Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ağustos 08, 2008, 02:13:52 ÖÖ
70250 Mesaj 3936 Konu Gönderen: 3278 Üye
Son üye: malikaltindis
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
  Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  Volkswagen / Golf IV / Keyifli jant seçimi : Mayıs 28, 2008, 04:25:19 ÖS
 Gerçi jant modelleri az ama idare eder. Aşağıdaki Sitenin sol üst tarafında moje auto je'nin yanındaki oka tıklayıp istedğimiz model arabayı ve jant boyutunu seçiyoruz.Aracın fotoğrafları çıkıyor.Fotoğrafa tıklıyoruz.Son olarak aracın rengini sıkaladan seçip Jantlara tıklayıp aracın üstünde görebiliyoruz. http://www.elektrony.cz Daha önce verildiyse özür
2  Otomobil Forumu / Genel / Ynt: Oto parfümü tavsiyeleriniz : Mart 04, 2008, 03:36:38 ÖS
Nette araştırdım glade marka kavun kokulu ev pafümü varmış aracın koltuğunun altına koyulunca çok güzel sonuç veriyormuş ama birtürlü nette resmini bulamadım
3  Otomobil Forumu / Genel / Oto parfümü tavsiyeleriniz : Mart 04, 2008, 03:14:00 ÖS
Arkadaşlar piyasada binbir çeşit oto parfümü var ve çoğu içbayıltıcı, şöyle normal fazla ağır olmayan bir parfüm öneriniz varmı?
4  Volkswagen / Golf IV / Ynt: Arka cam silecekği yardım : Şubat 29, 2008, 10:37:24 ÖS
teşekkürederim. Peki arka silecek önlerle aynı andamı çalışıyor yoksa farklı bir yerdenmi çalışıyor
5  Volkswagen / Golf IV / Arka cam silecekği yardım : Şubat 29, 2008, 07:44:58 ÖS
     Arkadaşlar öncelikle selamlar. 2000 golf'üm var aracı satın aldığımda arka cam silecek kolu çalınmış idi acaba yenisinin fiyatı ne kadardır.Birde arka cama suyu,araç motorun yanındaki depodanmı gönderiyor, yoksa bagaj da ayrı bir deposumu var.

Sayfa: [1]