Profile for member mecamir
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Ekim 12, 2008, 07:03:11 ÖÖ
74438 Mesaj 4349 Konu Gönderen: 3752 Üye
Son üye: polo41
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
  Mesajları Göster
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 27
16  Serbest Forum / Sohbet / Ynt: İnternet Kotası? : Temmuz 16, 2008, 10:11:10 ÖS
Evet Ahmet, mb başına 18 ykr idi yanlış hatırlamıyosam. 0.18 ykr da olabilir Smiley
17  Volkswagen / Golf III / Ynt: dohc motor : Temmuz 16, 2008, 07:45:48 ÖS
ahanda yanıtlanmamış soru buldum Cheesy

Aslında kişiye göre değişebilir ama bence DOHC daha iyi, bide en az 16 v olursa yeme de yanında yat  :saygılar
18  Otomobil Forumu / Genel / Ynt: Gordugunuz en yuksek hiz? : Temmuz 16, 2008, 07:41:35 ÖS
ramco allah razı olsun hele şükür bir kişi dikkat çekmek istedigim yere geldi ben anlam veremedim 125 hp 280 km hadi onu geçtim 240 Huh?? kızmayın ama benim okudugum fizik yalanmış sanırım Smiley)) bide evet evo haklısın limitörü kırdıgın zaman 250nin üstüne cıkar araç cıkıyorda 270 280 ler belki ama evo o be kardeşim Cheesy 

Ben zaten ilk başta inanmadım gerçekten, kadran bozuk sandım. Bide arabayı yeni almışım tanımıyorum da Smiley Hızı sabitleyip bi skodaya yanaştım sordum kaç yapıyosun diye baktım aynı, yine inanmadım dedim heralde kadran sağa doğru yatınca aşağı düşüyor. Dikkat ettim normal artıyo hatta bişey dikkatimi çekti bugün, benim arabanın hız göstergesi devir saatiyle neredeyse aynı yükseliyo. Araba seri değil ama hızını alınca uzun yolda çok iyi gidiyo gerçekten. Belki benim 125 beygir sütçü beygiri değilde yarış beygiridir Cheesy
19  Serbest Forum / Aranıyor / Ynt: Golf mk2 angel eyes arıyorum : Temmuz 16, 2008, 01:25:31 ÖS
Bide Ramço seninki FK mı abi? Ali abideki Fk'ydı da ondan dedim. ondan da fiyat farkeder
20  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: şanzıman : Temmuz 16, 2008, 01:19:02 ÖS
Anladım sorununu arkadaşım. Ama sen mecbur şanzımanı indireceksin... Debriyaj seti de değişse, keçe de değişse ( belki gerek kalmayabilir ama çoğunda şanzımanın inmesi gerekiyor) şanzımanın inecek. Ustaya sor eğer şanzıman inmeden keçe değişiyorsa ORİJİNAL keçesini al değiştir, yerli takarsan yine aynı olur Smiley Ustaya söyle ama eğer damlatmaya devam ederse bi daha para almasın, baştan pazarlığını yap, 2 kere para alıcak ustaya da yaptırma bırak aç kalsın... Veya en azından 2. seferde %50 indirim fln yapsın.
21  Volkswagen / Golf I / Ynt: Nekadar Güvenli... : Temmuz 16, 2008, 01:04:51 ÖS
kule gergiisi ne ola ?

Amortisör kulelerini gerip sabitleyerek aracın virajlarda daha iyi tutunmasını sağlayan zamazingo Smiley

