS
68442 Mesaj 3852 Konu Gönderen: 3245 Üye
Son üye: design26
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 36
1  Volkswagen / Bora / Ynt: Lastik Seçimi. : Temmuz 24, 2008, 03:05:07 ÖS
ama sen başta jantlar 15" yazmışsın.  Smiley
205/55/16 olması gerekir orjinal ebatlarının, senin verdiğin ebata göre yani geniş değil sadece yüksek. biraz daha konforlu olur bu şekilde yanak geniş olduğu için.
ama km yanlış gösterebilir belkide o yüzden sana fazla yakıyor gibi geliyor.
ama yanıltmayım, sen en iyisi depo kapağının arkasına bak orjinal ölçüler için. orada yazıyor.
2  Volkswagen / Bora / Ynt: Lastik Seçimi. : Temmuz 24, 2008, 02:54:02 ÖS
tamam lastik ebatları değişmiş olabilirde jantlar 16" onu değiştirmemiştir herhalde.
resimlerinden gördüğüm kadarıylada 16"lik jantlar takılı üzerinde.
yada dizel olanlarda aynı jantın 15"mi takılı acaba? sen bagajdaki jantın ölçüsüne bak en iyisi onuda değiştirecek değil ya.
3  Volkswagen / Bora / Ynt: Lastik Seçimi. : Temmuz 24, 2008, 02:38:19 ÖS
sizin araç bora comfort ve dolayısıyla jantları 16" olması gerekir. iyi bak lastiklere.  Smiley
195/65/15 bora pasificlerde kullanılıyor ve golf comfortlarda. depo kapağında yazar ölçüleri.
4  Volkswagen / Golf IV / Ynt: bu ne yayı? : Temmuz 24, 2008, 02:33:26 ÖS
onlar airbag fişidir  Wink
ısıtmalı koltuk olanlarda dörtlüleri yakan düğmenin bulunduğu yerde, en sağda ve en solda kademeli ayarlanabilen ısıtmalı koltuk düğmeleri olur.
5  Volkswagen / Golf IV / Ynt: Sert Fren Problemi : Temmuz 23, 2008, 05:16:28 ÖS
fren hidroliğini hiç değiştirdin mi?
6  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: Yeni Resimleriyle Bora Karşınızda : Temmuz 23, 2008, 02:12:27 ÖS
Ahmet benim plakada yapıştıracak yer bulamadı mavi yerde  Cheesy
ortaya yapıştırdı alman plaka gibi durdu, baya güzel oldu. Smiley
7  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: Yeni Resimleriyle Bora Karşınızda : Temmuz 23, 2008, 01:59:58 ÖS
ilk günkü gibi maşallah  Smiley
kasasız belasız kullanın abicim.
plakada ki o mühür ne öyle kocaman  Shocked
8  Volkswagen / Golf IV / Ynt: Golf IV İkaz Lambaları : Temmuz 18, 2008, 02:35:03 ÖS
akü ikazı ise araç çalışınca sönüyor normalde.
dururken şarz dinamosu şarz etmediği için o lamba yanıyor diye biliyorum, çalışmaya başlayınca sönüyor.
uyarı veriyor derken ekranda yazı falan mı çıkıyor?
9  Volkswagen / Golf IV / Ynt: Kelebek programı : Temmuz 13, 2008, 10:06:09 ÖS
tamam demem artık, kolay gelsin  Smiley
10  Volkswagen / Golf IV / Ynt: Kelebek programı : Temmuz 13, 2008, 08:10:21 ÖS
Bilgisayara bağlatınca , ısınmış motorda tam 800 göstermesi gerekli..

Teşekkürler. 800 de duruyor zaten  Wink
benim aklımda 1000 den önceki son çizgi 900 kalmış, o yüzden yanlış yazmışım  Cheesy
önceki mesajı düzeltecem ama nedense düzenleme butonu gözükmüyor, bilgisi olan var mı?
11  Volkswagen / Golf IV / Ynt: Park lambalarını açık bırakmak : Temmuz 12, 2008, 05:57:45 ÖS
anladım ben senin ne demek istediğini.
eski araçlarda dediğin şekildeydi
ama golf IV lerde switch kilidin içinde ve dolayısıyla ulaşılması biraz zor.
dediğim gibi aracı yıkatırken kapı kilitlerine tanzikli su tutulması sonucu switch zamanla bozuluyor.  yıkarken veya yıkatırken buna biraz dikkat etmek gerekiyor. Saygılar...
12  Volkswagen / Golf IV / Ynt: Park lambalarını açık bırakmak : Temmuz 12, 2008, 05:47:19 ÖS
switch kapı menteşesinde değil ki, kapı kilidinin içinde  Wink kilitle switch bir bütün.
VD40 ile olacak iş değil, keşke olsa. ama o kadar basit değil malesef.
bu iş için kapı döşemesinin ve kapı camının çıkması gerekiyor ve kilidin sökülmesi. sonrada kilidin içindeki switch in tamir edilmesi veya değiştirilmesi.
bu sorunun nedeni araç yıkatırken kapı kilidine tanzikli su tutulması, dolayısıyla zamanla kir pastan switch işlevini yitiriyor. aracı yıkatırken hep yıkayan kişiye bunu hatırlatırım, kapı kilitlerine su tutmayın diye.
13  Volkswagen / Golf IV / Ynt: golf 1.6 mi yoksa golf 1.8 mi??? yardımmm... : Temmuz 12, 2008, 12:10:42 ÖÖ
bizimde herkesin fikrine saygımız var, yanlış bilgi verdiysem özür dileyerek düzeltiyorum 2.mesajımı.  Smiley
ama iki motorun teknik verilerine baktığımızda ben yanlış olduğunu düşünmüyorum.
aynı yükte eşek- at kıyaslaması düz bir mantık, ancak 1.6 olan araç 1.8 den 100kg daha hafif. bu azımsanacak bir fark değil bu yüzden bence bu karşılaştırma pek sağlıklı olmaz diye düşünüyorum.

14  Volkswagen / Golf IV / Ynt: Park lambalarını açık bırakmak : Temmuz 11, 2008, 07:31:37 ÖS
valla orasını bilmiyom Koray. acaba bizimkilerde varda, kapalı olan bir özellik mi bilgim yok.
ama olsa iyi olur, benim çok hoşuma gidiyor.
şimdi aklıma geldi, acaba bu dörtlüler ani frende de yanıp sönüyomu ki, hiç dikkat etmedim.  Cheesy
bir ara bağlattıralım vag.com a bakalım, neyin nesidir öğrenelim.
15  Volkswagen / Golf IV / Ynt: Park lambalarını açık bırakmak : Temmuz 11, 2008, 06:48:46 ÖS
99 Comfortline.
digital klima ... vs, 2001 comfortline daki herşey mevcut, fazlası var eksiği yok keratanın  Cheesy
Sayfa: [1] 2 3 ... 36