Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Temmuz 24, 2008, 09:19:36 ÖÖ
67996 Mesaj 3829 Konu Gönderen: 3226 Üye
Son üye: nargileosman
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2
1  Serbest Forum / Satılık / Ynt: Orjinal teybinize mp3 player bağlayın(Blaupunkt) : Temmuz 22, 2008, 03:29:00 ÖS
Evet öyle fakat kablodan elimde kalmadı.
2  Volkswagen / Bora / Ynt: MOTOR SILK BOR ON CLS BOND (motor katkısı ) : Haziran 15, 2008, 05:28:18 ÖS
Aracın motor sesinde hissedilir bir azlama olacaktır. Performans açısından çok şey beklemeyin.
3  Serbest Forum / Satılık / Satılık vag-com : Nisan 20, 2008, 04:01:19 ÖS
Volkswagen audi seat skoda araçlarımız için arıza tesbit cihazı ve yanında 1dvd program
fiyat 75 ytl(dvdsiz)
       85 ytl(dvdli)
igguneyli@yahoo.com
5325798856

güvenli ticaret isteyenler için
http://www.sahibinden.com/volkswagen_audi_seat_skoda_ariza_tespit_kablosuWQQaXQQ7020035WQQpXQQdisplayitem
4  Serbest Forum / Satılık / Orjinal teybinize mp3 player bağlayın(Blaupunkt) : Nisan 20, 2008, 03:56:57 ÖS
Aux özelliği olan blaupunkt teyplerimize mp3 player bağlamamızı sağlayan bir kablo satıyorum arkadaşlar.
fiyatı 16ytl
Ürünler Satılmıştır......
5  Volkswagen / Bora / Ynt: Yakıt Sarfiyatı - 2004 Bora 1.6 16v 105bg Comfortline : Nisan 06, 2008, 11:56:59 ÖÖ
Çok anormal değil. Arabalarımız ağır arabalar.
6  Otomobil Forumu / Genel / Ynt: Kendi kendimize yapabileceklerimiz : Mart 11, 2008, 12:21:22 ÖÖ
Güneyli dostum yanlış anlamada sen uçmuşsun be biraderr, elektronikçimisin?Helal olsun ne diiim, senin gibi arkadaşlarlan gururlanıyoruz valla  Smiley

Sosyal bilgiler öğretmeniyim. Aslında çok maceralı oldu. Başıma gelmeyen kalmadı. Bir ay falan önceydi. Ama artık yol bilgisayarı ekranım sağlam. Çıkma aldığım passat göstergesinin üzerindeki kod numaraları ile benim boranın lcdsisnin kod numaraları aynı çıkınca işe koyuldum. Önce 26 pinle pres lehimli lcd ekranları zarar vermeden söktüm. Daha sonra benim göstergedeki ve sağlam ekrandaki lehimlenecek yerlere çok ince lehim attım. Lcd ekranda erimeyen yanmayan asetat kağıdına benzer bir şerit kablo var lehimleri yalıtıyor. Son olarak lehimleri birebir üst üste getirip asetatın üstünden bastım. Hepsi gayet güzel tuttu. Arabaya gidip taktım. Büyük bir hayal kırıklığı. Ekran tamamen kırmızı yanıyor. Pırpırlanmalar var. Anladığınız gibi kısa devre var. Birbirine temas eden lehimleri saptayıp aralarını kazıdım. Bir lehim tutmamış tazeledim. Aynı hevesle arabaya gidip taktım. Ekran canavar gibi çalışıyor ama yine hüsran ve panik. Hemde ne panik. Kontağı açar açmaz kocaman bir STOP yazısı. Sürekli yüksek sesli bir ikaz. Yanıp sönen immo, airbag, abs ve fren ışıkları. Ardı ardına yazılar. "BREMSBELAG PRÜFEN", "WEGFAHRSP AKTİV", "BREMSEN FEHLER", "BETRİEBS ANLEİTUNG" ve "STOP". Üstüne üstlük araba çalışmıyor. Artık çalıştığım köyden arabayı Çanakkale'ye nasıl çektiririm diye düşünüyorum. Son bir ümitle tekrar göstergeyi söktüm, lehimleri elden geçirdim. Tekrar arabaya indim. Dalgınlıkla göstergeyi takmadan kontağı açtım. Sonra kapatıp göstergeyi taktım. Kontağı açtığımda herşey yoluna girmiş lcd ekran kusursuz çalışıyor. Ama gösterge takmadan kontak açtığım için airbag lambası yanık kaldı. Daha öncede başıma gelmişti. Küçük bir dikkatsizlik. Ama amacıma ulaştım. Elimde çıkma lcd ekranı sökük kilometresi sıfırlanmış passat göstergesi kaldı. Onuda okutabilirsem maliyeti oldukça aşağı çekmiş olacağım. Daha sonra 5 ytl'ye ışığıda söndürttüm. İşlem tamam.
7  Otomobil Forumu / Genel / Ynt: Kendi kendimize yapabileceklerimiz : Mart 10, 2008, 11:03:16 ÖS
Bende boramın göstergesindeki bozuk yol bilgisayarı lcd ekranını, çıkma aldığım passat göstergesinin ekranı ile değiştirdim.

8  Volkswagen / Golf IV / Ynt: ön takım hakkında : Mart 10, 2008, 10:48:06 ÖS
Parça treni isimli siteyi ziyaret edin. Fikir verir.
9  Volkswagen / Bora / Ynt: 2001 Comfortline da Park Sensörü : Mart 10, 2008, 10:42:53 ÖS
Araç standart donanımında park sensörü yok. Tamponda sensör yoksa plakalığa bakın. Plakalık şeklinde sensörler mevcut piyasada.
10  Volkswagen / Bora / Ynt: Sis Farları : Mart 10, 2008, 10:40:30 ÖS
Bu ucuz sis farlarının kısa zamanda camları çatlıyor. Üstelik camları garanti dışı. Farın iç ısısına dayanamıyor mika gibi bir malzemeden yapılmış zaten.
11  Volkswagen / Bora / Ynt: yan dikiz aynası : Mart 10, 2008, 10:37:41 ÖS
Rezistans konumu yani orta konum yan ayna ısıtmasını çalıştırır. Sol aynayı ayarlarken sağ aynada oynar bütün boralar böyle. Bu arada yaz kış orta konumda tutmayın. Isıtma ihtiyacı olmadığında left veya right konumlarından birini seçin.
12  Serbest Forum / Satılık / Ynt: YAy : Mart 05, 2008, 09:25:43 ÖS
Boraya uyarmı bunlar?
13  Volkswagen / Bora / Ynt: Bora Amortisor.. : Mart 05, 2008, 09:22:37 ÖS
Viraj demir lastiği yapıyor bazen o gıcırtıyı. Arada yağlıyorum ben.
14  Volkswagen / Bora / Ynt: VW Bora Donanımları : Mart 05, 2008, 09:19:50 ÖS
Çok teşekkürler. Bunları çok aradım.
15  Volkswagen / Bora / Ynt: TOP UP WASH FLUID uyarısı ne demek? : Mart 05, 2008, 09:15:15 ÖS
İşin ilginci bizim arabaların çoğunda silecek suyu müşürü yok. Ne ışık yanıyor. Nede uyarı çıkıyor.
Sayfa: [1] 2