Profile for member ismailtunca81
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Kasım 18, 2008, 10:37:35 ÖS
79749 Mesaj 4699 Konu Gönderen: 4114 Üye
Son üye: çorumlu kemal usta
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
  Mesajları Göster
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 15
16  Serbest Forum / Satılık / Ynt: 15 borbet jant : Kasım 10, 2008, 01:10:37 ÖS
başkan  kaç para  satıyorsun  link ten açlımıyor
17  Serbest Forum / Sohbet / Ynt: sonunda aradığım gibi bir site : Kasım 10, 2008, 01:04:59 ÖS
bende  üye  oldum.gerçi  arda  bi  hepimiz  yapıyoruzdur  kaçamaklar  ama daha  hiç  duvardan atlamaya  kalkmış  arakadaş  yoktur  aramızda  bence  Smiley Wink Cheesy Grin
18  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: İşTe MK_II, KaRaRı Siz VeRiN : Kasım 10, 2008, 12:56:29 ÖS
çok  güzel  bir  arac  ön  pancuru  nerden  almış  bu  konuda  bana  yardımcı  olabilirmi 

allah  kaza  bela  vermesin  ankaradaki  en iyi mk II  lerden  biri  olmuş
19  Otomobil Forumu / Genel / Ynt: Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... : Kasım 10, 2008, 12:50:51 ÖS
mördak  ın  gönderdiği far   şalterinide  taktım  göstergelerimde  tamam   sevgi

yoooo

bu  aracımın  3.  yag  değişimi  aldıgımdan  bu  yana  1.de  yag  değişiminde  bor  ilave  etmiştim  2.de  gerek  yok  dediler  3.de  tekrar  ilave  ettirdim  bor  hem sese   hem  yakıta  hemde yıpranmaya  karşı  iyi  bir  madde.

tavsiye  ederim.
benimki  140  ytr  yakıyor  gerek  yok  cihaza neyim  Cheesy
20  Volkswagen / Golf I / Ynt: Su birikintisi ve stop etme : Kasım 08, 2008, 11:19:37 ÖÖ
komple alt  kapak  taktır  Smiley  sar  sarmala  pet  tak  eldiven sar  ustaya  götür  bu  sorunu  çöz bence 

önümüz  kış  yagmurlar  başlar  1  2  haftaya  sonra  kar  yagar   erir  istanbulumuzun  yada  diğer  şehirlerimizin  alt  yapısı  belli  suda  kalmak istemiyorsan  hepsini  dene 

yada  al bitane td  II  keyfine  bak   Cool

21  Otomobil Forumu / Genel / Ynt: sizce hangisi? : Kasım 08, 2008, 11:07:21 ÖÖ
Sen  sanatçı  adamsın  senin  gönlün  nasıl  istiyorsa  öyle  yap.
bana  kalırsa  ben  hep  orjınallikten  yanayım..
22  Volkswagen / Bora / Ynt: kayış ötüyor neden olabilir : Kasım 08, 2008, 11:03:27 ÖÖ
dinamonun  gergi  civatası  gevşemiş  olabilir  bu  yüzden  kayış  ses  yapabilir  ya  kayışınız miladını  doldurmuştur yada  bilya da  bir  problem  vardır .

treger  kayışından çayk  diye  bir ses  çıkarması  imkansız
23  Otomobil Forumu / Genel / Ynt: Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... : Kasım 08, 2008, 10:58:43 ÖÖ
mördak  ın  gönderdiği far   şalterinide  taktım  göstergelerimde  tamam   sevgi

