Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Temmuz 27, 2008, 12:30:31 ÖS
68550 Mesaj 3856 Konu Gönderen: 3245 Üye
Son üye: design26
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 7
1  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: Bu da benim POLO : Haziran 11, 2008, 02:43:52 ÖS
Olursa 2000 üstü POLO düşünürüm dostum, sağ ol.
2  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: Bu da benim POLO : Haziran 11, 2008, 02:18:24 ÖS
Güzel renk, tam cilalık maşallah. Wink
Cila çeke çeke boya kalmadı Osman:)
3  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: Bu da benim POLO : Haziran 11, 2008, 02:17:37 ÖS
MAşallah temiz araba.
4. fotoda belli etmiş rengini
Jant + Yay + Film yakışır aracına.
Hatta filmle başlamak lazım.
Malum yaz geldi.
Kazasız, belasız, cezasız günlerde kullanman dileğiyle
En arka camda film var kardeşim. Jant ve yay konusundaki fikirlerine katılıyorum ama modeli yükseltmeyi düşünebilirim bu yüzden masraf yapmak istemiyoruım fazla. Sağ ol..
4  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: Bu da benim POLO : Haziran 11, 2008, 01:48:27 ÖS
Kazasız Belasız Kullanman Dileği ile tekrardan...
Sağ ol Eralpcim.
5  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: Bu da benim POLO : Haziran 11, 2008, 01:47:54 ÖS
epile etmedin mi sen onu
Yok Nizamım herhangi bişi yapmadım, önerilerim oldu ama kendi aracımla ilgii değildi.
6  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: Bu da benim POLO : Haziran 11, 2008, 10:07:24 ÖÖ
Harbi yaf dün farkettim tavan ve iç fotosu yok. En kısa zamanda çekip koycam. Tavanda yanık var sanıosan yanılıosun Nizamım Smiley
7  Volkswagen / Golf IV / Ynt: Göçük Düzeltme : Haziran 10, 2008, 09:49:02 ÖS
Dostum Ankara'da sana önerebileceğim bir yer var ama eğer çamurluğun kırılma noktalarına yakınsa çektirme (vakumlu düzeltme de denir) uygulanamaz. Ama düz bir noktasıysa ve sac kırılması olmadıysa vakum uygulanabilir. Çekiçle vb düzeltilebilecek gibiyse denenebilir ama boyayı çatlatma ve dalgalı görünme riski var. Yine de en güzeli bi gidip göstermek bence, buradan ezbere konuşmuş oluruz foto vb de olmadığı için..
8  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: Bu da benim POLO : Haziran 10, 2008, 09:43:30 ÖS
Gerçekte en çok 1 ve 2 nolu fotolardaki renge benziyor.
9  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: BEYAZ POLO : Haziran 10, 2008, 09:24:31 ÖS
Yusuf araban güzel dostum, umarım sorunsz bi şekilde binersin. Bi ufak öneri, ben olsam koltuklardaki t-shirt gibi kılıfları çıkarırdım. Daha hoş olurdu bence..
10  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: Bu da benim POLO : Haziran 10, 2008, 09:16:50 ÖS
Yusufcum fotolarda oynama yapmadım ama başka tlf ile çekince renk değişik görünmüş biraz. Teşekkür yorum için..
11  Otomobil Forumu / Otomobilim / Bu da benim POLO : Haziran 10, 2008, 08:02:50 ÖS
Birkaç foto da ben ekleyeyim dedim arkadaşlar. Bu da benim aracım.

97 model 1.6 8V 75 hp. 67.700 km sade bir 6N POLO  sevgi
12  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: 84 jetta 1.6 tdi : Haziran 10, 2008, 12:25:28 ÖS
Atıf Abi, yaşınızı bilmiyorum ama madem herkes size Atıf Abi diyor ben de öyle hitap edeyim:) Herkese tek tek cevap vermeniz güzel bir davranış bu arada.

