Profile for member KemalSume
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Kasım 19, 2008, 09:02:32 ÖÖ
79797 Mesaj 4700 Konu Gönderen: 4119 Üye
Son üye: polo495
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
  Mesajları Göster
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 11
16  Volkswagen / Golf IV / Ynt: PLASTİK AKSAMDAN GELEN SİNİR BOZUCU SESLER : Kasım 07, 2008, 05:15:15 ÖS
En kolayı müziğin sesini biraz daha açmak   Grin
17  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Lastik Seçimi İle Performans/Konfor/Yakıt İlişkisi : Kasım 07, 2008, 02:00:08 ÖS
Ben bi bakim yarın, yazarım dostum. Bi lastikçi bana dar yanakta balon yapma ihtimali var dedi ama pek ihtimal vermedim 65 in hepsi dar olsa nolurki.. Bulamazsam 70 takarım. Daha sportif bi lastik ve jant düşünülebilir ama ne aracımız ne de yollar uygun buna..
18  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Lastik Seçimi İle Performans/Konfor/Yakıt İlişkisi : Kasım 07, 2008, 08:31:56 ÖÖ
benim aracımdada lastik ölçüleri 175/65/13 tü lastikçinin önerisiyle 175/70/13 taktım sizce bu dogrumu :? bi sorun cıkarmı :?
Bence lastikçi, 65 yanaklı lastik elinde olmadığı için onu önermiş. Zor bulunan bir ölçü zaten. Ben de değiştirip orijinalindeki gibi 65 yanaklı almayı düşünüyorum ama bulamazsam yine üzerindeki gibi 70 olandan alırım. Çok fark olmamakla birlikte biraz daha alçak olmasında fayda var diye düşünüyorum.
19  Volkswagen / Polo ve Lupo / Lastik Seçimi İle Performans/Konfor/Yakıt İlişkisi : Kasım 06, 2008, 10:17:14 ÖÖ
Performans/konfor ve yakıt tüketimi günümüzde lastik markalarına ve tiplerine göre ne kadar değişir, aracın standart lastikleri her koşulda en iyi sonucu mu verir, dar yanaklı ya da geniş tabanlı lastiklerin olumlu olumsuz yanları nelerdir? Bu konularda paylaşımlarda bulunalım istiyorum.

Ek olarak aracımda 175/70 R13 Michelin Energi var dört mevsimlik. Yine aynı lastikleri mi önerirsiniz yoksa 70 olan ölçüde 65 tercih ederek daha iyi bir yol tutuşu elde edebilir miyim sizce? Marka için yapılan ankette Hankook yoktu, bu marka hakkında ne düşünüyorsunuz? 
20  Otomobil Forumu / Genel / Ynt: Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... : Kasım 05, 2008, 03:34:10 ÖS
Yok Allaha sukur bişey, ben Trabzondayım, Tavşan İstanbulda...  Sad
Allah kavuştursun kardeş.
21  Otomobil Forumu / Genel / Ynt: Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... : Kasım 04, 2008, 02:19:13 ÖS
Eralpcim noldu arabana, haberim yok..
22  Otomobil Forumu / Genel / Ynt: Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... : Kasım 03, 2008, 08:54:18 ÖÖ
kırık değilse bile yamuk duruyor.

Fotoğrafta yamuk durabilir, gerçekte gayet muntazam ve de sağlam..
23  Otomobil Forumu / Genel / Ynt: Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... : Kasım 01, 2008, 11:35:13 ÖÖ
Arkadaşlar kırık değil ama baktım fotoğrafta gerçekten öyle görünüyor. Sanırım sebebi şu, folyo kaplamadan önce griye boyadım ve beğenmedim bu yüzden üzerini kapladım ama kalorifer boşluklarının içi gri kaldı, gerek görmedim kaplamaya. Fotoda öyle görünmesinin sebebi bu olabilir. Ama genelde torpido kısmı ve ızgaralar kolay kırılabilen parçalar, özellikle de elinizi ayağınızı rahat tutamayıp karıştırıosanız:)
24  Otomobil Forumu / Genel / Ynt: Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... : Ekim 31, 2008, 02:01:28 ÖS
Torpidonun çatlaklarını onardım ve folyo ile kapladım.

Sökülünce:

[img=http://img505.imageshack.us/img505/4416/fotoraf0033qo8.th.jpg]

Yaptıktan sonra:
[img=http://img356.imageshack.us/img356/9075/fotoraf0034re5.th.jpg][img=http://img356.imageshack.us/images/thpix.gif]
25  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Acil Yardımınıza İhtiyacım Var Arkadaşlar... : Ekim 29, 2008, 06:11:43 ÖS
Sağ ol dostum, araç çıktı zaten. Bi ara yeni fotoları göndercem.
26  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Emniyet kemeri tüpü(!) hakkında : Ekim 27, 2008, 11:37:54 ÖÖ
Dostum bu sistem daha farklı. Kemeri çekmek mümkün değil çok gergin bir şekilde duruyor. Bununla ilgili birkaç başlık var aşağıda vereceğim linkte. Tüp vb yok ama fünye denen bi mekanizma var sanırım.

http://www.mekatronikkulubu.org/dosyalar/makale/arac_guvenlik.pdf
27  Volkswagen / Polo ve Lupo / Emniyet kemeri kilitlenmesi/barutu hakkında : Ekim 27, 2008, 11:13:58 ÖÖ
Önden darbe alan araçlarda emniyet kemerinin kilitlenmesi gibi bir olayla karşılaşan arkadaşım oldu mu acaba? Kazada emniyet kemerimi kullanmamama rağmen kazadan sonra ön iki kemerin de kilitlenmiş olduğunu gördüm. Öğrendiğim kadarıyla kemer mekanizmasında ufak bir barut olup kaza esnasında patlayarak kemeri kilitliyormuş. Bu durumla karşılaşan, bilgisi olan ve tamir maliyetleri hakkında yardımcı olabilecek bi arkadaş var mı?
28  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Acil Yardımınıza İhtiyacım Var Arkadaşlar... : Ekim 17, 2008, 12:11:18 ÖS
Saol kardeşim ilgin için. Kasko konusunda konuşulanlar yanlış anlaşılmasın, kötü bişi denmedi tartışıyoruz. Görüşmek üzere.
29  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Acil Yardımınıza İhtiyacım Var Arkadaşlar... : Ekim 17, 2008, 10:19:08 ÖÖ
Amin Kesik, sağ ol kardeşim hepimizi korusun.
30  Serbest Forum / Kültür - Sanat / Ynt: Fazıl Hüsnü Dağlarca'nın vefatı... : Ekim 17, 2008, 08:27:40 ÖÖ
Ve ustadan bir şiir:

AĞIR HASTA

Üfleme bana anneciğim korkuyorum
Dua edip edip, geceleri.
Hastayım ama ne kadar güzel
Gidiyor yüzer gibi, vücudumun bir yeri.

Niçin böyle örtmüşler üstümü
Çok muntazam, ki bana hüzün verir.
Ağarırken uzak rüzgarlar içinde
Oyuncaklar gibi şehir.

Gözlerim örtük fakat yüzümle görüyorum
Ağlıyorsun, nur gibi.