Oguz evet bunlardi gorduklerim bence yakisir, cakma bbs, pw marka jantlari nette aratirsaniz cok guzel modelleri oldugunu gorursunuz arkadaslar, bende jant almadan once arastirirken bu modellere cok takilmistim, Tuncla epey bi bakmistik bu modellere bence 6n.e bayaa bi yakisir, tavsiye ederim, ama 15 jantta 45 yanak kullanirsan daha saglikli kullanirsin, yay takmayacaksanda 15 jantlarla leylek gibi gezersin, 3.5 cm yayla hafif sikintilar yasayabilirsin...
Arkadaşlar sınırları zorlayalım gelmek icin, 2 yıldır sanal alemde can ciger olduk, birçoğumuz birbirinin suratını dahi göremedi, özveride bulunun ve bir günlügüne islerinizi erteleyin lütfen hadi bakalım, süper birgün geçiririz inşallah
yılan olmuş yılannn, kardeşim kazasız belasız güle güle kullan, aman yanasırken dikkat et kanka, çizdirme sakın, harbiden cok begendim maaşallah 41000 kere:)
Selçuk saol kardesim, aynen dedigin gibi az yakar cok kacar, bende az yakar cok kacar 2.lendi, artık beleşçi takılıyorum, bir dizel bir motor gez dünyayı gitsin
Otobüsle giderken, Bolu Dağı'nda verilen molada hemen tuvalete koşturdu. Korkunç sıkışmıştı. Şansına boş kabin bulup kendini oraya attı... Tam oturmuştu ki yan kabinden bir ses "merhaba" dedi. Adam şaşkın "Merhaba" diye cevap verdi. Ses devam etti: "Nasılsın?" İlk defa başına böyle bir şey geliyordu... Yine şaşkın şaşkın yanıtladı: "Sağ ol, iyiyim. sen nasılsın?" Ses sordu: "Ne yapıyorsun?" Bir an tereddüt geçirdi. Adam onun tuvalette olduğunu bildiği için mutlaka ne yaptığını da biliyordu. Düşündü ve yanıtladı: "Ben" dedi "İstanbul'dan Ankara'ya gidiyorum. Sen nereye gidiyorsun?" Adamın sonraki cümlesi bu muhabbeti sona erdirdi. "Hayatım, telefonu kapatıyorum.Yandaki tuvalette bir gerizekalı var. Sana sorduğum sorulara yanıt verip duruyor. Ben seni sonra ararım..."