Ayrıca, araç çok güzel ama kaportadaki ufak sorunlar ve plaka yanındaki stickerler çok bozmuş. Bir iki günlük el emeğiyle canavar olur bu, her ne kadar bişi yapmam desen de bence on numara araç olur; bence yap bişiler  Evil
13  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Yakıt Tüketimi Tek Konu ! : Haziran 10, 2008, 08:58:45 ÖÖ
Oğuz sadece kullanımıma bağlamıştım artışı, bir de depodan aldıkları 2-3 lt benzin diyecem ama ne kadar etkisi olabilir. Karbon temizliği yakıt sarfiyatını neden arttırıyor?
Çok eski araçlarda carbon clean önerilmeyebilir ama bence 120-130 bin e kadar yapılabilecek bir uygulama. Araç ne kadar rahat yakarsa benzini, o kadar zorlanmadan gider. 4000 devirde alınacak gücü 3000-3500 devirde de görür ve daha az yakıt harcar. Motor bloklarında yıllara bağlı olan bir aşınma olduğu ve motorun aynı zamanda yıllar içerisinde kirlenme yaparak (karbon vb) bu aşınmayı tolore ettiği düşünülebilir ancak bence bu aşınma kaliteli bir motor yağıyla kısmen tolore edilebilir. Aracım 67 binde şu an. 2  bin km önce carbon clean yaptırdım ve şu anki performansından gayet memnunum, yakıtta da kullanıma bağlı değişiklik dışında olumsuz bir değişme görmedim.   
14  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Yakıt Tüketimi Tek Konu ! : Haziran 10, 2008, 08:43:29 ÖÖ
Ben en son ya arabayı yakacam yaka bi ustanın kafasına sıkacam Smiley

6 aydır araba şehir içinde 600-700 arası yakıyor.işin garibi bu garip araç şehirler arasında 190 yakıyor.

Şehir içinde aracımı 2200-2900 devir arasında kullanıyorum ki heralde normal bu devirler.3 kere bilgisayara soktum.10 usta baktı en az.Herbiri ayrı teşhis koydu.hatta bu çok sevgili ustalarımızdan  biri 75 hp lik arabama 100 hp lik araç bujisi taktı ve 44 liralık benzinle 46 km şehiriçi yol yaptım.Ve en sonunda dehşetül vahşet ustamız aracın bir silindirirnin doğru düzgün çalışmadığını aslında bana göre hiç teklemeyen aracımın teklediğini iddia etti.Ben o kadar süzmeyimki anlıyamıyorum tabi.

Zaten bu güzel ustamız benim aracı yaptırmaya çalıştığım bir  önceki ustaya 100 hp lik araç bujisi yollayan ve bujimi istiyorum diyincede benim muhattabım değilsin diyen elaman.Tam güvenilirlik abidesi anlayacağınız.Şimdi ben soruyorum ne yapayım.Bir fikri olan var mı ? Bu araç neden bu kadar benzin canavarı ?
Kardeş sen önce o ustalara önce bişi yapma nolur nolmaz belki bildikleri bişi vardır:) Bolu'dan Ankara yakın, getir arabanı burda güzel bi servise götürelim sana saat gibi yapsın versin sen de güle güle kullan.. Baktın ki araç süper bi sorun yok, o zaman Bolu'daki ustaları vurabilirsin:)
15  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Yanık tavan verniği : Haziran 08, 2008, 08:28:00 ÖS
Kubilay dostum işini bilir:) Bence sadece suyla yaptığını tekrar uygulamakta fayda var çünkü kuru kuruya tavanın bütününü yapmak çok zor olabilir. Bişi daha, kullanılan malzemenin türünü bilmiyorum ama araçlara kullanılan folyoyu sıcak hava üfleyen aletlerle ya da fön makınalarıyla yumuşatarak uygulamak daha iyi sonuçlar veriyor. Bu malzemede de kullanılıyorsa kuru kuruya ve ısıtmalı yapılabilir ama çok zor olacağını tahmin ediyorum. Bol şans :tamamdir
Sayfa: [1] 2 3 ... 7