Profile for member kimsesiz51
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Kasım 19, 2008, 09:46:51 ÖÖ
79798 Mesaj 4700 Konu Gönderen: 4119 Üye
Son üye: polo495
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
  Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  Volkswagen / Golf IV / Ynt: Kelebek programı : Temmuz 10, 2008, 01:14:23 ÖS
teşekkür ederim.
2  Volkswagen / Golf IV / Ynt: Kelebek programı : Temmuz 10, 2008, 01:02:51 ÖS
Burası malesef biraz mahrumiyet bölgesi. Yakında Mersine gideceğim. Sanırım orda gösterebilirim. Önerebileceğiniz özel bir servis varmı yoksa yetkili servisemi gideyim?
3  Volkswagen / Golf IV / Kelebek programı : Temmuz 10, 2008, 12:33:22 ÖS
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. Ben niğdeden serkan. 2001 Golf Comf. Düz vites. Aracımda İlginç bir problem var. Forumda biraz araştırdım ama yinede bir sormak istedim. Benim araçta rolanti 800 civarında. klima çalıştığı zaman hiçbir problem yok. Lakin klima kapandığı anda rolanti düşüyor ve nadirende olsa stop ediyor. Niğdede imkansızlıklar içinde bir servise götürdüm. Aracın Lambda sensörü denilen parçası bir spreyle temizlendi. Hava filtresi temizlendi. Lakin bir değişiklik olmadı. Aksine normal zamandada roloantide kıpırdanmalar oluyor. Akü kontrol edildi sağlam. Zaten değişeli 7-8 ay oldu. Şarj dinamosu sağlam. Aracı bir kontrol cihazına bağlayıp kontrol ettiler. Ortaya çıkan sorun kelebek problemi görünüyor. Bana serviste söylenen akü değişiminde kelebek programı silinmiş olabilir. Bunu biz yükleyemeyiz. Böyle bişey varmıdır. Yoksa kandırıldımmı? Şimdiden teşekkür ederim.
4  Volkswagen / Golf IV / Ynt: Climatronic : Temmuz 09, 2008, 10:58:24 ÖÖ
Arkadaşlar Aranıza yeni katıldım. Daha önce bu siteyi bilseydim direk üye olurdum. Benim bir sorum olacak SPoRTeXHauST arkadaşımızın vermiş olduğu resimde 11 nolu ortam sıcaklığı değeri aracın iç sıcaklığımı yoksa dışarının sıcaklığımı olması gerek. Şimdiden teşekkür ederim.
Sayfa: [1]