Profile for member KaramanOgluUciBey
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Kasım 19, 2008, 06:21:28 ÖÖ
79791 Mesaj 4700 Konu Gönderen: 4118 Üye
Son üye: meto90
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
  Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  Otomobil Forumu / Genel / Ynt: Sizce Volkswagen Türkiye'de fabrika kuracak mı? : Ağustos 01, 2008, 01:14:24 ÖÖ
Kütahya'da VW için Koltuk Döşemesi üreten bir fabrika var
Ayrıca kulağınıza çıtlatayım İl Özel İdaresi Üyesi bir tanıdıktan duymuştum VW TR'de yatırım için Kütahya'dan arsa bakıyordu  :tamamdir
2  Serbest Forum / Sohbet / Ynt: Lütfen Tüm Üyeler Okusun ve Yazsın : Eylül 18, 2007, 01:37:08 ÖÖ
ismim nebil.1983 bolu doğumluyum.hava kuvvetlerinde pilotum.
Ben Serhat 88 doğumluyum.(benden küçük pek yok herhalde Grin)Dokuz Eylül Üniversitesinde İngilizce Öğremenliği okuyorum.Kütahya'da ikamet ediyorum.Tüm abilerime sevgiler saygılar....

Asker ve askerçocukları olarak sarmışız siteyi... Grin

sen kimsin diye soruyorsanız ben petshoplufers ve uğurcan_uci yi kullnaıyorum forumlarda reklam olmasın diye isim vermiyorum tanıyan tanıdı zaten:)
3  Volkswagen / Vento / Ynt: vento resimleri : Eylül 18, 2007, 01:30:44 ÖÖ

bizim ventomuz bu aracın aynısıydı ancak jantlarımız daha bi karizma duruyordu...
Ben tek tük vento görüyorum ama bizim eskisi kadar diri eskisi kadar albenili bir vento daha görmedim...
4  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: Baba yadigarı 1999 model 2500TDI T4 : Eylül 18, 2007, 01:11:23 ÖÖ
sirhotum öncelikle siteye hoşgedin hep vw muhabbeti ederdik yol boyunca ne güzel günlerdi...
bana bir piknik sözün vardı hep beraber pikniğe gidecektik artık nasipse poloya;)
5  Otomobil Forumu / Genel / Ynt: Otomobil Kazaları : Haziran 25, 2007, 02:22:24 ÖÖ
aman allah kimsenin başına vermesin çok kötü çok Embarrassed Embarrassed
Sayfa: [1]