Profile for member karapolo
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Kasım 19, 2008, 06:55:06 ÖÖ
79791 Mesaj 4700 Konu Gönderen: 4118 Üye
Son üye: meto90
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3
1  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Motorun Yağ yakması : Kasım 18, 2008, 08:46:55 ÖS
hayır kesmedi maalesef katkıların yağ yakmaya veya üflemeye faydası olmuyor sen en iyisi götür ustana baktır inşallah benimki gibi büyük bir sorunu yoktur aama ihmale gelmez bence.
2  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Hangi benzin??? : Kasım 15, 2008, 03:52:04 ÖS
96 1.4 ile yaklaşık 200 km. gidiyorum 50 ytl.lik benzinle
3  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Benzin Katkısı : Kasım 15, 2008, 03:51:08 ÖS
bugün CRC marka injector  cleaner alıp attım depoya bi tane biraz pahalı piyasadakilere göre ama.. bakalım görücez faydası var mı
4  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Yakıt Tüketimi Tek Konu ! : Kasım 15, 2008, 03:48:59 ÖS
İbre kırmızı çizginin başına geldiğinde en az 50-60 km. daha yapabilirsin zannedersem
5  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Uzun zamandan beri aradığım Polo 6N kitapçığı : Kasım 15, 2008, 03:47:49 ÖS
anladığım kadarı ile ben dahil birçok kişinin ortak sorunu bu kitapçık.Ben de çok araştırdım ama maalesef bulamadım.Elinde olan varsa ve yayınlarsa harbi müteşekkir kalıcaz:)
6  Volkswagen / Polo ve Lupo / Benzin Katkısı : Kasım 13, 2008, 09:11:49 ÖS
Piyasada bulunan benzin katkılarının araca zararı veya faydası hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?
7  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Aracım su eksiltiyor : Eylül 29, 2008, 07:13:54 ÖS
sağol onur verdiğin bilgiler için.Ben de ustaya götürdüm 2 hafta önce.Dediğin gibi max. çizgisinin üzerine kadar doldurdu şu an min ile max. çizgisinin ortasında ve eksiltme yok gibi bakalım bekleyip görücez.Bu arada motorun beynine girdi usta, fan yaklaşık 89 derecede devreye giriyor.
8  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Motorun Yağ yakması : Ağustos 26, 2008, 08:21:39 ÖS
Su deposunu söküp tekrar yerine taktığında motora giden hortumun depo tarafındaki ucunu çıkarıp motoru çalıştıryosun hortumun ucundan su geldiğinde içerideki hava da alınmış oluyor.Sonra hortumu tekrar depoya iştirakliyorsun.Havasını almazsan içeride kalan hava kabarcıkları suyun motora gitmesini engelliyor dolayısıyla motor soğumuyor ve dolayısıyla benim gibi motor yaptırmaya kadar gidiyor iş.
9  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Motorun Yağ yakması : Ağustos 26, 2008, 08:03:08 ÖS
Teşekkür ederim 1000 km.yi devirdim motor açılsın görücez artık sonucu
10  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Motorun Yağ yakması : Ağustos 26, 2008, 07:50:26 ÖS
Sorun çözüldü ama bana 1500 ylt'ye mal oldu.Arabaya hararet yaptırınca  pistonlardan biri gitmiş dolayısıyla motor yapıldı komple. Su deposu kirli olan ve su seviyesini göremeyen varsa çıkarıp temizlesin ama tekrar taktıktan sonra benim gibi havasını almadan kullanmasın aracı.Görüyorsunuz ufak bir hata nelere mal oluyor. Mala gelen cana gelmesin ne yapalım Undecided
11  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: İlk çalıştırmada gelen ses : Ağustos 09, 2008, 11:57:37 ÖÖ
Kimse yanlış anlamasın yukarıda bana espri ile karışık yazan arkadaşlardan bahsetmiyorum onların iyi niyetli olduğundan şüphem yok ve Eralp kardeşimizin dediği gibi gerginlik yaratacak bir durumda yok ortada Smiley
12  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: İlk çalıştırmada gelen ses : Ağustos 09, 2008, 11:51:32 ÖÖ
kusura bakmayın aracı yeni aldığımdan ve motor konusunda yeni yeni kendimi geliştirmeye çalıştığımdan bazı sorularım size basit hatta GARİP gelebilir.Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara olgunluklarından dolayı teşekkür ederim diğer arkadaşları da kendileri ile başbaşa bırakıyorum nasıl ben utanmadan sıkılmadan kendimi bilmediğim konularda zorlayıp geliştirmeye çalışıyor ve yardım istiyorsam eminim o arkadaşlarda aynı davranışı kendilerini geliştirme yönünde uygulayacaktır o yüzden kızmıyorum kendilerine. Bu arada bugün ustaya götürdüm aracımı. Motor yağ yakıyormuş gerçekten,su eksiltmesi de bu sebepten olabili dedi.Segmanlar değişecek,kurtarmazsa motor elden geçecek.Motoru açmadan kesin bir şey söyleyemiyor tabii.Gelen ''DIZZZZT'' seside dediğiniz gibi benzin pompasından geliyormuş ve normalmiş. Herşeye rağmen aralarında çok değerli arkadaşların bulunduğu çok güzel bir site burası.Yardımlarınız ve yorumlarınız için bir kez daha teşekkür ediyorum.
13  Volkswagen / Polo ve Lupo / İlk çalıştırmada gelen ses : Ağustos 08, 2008, 08:46:48 ÖS
Arkadaşlar bir sorunum var kontağı ilk çevirdiğimde nasıl anlatayım ''dızzzt'' diye bir ses çıkıyor bilgisi oln var mu ne olabilir?
14  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Radyom çalışmıyor : Ağustos 07, 2008, 05:09:38 ÖS
eyvallah :tamamdir
15  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Aracım su eksiltiyor : Ağustos 07, 2008, 05:09:21 ÖS
şu an için max. seviyesinin çok az altında bakalım bekleyip görücez artık
Sayfa: [1] 2 3