Ya bana çok tel maşa geldi bu gergiler... Golfün arkasını sağlam savursan sanki yamulacakmış gibi, demiri çok zayıf görünüyor. Zaten terbiyeden nasibini almamış biriyse alışveriş yapılmaz onunla Smiley
22  Volkswagen / Golf I / Ynt: Mutlaka bakın...Araba aşkı :) : Temmuz 16, 2008, 12:59:38 ÖS
Benim bi ustam var Hüseyin Yetim (Eski Renault Mais Rally Team Teknikeri) o demişti zamanında bana 'Skoda 120 L al orjinal turbo kiti var bende ne yapıcan Renault 11 turboyu' demişti. Ben dalga geçmiştim o zaman 1.2 motorla ne uğraşıcam diye Cheesy  buna takıcağıma anadola takarım turboyu yaf Smiley Ama çok gördüm bunu modlayanları yurt dışında
23  Volkswagen / Golf I / Ynt: Mutlaka bakın...Araba aşkı :) : Temmuz 16, 2008, 11:39:36 ÖÖ
Cheesy Cheesy adam açıksözlü, herşeyi anlatmış Smiley
24  Serbest Forum / Satılık / Golf mk 5 satılık parçalar : Temmuz 16, 2008, 11:32:53 ÖÖ
Arkadaşlar Antalya'dan bi abimin parçaları, kendisi aracı tamamen standarda çevireceği için bazı parçaları satıyor. Tamamı sorunsuzdur.

Sonar Farlar 300 ytl

LH Stop 350 ytl

Lenso jant 225-40/18 ve Marshall lastik 1200 ytl

İrtibat: 0532 514 58 57 - Aykut Aydın

25  Serbest Forum / Aranıyor / Ynt: Golf mk2 angel eyes arıyorum : Temmuz 16, 2008, 10:58:35 ÖÖ
Ula Ali baba da mı milleti düzmeye başladı yoksa Cheesy Cheesy Ben 3-4 ay önce sormuştum 225 lira demişti Smiley BB tuning dediğiniz yer şu Çamlıca veya Üsküdar oralardaki bi yer mi?
26  Volkswagen / Passat / Ynt: Bu da benim Passat'ım : Temmuz 16, 2008, 10:51:05 ÖÖ
Şimdi daha sade durmuş replikalarla Smiley bence bunlar daha çok yakışmış arabaya
27  Serbest Forum / Sohbet / Ynt: bp ve mazot : Temmuz 16, 2008, 10:49:10 ÖÖ
Her istasyonun akaryakıt kalitesi aynı olmayabiliyor. Benzer bişey benim de başıma geldi:

Eve en yakın istasyon total'in, hem yeni açıldı (deposu fln hiç temizlenmiyo diye düşünürsek diğerlerine nispeten daha temizdir) hem de akaryakıtı güzel. Neyse, geçende sanayideyim baktım gaz bitti, benzin de az var. gittim sanayinin içindeki totalden gaz almaya baktım litresi 1.79... Dedim ne ayak? biraz kıllandım, dedim her zaman aldığım istasyona kadar götürsün yeter, 10 liralık aldım. Almaz olaydım... Eve gidene kadar araba 10 kere stop etti, gaza basıyorum gitmiyo, aptallaşıyo. Gittim evin ordaki totalin çevresinde biraz dolaşıp gazı tamamen bitirdim ve ordan tekrar gaz aldım, araba düzeldi Smiley
28  Serbest Forum / Sohbet / Ynt: otomobil kullanmaktan keyif aldığınız yollar. : Temmuz 16, 2008, 10:39:00 ÖÖ
Antalya-Fethiye arası tüm yol Smiley Hem manzara, hem viraj, hem uçurum Cheesy
Antalya-Burdur yolu, Sahiba Gökçen H. Alanı- Tuzla Tersane yolu (Fulll boş tam yardırmalık Smiley ), Adapazarı-İstanbul yolu (genelde ya biri peşime takılır ya ben birinin peşine takılırım Smiley )
29  Serbest Forum / Aranıyor / Ynt: Golf mk2 angel eyes arıyorum : Temmuz 16, 2008, 10:35:34 ÖÖ
evet normal angellılar mekanikte de o fiyatlara... Ama fk nın hem angellısı hem ortasında + olanı... Birde benim dediğim fiyatlar ilk geldiğindeki fiyatlar, arayıp sor bi istersen fiyat düşmüş olabilir
30  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: klima soğutmuyor : Temmuz 15, 2008, 07:39:14 ÖS
Ben de yanlış anladığımı anlayarak iletimi düzelttim abi Smiley Pardon Smiley
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 27