adım tolga eskişehirde oturuyorum 1985 doğumluyum devlet memuru olarak çalışıyorum 1997 model polo 1,4 16 v sportlıne sahibiyim bu arada arabam ikinci karımdır
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende 97 1,4 16v sportlıne var. bir şey sormak istiyorum göğüse gümüş renkli kaplama yapmak istiyorum ama 97 serisi polo için bulamıyorum bildiğiniz yer varmı ?
selma arkadaşlar aranıza yeni katıldım dün sabaha kadar tüm form mesajlarını okudum ve paylaşım tek kelimeyle muhteşem bu arada bende 97 1,4 16v sportlıne var.
merhabalar aranıza yeni katıldım bende 97 1,4 16 v sportlıne var aynı olay benim başımada geldi soluğu serviste aldım ve bana normal olduğunu söyledi az bir miktar yağ olabiliyormuş.
merhabalar aranıza yeni katıldım bende 97 1,4 16 v sportlıne (6N) var. belki biraz saçma olacak ama beninde abs ışığı kafasına estiğininde yanıyor bazen kısa sürede sönüyordu bazende günlerce yanmaya devam ediyordu. birgün araba yolda stop edinde yol yardımı çağırıp baktırdım ateşleme bobini arızalanmış değiştirdiler başka hiçbir müdahale yapılmadı ve 6 aydır abs ışığındaki sorun gitti. sevise götürdüğümde banada beyni değşmesi gerekli demişlerdi.her zaman servislere güven olmuyor demekki.