Profile for member MAMEX
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Eylül 07, 2008, 09:55:33 ÖÖ
70463 Mesaj 4111 Konu Gönderen: 3439 Üye
Son üye: seyran
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
  Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Yakıt Tüketimi Tek Konu ! : Haziran 07, 2008, 09:32:11 ÖÖ
dun yine tüpcudeydim yıne stop ediyordu işiklarda(yani rolanntide) , tüpçu yine ayar yaptı
bu defa seyrek olmakla beraber yine yapıyor.arkadaşlar bırı bana akıl versın vallaha sıkıldım ben 1 aydır arabaya bınemıyom
katalızordemıdır sorun yoksa başka bı durummu     olayın tam icerigi: gazın rolantısı kendiliginden bazen aşşagıya düşüyor bu olay sehir içi trafık yogunlugunda,işiklarda beklerken,tam dönecekken vıtes böşta olduğunda gibi durumlarda gerçekleşiyor  ama herzaman degil.   Gözünüzü sevem akıl verim ben bu mereti aötureyimmi yoksa çozmenın yolu varmı
2  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Yakıt Tüketimi Tek Konu ! : Haziran 06, 2008, 04:28:35 ÖS
Ben kafaya koydum, bir ay içinde LPG taktırmayı düşünüyorum en geç. Benzin pahalı oluyor vb vb vb vb bunun da etkisi azımsanamayacak kadar ama resmen enayi yerine koyuluyoruz bu benzin fiyatlarıyla. Dizel kullanan arkadaşlara da Allah sabır versin yani, aynı hesaba getirdiler. Umarım aynı şeyi LPG'de de yapmaya kalkmazlar zaten bir hayli vergi var üzerinde..
LPG konusunda birkaç şey aklımı karıştırıyor sadece:
1- Marka olarak hangisini tercih etmeliyiz, BRC, ATİKER, LOVATO ya da başka bir marka?
2- Simit mi silindir mi?
3- Çekiş düşer mi ya da orda burda kalır mı araç?

Bu soruları çözdüğüm anda gidip taktırcam. Daha fazla enayi yerine konmak istemiyorum.. Ankara'da iyi bir ustası olan arkadaşlar varsa önerilerini beklerim.. 

ya valla kardeşim ben bi ay önce taktırdım 1750 ytl  landırenzo . şimdi sokturmek istiyorum
 çekiş cok az düştü ,ve ışıklarda stop ediyodu hep,1 aydır tupcu çozemedi problemi
bogaz kelebegini temizletim çozulmedi dün devırdayım motoru patlamıs nefret ettim tupten taktırdıgımdan bu yana arabaya bınmek benı mutsuz ediyo benzınde kulanıyorum bu defada kılımada rolantı duşuyo
gözunu sevem biraz bekle ben şu sorunu cozersem sana yazarım yazık arabana kıyma benim çok gucume gitti klıma açıkken 200 basıyodu araba şımdı korkuyorum basmaya  Cry
3  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Polo Ön Sağ ve Sol Kapılarındaki Tıkırtı : Haziran 05, 2008, 09:58:28 ÖÖ
arkadaslar abiler ablalar eger sızı kıracak bişe yaptıysam hepinizden özür dilerim sadece biraz şaka ve eglence katmak istedim foruma  rahatsız ettiysen bı daha tekrarlamam  hakkınızı helal edin bana kırgın , dargın  kalmayın

4  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Polo Ön Sağ ve Sol Kapılarındaki Tıkırtı : Haziran 04, 2008, 07:02:34 ÖS
birincisi  volksport   kardeşim arkadaşın arabasının modelini bilmen beni çok sevindirdi  ilgili bi inasnsın belli  :tamamdir
arkadaşın sorusunun cevabına gelince   bu  konu ile ilgili anlatacaklarım  tecrubeyle sabittir
bızım bu arabaları yaparken Wosvagen deki abiler sagolsunlar  yan torpido ceplerini düşünmüşler
sag ve sol kapılarda cepler var  gayer kullanışlı ve işe yarayan bişey parfum sıgara çakmak mendik tornavıda cekiç kavgalarda kullanmak için jop gibi şeyleri aynı anda alabılecek kapasıteye sahıp
Yanlardan gelen Tıkırtının 3 nedeni olabilir :

