Profile for member kral-30
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Kasım 19, 2008, 12:12:49 ÖS
79809 Mesaj 4701 Konu Gönderen: 4119 Üye
Son üye: polo495
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
  Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: Almanyadan VW CORRADO VR6 : Kasım 02, 2007, 06:38:23 ÖS
olur arkadaslar! Haber veririim!
2  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: Almanyadan VW CORRADO VR6 : Kasım 01, 2007, 08:41:32 ÖS
Selam arkadaslar! Yeniden hosbulduk ve dilekleriniz icin tesekkür ederim. Bakalim nasip olursa 2008 de yine corradoynan ankaradayim! Umarim o zaman görüsüp, tanisip birseyler icmeye veya gezmeye cikariz arkadaslar.

Keninize iyi bakin! hayirli sürüsler

3  Volkswagen / Scirocco ve Corrado / Ynt: corrado : Kasım 01, 2007, 08:29:54 ÖS
Selam arkdasim! Ben Ömer! Almanyada yasiyorum! Ankarada sana tek bir yer tavsiye edebilirim! Oda vw servisinde ( OTO NAM Meçhul Asker Sok. No: 16 Mebusev 06580 Tandoğan/ANKARA,Tel: (0312) 212 07 77  Faks: (0312) 212 89 80 )
ali usta! Ben her yil izine geldiyimde arabayi ona bakim yaptiririm!. Müsterilernen ilgilenen Ugurbey var! Onun yanina git ve selamimi söyle ( Almanyadan Ömer corrado vr6 kirmizi diye ) o hatirlar hemen. Ama acikcasi g60 tamir etmen biraz zor türkiyede! benim sana tavsiyem almanyadan getitir. Ynei g60 ortalama 2500 Euro civarinda. Orjinal VW den. Tabi rektefe edilmislerde var! onlar daha ucuz ama ne kadar dayanirlar onu bilmem. Ben simdiye kadar 2 tane G60 kullandim ve simdikde VR6 kullaniyorum.
G60 nan nasil bir problemin va? Ici dagildimi? Egerki daha fazla bilgi felan istiyorsan bana email at.Selamlar Ömer
4  Volkswagen / Scirocco ve Corrado / Gümrük? : Eylül 24, 2007, 10:50:59 ÖS
Selam arkadaslar.

Ben kendi VR6`mi türkiyeye getirmek isitiyorum. Nasil olabilir sizce! Benim bildigim kadar baya yüksek gümrük islemleri.Ne kadardir? Kaca patlar sizce? Baska bir yoluda varmi, yani mesela kibris üzeri. O zaman gümrük felan azmi olur?

Cevaplariniz icin tsk ederim

Kendinize iyi bakin.
5  Volkswagen / Scirocco ve Corrado / Ynt: Corrado Gerimi Geliyor? : Eylül 24, 2007, 10:46:11 ÖS
Selam arkadaslar

o hasarli corradoya baktim. Arkadaslar o arabyi yapmaniz imkansiz. O araba artik hurda. Bir seye yaramaz. Arti 7000 YTL isteniyor. Cok bence. 7000 vermeniz lagzim bildigme göre vergi felanda var. arabanin maliyeti en az 8 -9 olur. Tamirati felan diyinci ( parcalari asiri derecede pahali ). Hic kismseye tavsiye etmem. Ama yinede siz bilirsiniz.
6  Volkswagen / Scirocco ve Corrado / Ynt: Corrado Gerimi Geliyor? : Eylül 21, 2007, 05:21:54 ÖS
Selam Arkadaslar

ben kral-30

malesef corrado geri gelmiyor. VW arabayi siroccoo olarak üretmeyi düsünüyor. Suanki söylentiler böyle. Corrado ismini verselerdi cok iyi olurdu.

kendinze iyi bakin. Bye
7  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: Almanyadan VW CORRADO VR6 : Eylül 20, 2007, 04:50:13 ÖS
Tsk ederim arkadaslar
8  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: Almanyadan VW CORRADO VR6 : Eylül 19, 2007, 11:49:10 ÖS
Tsk ederim arkadaslar.

siyah olan 16V oytunun. Onunnan bir kac yil önce tanisdim.

"vinly" zımbırtısi oytun sayesinde tanisdim; iyi bir cocuk.

Hespinze iyi sürüsler. Birdaha görüsmek üzere

Tabiki aktiv kalacagim ( allah nasip ederse ).
9  Otomobil Forumu / Otomobilim / Almanyadan VW CORRADO VR6 : Eylül 19, 2007, 11:18:41 ÖS
Selam Millet

Benim ismim Ömer ve almanyada yasiyorum. Aslen sivasliyim ve dogma büyme ankara.Bekarim, Benim ilk arabam bir opel aconaydi, ardindan Golf 1, ardindan Golf II GTI, ardindanda 2 tane Corrado G60 ve simdide Corrado VR6.  Ben acikcasi Corrado hastasiyim; zatende belli oluyordur zanederim Cheesy.
Arabamin konusunda bir seyler anlatacaksam söyle diyeyim: 1995 Model, her iki tarafindada Hava yastigi var, merkezi kilit, far yikama, sunroof, klima, ABT-Amatisör ( 40mm alcak ), 8x17 cant, 205/40/17 lastik, ABT- Spor eksoz, JOM--Panjur, Oto-Alarm, immobilizer, koltuklari isilticisi, Alpine- MP3 seti.

Krimizi olan benim simdiki VR 6.

Bordo olanda benim önceki G60 ( onunda resmini buraya ilave ediyim)

Sayfa: [1]