ramco allah razı olsun hele şükür bir kişi dikkat çekmek istedigim yere geldi ben anlam veremedim 125 hp 280 km hadi onu geçtim 240 ? kızmayın ama benim okudugum fizik yalanmış sanırım )) bide evet evo haklısın limitörü kırdıgın zaman 250nin üstüne cıkar araç cıkıyorda 270 280 ler belki ama evo o be kardeşim
Ben zaten ilk başta inanmadım gerçekten, kadran bozuk sandım. Bide arabayı yeni almışım tanımıyorum da Hızı sabitleyip bi skodaya yanaştım sordum kaç yapıyosun diye baktım aynı, yine inanmadım dedim heralde kadran sağa doğru yatınca aşağı düşüyor. Dikkat ettim normal artıyo hatta bişey dikkatimi çekti bugün, benim arabanın hız göstergesi devir saatiyle neredeyse aynı yükseliyo. Araba seri değil ama hızını alınca uzun yolda çok iyi gidiyo gerçekten. Belki benim 125 beygir sütçü beygiri değilde yarış beygiridir
Anladım sorununu arkadaşım. Ama sen mecbur şanzımanı indireceksin... Debriyaj seti de değişse, keçe de değişse ( belki gerek kalmayabilir ama çoğunda şanzımanın inmesi gerekiyor) şanzımanın inecek. Ustaya sor eğer şanzıman inmeden keçe değişiyorsa ORİJİNAL keçesini al değiştir, yerli takarsan yine aynı olur Ustaya söyle ama eğer damlatmaya devam ederse bi daha para almasın, baştan pazarlığını yap, 2 kere para alıcak ustaya da yaptırma bırak aç kalsın... Veya en azından 2. seferde %50 indirim fln yapsın.
Amortisör kulelerini gerip sabitleyerek aracın virajlarda daha iyi tutunmasını sağlayan zamazingo
Ya bana çok tel maşa geldi bu gergiler... Golfün arkasını sağlam savursan sanki yamulacakmış gibi, demiri çok zayıf görünüyor. Zaten terbiyeden nasibini almamış biriyse alışveriş yapılmaz onunla
Benim bi ustam var Hüseyin Yetim (Eski Renault Mais Rally Team Teknikeri) o demişti zamanında bana 'Skoda 120 L al orjinal turbo kiti var bende ne yapıcan Renault 11 turboyu' demişti. Ben dalga geçmiştim o zaman 1.2 motorla ne uğraşıcam diye buna takıcağıma anadola takarım turboyu yaf Ama çok gördüm bunu modlayanları yurt dışında
Ula Ali baba da mı milleti düzmeye başladı yoksa Ben 3-4 ay önce sormuştum 225 lira demişti BB tuning dediğiniz yer şu Çamlıca veya Üsküdar oralardaki bi yer mi?
Her istasyonun akaryakıt kalitesi aynı olmayabiliyor. Benzer bişey benim de başıma geldi:
Eve en yakın istasyon total'in, hem yeni açıldı (deposu fln hiç temizlenmiyo diye düşünürsek diğerlerine nispeten daha temizdir) hem de akaryakıtı güzel. Neyse, geçende sanayideyim baktım gaz bitti, benzin de az var. gittim sanayinin içindeki totalden gaz almaya baktım litresi 1.79... Dedim ne ayak? biraz kıllandım, dedim her zaman aldığım istasyona kadar götürsün yeter, 10 liralık aldım. Almaz olaydım... Eve gidene kadar araba 10 kere stop etti, gaza basıyorum gitmiyo, aptallaşıyo. Gittim evin ordaki totalin çevresinde biraz dolaşıp gazı tamamen bitirdim ve ordan tekrar gaz aldım, araba düzeldi
Antalya-Fethiye arası tüm yol Hem manzara, hem viraj, hem uçurum Antalya-Burdur yolu, Sahiba Gökçen H. Alanı- Tuzla Tersane yolu (Fulll boş tam yardırmalık ), Adapazarı-İstanbul yolu (genelde ya biri peşime takılır ya ben birinin peşine takılırım )
evet normal angellılar mekanikte de o fiyatlara... Ama fk nın hem angellısı hem ortasında + olanı... Birde benim dediğim fiyatlar ilk geldiğindeki fiyatlar, arayıp sor bi istersen fiyat düşmüş olabilir