1) arkadasım sen ceplerde bişe unuttun
2) Tıkırtı varsa kapılara fare gırmış olabilir çunki tıkır tıkır die sesi bi fare çıkartıyor
3) Kapı yüzlerinin kapının kaportasının içine giren plastik sekmanlar var bu sekmanların bi tanesi bile yerinden cıkmışsa  kapı yuzlerinde kullanılan malzeme sert tahtaya benzer bışe oldugundan tıkır tıkır dıe ses yapıyor olabilir

hepinize saygılarımı sunarım   
5  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Polo Ön Sağ ve Sol Kapılarındaki Tıkırtı : Haziran 04, 2008, 02:00:14 ÖS
otomobilinizin model ve türünü bildirirseniz daha rahat yardımcı olabiliriz.
6  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: torpido hatası ve modifiye : Haziran 03, 2008, 01:44:44 ÖS
arkadaşlar çok teşekkurler ben olayın bukadar cıddı olabilecegini düşünmedim
en iyisi bi baktırmak . yada ben açıp bakabilirim sanırım zor bişe olmasa gerek
7  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Jant ve Lastik ebatları : Mayıs 31, 2008, 12:02:40 ÖS
arkadaşlar duyduguma göre  yeni başlatılan 80 noktadan  araç muayenesinde
jant buyuklugunede bakıyorlarmış . bende düşündüm taktırayım die fakat bide sokutmesinler??
bu konu hakkında net bilgiye sahıp olan varmı ?
8  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: torpido hatası ve modifiye : Mayıs 26, 2008, 10:31:41 ÖÖ
iyiki arabayı yakmamışsın üstat geçmiş olsun.. torpido nasıl erimiş ilginç
burda bı açıklama yapam torpidoda hiç bişe yok sadece içindekiler erimiş

ya bu xenon far olayını ben bi türlü sevemedim işik beyaz olunca yolu iyi aydınlatıyo fakat gölge olayı yok
bu nedenlede çukurları ve tümsekleri rahat göremiyosun bence

cevaplara teşekkürler
9  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Havalandırma peteklerinden süngerimsi parçalar geldi : Mayıs 26, 2008, 10:22:28 ÖÖ
bendede aynı sorun mevcut  havanın çıkışını açıp kapatan kelebegin  etrafında bulunan kauçuklar var zamanla çurüyorlar ve havayla birlikte dişarı atılıyor.
istersen söküp yeni kauçuk takabilirsin
10  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: carbon fiber temizleme : Mayıs 23, 2008, 09:36:20 ÖÖ
bu sabah 5 defa stop etti kaza yapıyodum, yarın  tüpü takana gidip tüpü arabamdan söktürüp .       neyse Smiley  kaçak benzin bulacam artık başka yol yok Grin  acaba kaçak benzinin 97 oktanı varmıdır  Smiley 
11  Volkswagen / Polo ve Lupo / carbon fiber temizleme : Mayıs 22, 2008, 10:41:59 ÖÖ
taktırdıgım tüp arabayı rolanti de stop ettirmeye başlattı.benzine geçtiğimdede aynen devam ediyordu
tüpü takan tüpten degil , tamırcımde  boğaz kelebeğindendir dedi.sonra bide carbon fiberli bi motor temizleme cıhazı mevcutmuş onunla temizledi 60 ytl aldı carbonlu temizlemeye(vicdansız  :bekleriz:) Smiley bende sevindim rolanti sorunu çozulur diye ama malesef olmadı  eski halınden daha seyrek yapıyor ama yınede sorun bitmedi. Hele biraz bin dene yuksek devirli kullan belki sorun çözülür dedi.
Bu durum canımı çok sıkıyoyor arabaya binmenın tadını çıkaramıyom arada rolanti düştüğü ve stop ettiği zaman sanki içimden bi parça kopuyor  CAFERİME (arabamın adı) bişey olacak die içim eriyor:).Bi kaç gün daha deneyecem olmadı söktürecem tüpü.Sızlerin herhangi bi fikri varmı.?   
    Arabasını seven yardım etsin Grin
12  Volkswagen / Polo ve Lupo / torpido hatası ve modifiye : Mayıs 21, 2008, 02:30:30 ÖS
1 - Galiba poloda başa gelebilecen en garip şey bu.uzun yola cıkmıstım kredi karlarımı torpidoya koydum ve bazı fax kagıtlı evrakları  300 km falan yok yaptım torpidoyu açtıgımda kredı kartlarımın eridiğini kagıtlarında sıcaktan karardıgını gördüm.
ısıtıcı fanı açmadığım halde bu nasıl meydana gelir?
2 - Arabamı modifiye etmek istiyorum. Fakat hem sade hemde farklı olsun istıyorum. Modifiye ile ilgili konulara baktım fakat kendime bi cevap bulamadım.
Ne gibi şeyler yaptırabılırım ??

Sayfa: [1]