24  Otomobil Forumu / Genel / Ynt: Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... : Kasım 07, 2008, 06:48:54 ÖS
arabamı  geçen sene ekimin 10  unda  almıştım  bugüne  kadar  hiç  treger  kayışı  aklıma  gelmemişti  bi  bakıyım  dedim  iyikide  bakmışım  en  fazla  1  hafta  daha  binerdim  treger  derken  devirdaim  derken günü  gelmeden  yagını  filtrelerinide değiştirdim  aynaları  sprey  boyayla  kendi  rengi  siyaha   boyadım silecek  lastiklerini  değiştirdim silecek  kollarını  kendi  rengi  siyaha  boyadım  iç  dış  motor  yıkattırdım  yeni  akü  aldım siteden    mördak  arkadaşım   istanbuldan far  şalteri  gönderdi  ama  henüz  alamadım  bugün  izinliydim  adresi  işyerine vermiştim bide  onu  taktım  mı  tamam  dır  arabam  arabam  canım  arabam Smiley
üst  kapak  jontasıı 
devir  daim 
2  adet  ısıtma  bujisi   70.00 yt
terger  kayışı  ve  gergi  bilyasınıda  50  ytl 
arka cam  silecek  3.00 ytl
ön  cam  silecek(muz) çifti  15.00 ytl
antifiriz:15.ytl
mazot  filtresi:17.5 ytl(t5)
hava  filtresi:15.00 ytl
yag filtresi:10.00
yag:50.00 ytl
bor:50.00 ytl
toplam:300. ytl  parça  yağ  ve diğerleri  için  gitti

ustaya  da  attık  bişeyler  Allah  bereketini  versin  öğleden  sonra  bütün  vaktini  bana  ayırdı  şimdide  onun  pc den  yazıyorum 

daha  maç  izleyecez  beraber  kartalıma  başarılar  golfümede  maşallahlar.

saygılarımla.
ismail
 sevgi :tamamdir Cool :saygılar

25  Otomobil Forumu / VW Yetkili, Özel Servisleri ve Diğerleri... / Ynt: Ankara'da iyi güvenilir servis önerisi olan varmı : Kasım 04, 2008, 01:05:41 ÖS
ostim  oto sanayii  sitesi  8. sokak  EKİM OTO  ÖZEL SERVİSİ  HAKAN YEŞİLOGLU  ve  özgür  usta  var  ikiside  vw  grubun  temelinden  gelmeler  kendi  dükkanları  ben  hep  oraya  götürüyorum  piyasadan belki 5  lira  fazla  alıyorlar  ama  işlerini  iyi  yapıyorlar  AYRICA citröen ve  pegoeut  araçlarıylada  ilgileniyorlar..
26  Otomobil Forumu / Genel / Ynt: Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... : Kasım 03, 2008, 10:13:56 ÖÖ
valla  atrladım  geldim  işe Smiley
27  Volkswagen / Golf IV / Ynt: Motor Temizligi : Kasım 03, 2008, 10:11:13 ÖÖ
motoru  tazikli  su  ile  yıkamak hem  elektrik  aksamı  hemde diğer  donanımlar  için  zararlı  oldugunu  çoğumuz  bilmiyorduk fakat yaşadıgımız   tecrübelerle öğreniyoruz

kablo  kesikleri  civata  düşmeleri  su  kaçmalar  vs  vs  Smiley
28  Serbest Forum / Satılık / Ynt: MK2 Golf Jetta ön konsol Şartel takımı.. : Kasım 03, 2008, 10:06:12 ÖÖ
not:asla  hepsi  aynı  değildir Smiley yaşanan  örnekler  var  bir  arkadaş  bu  yüzden  100  lirasından  oldu 
 şu anda  geçici  olarak  kullandıgım  8  li  göstergeler  ve  geri  vites  leri  yakmıyor 
bu  yüzden  10  lusunu  arıyorum 

saygılarımla

ismail tunca

29  Serbest Forum / Satılık / Ynt: MK2 Golf Jetta ön konsol Şartel takımı.. : Kasım 03, 2008, 10:01:49 ÖÖ
Smiley  tamam   o zaman  birader  hesap  numaranı  verirsen ben sana  ayın 5 inde  çıkartırım

adres: koton magazacılık  tekstil san ve a.ş
365  zirvekent alışveriş merkezi
yıldızevler mahallesi no:1/36

çankaya  ankara
0312 450 01 94
30  Volkswagen / Golf I / Ynt: çok temiz ama çok istiyo araca : Kasım 03, 2008, 09:55:40 ÖÖ
haftada  1  binmiş  114.000  yapmış  nasıl  olüüü
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 15