Profile for member icedes
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Kasım 18, 2008, 08:28:04 ÖS
79721 Mesaj 4698 Konu Gönderen: 4111 Üye
Son üye: kutayerk
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 11
1  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Sibop sesi ve motor gürültüsü : Ekim 11, 2008, 10:10:38 ÖÖ
Abi manifolt contası olabilir senin dediğin gibi bende aracı satmadan önce böyle bi sesle karşı karşıyaydım özellikle soğuk havada motor ısınana kadar çok rahatsız ediyordu. Bu daha çok katalitiki iptal ettikten sonra oldu, eğer sen iptal işini yazın yaptıysan belki havalar soğuyunca rahatsızlık vermiş olabilir.

Termostat içinse abi bunun orjinali çok kötü belki görmüşsündür. Plastik bir parça benim polodada hararet yükselmiyordu kışın donuyordum içerde sonra gittim ki patlamış, usta orjinali 2 aya kalmadan gene patlar ben sana passatın metal olanını uydurayım çalışma sıcaklıkları flnda aynı dedi ve biraz taşladı fln uydurdu satana kadar yani 7 aylık dilimde hiç sorun yaşamadım. İstersen servisin numarasını veririm ama biraz kazıkçı bi abimizdi....
2  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: ARKADAŞLAR,BUGÜN POLO 1.4 TRENDLINE ALDIM 15.000.-YTL 74.000.KM UYGUNMU?TEŞEKKÜR : Ağustos 06, 2008, 07:26:01 ÖÖ
Antares in önünde karşılaşmıştık hani, ben çekicinin üzerindeydim Cheesy ondan beri sorun yok Şeytan kulağına kurşun... Dışardan bişeye benzetemiyo kimse heralde, içine binince abi çok güzelmiş diye nazarlıyolar Sad

Zaten 6n2 ler malesef dışardan golf ve bora çakması gibi ama içiayrı bi güzel hele ki de krem olursa maşallah diyelim nazarımız değmesin:D
3  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: ARKADAŞLAR,BUGÜN POLO 1.4 TRENDLINE ALDIM 15.000.-YTL 74.000.KM UYGUNMU?TEŞEKKÜR : Ağustos 03, 2008, 10:23:32 ÖS
Hava atarmıyım Alpercim, dışı seni aks kolu beni yakar Cheesy
BMW lerin hepsi Alman mıydı Alper  Wink

Evet abi üretim platformunu paylaşmayan araçlardan,sadece almanyada ve americada üretiliyor yanlış bilmiyorsam genede üstadımız kemale sormak lazım Smiley

Ne oldu abi aks koluna ya, senin arabada nazar var bence içi döşemeler krem olduğundan dolayımı acaba:D
4  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: İşte buda benim polom(yeni resimler ekledim)... : Temmuz 31, 2008, 11:59:02 ÖÖ
Patron verdiğin örnekteki farı e36 ya takarmısın gerçekten

Ya tabiki zevk meselesi aynısı arkadaşımda takılı araç rengine göre duruşu değişiyor arkadaşımın aracı mavi onda güzel duruyor ama siyah bi araçta gördüm çok hoş değildi gerçekten, bende sadece örnek olsun diye google a yazınca direk ilk gelen siteden aldım fiyatı.

Ben yetkili kosifler oto fiyatlarını verdim sana, yanlış olmaz bilgin olsun sadece, bide %18 kdv hariç fiyatlar

Tabi doğrudur dediğim gibi çıkmacılardan veya yan sanayi ürünler bulucağız inşallah alabilirsek, zaten kaportada bi sorun olursa değişme işine pek girmem orjinal bi araç bulmaya çalışacağım bakalım önümde çok zaman var bulurum elbet...
5  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: İşte buda benim polom(yeni resimler ekledim)... : Temmuz 31, 2008, 07:33:42 ÖÖ
Hayırlı olsun, aman kasko yapmayı unutma, 3 serisi e36 kasa aracın parça fiyatlarından birkaç örnek vereyim alırkende ona göre dikkat et

sağ far xenon 1915,20 ytl
sağ ön kapı 1152,16 ytl
sağ ayna gövdesi 766,55 ytl
sağ ayna camı 886,06 ytl
ön tampon 1060 ytl
ön cam 1271 ytl
amortisör 626 ytl
çamurluk 596 ytl

elimde bulunan bi dosyadan alıntı yaptım, bmw alırken sıkı bi ekspertiz yapmak lazım anlayacağın, kolay gelsin hayırlı olsun tekrardan

Sanki rakamlar biraz abartı gibi geldi Bmw kullanan arkadaşlarım varda hele ki e36 da, özellikle yan sanayi ürün çok fazla, kaliteli ve ucuz.

Mesela netten bi siteden örnek vereyim, bmw e36 sağ far sizinde dediğiniz gibi, 2 angellı

http://www.nekadar.com/102461.html

Belki sizin belkide benim yanlışım var orjinal parçası mutlaka pahalıdır ama, internet sitelerinden, çıkmacılardan ve yan sanayi ürünlerden ucuz olan parçaları bulmak mümkün, kaldı ki Vw içinde aynı şey geçerli orjinal parçaları pahalıdır Vwninde...
6  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: İşte buda benim polom(yeni resimler ekledim)... : Temmuz 30, 2008, 07:35:40 ÖÖ
VW grubunu bırakıyorsun anlaşılan Sad
BMW Alman Allah'tan da, yabancılık çekmezsin Smiley

Aslında bu işler belli olmaz, bmw diye çıkar golf alır gelirim belki:D

Motor açısından daha güçlü ve sağlam araç almayı düşündüğüm için Bmw yi tercih ediyorum bide tabi Bmw hastalığım var...
7  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: rampada çekiş sorunu : Temmuz 29, 2008, 10:39:24 ÖS
SeLam arkada$Lar 3 ay önce 2004 poLo basicline aLdim 30 binde. araba gayet temiz bakimLarida yaptiriLmi$ Fakat arac rampada cekişi düşüyor 5 Le ciktigim rampada 4 e 3 e iniyorum:S tamircilere gösterdim aracin sagir kullaniLmi$ dediLer ne yapmam Lazim ayrica debriyajda kaciriyor . ve cokta pahaLi 600 YTL isdedi servis:S

2004 model bi araba hele ki polo ne kadar sert kullanılmış olabilirki? hele ki bakımları yaptırılmış diyorsunuz, bence servisi boşverin iyi bi usta bulun ona gidin forumdan tavsiye alabilirsiniz ben aracımı satarker servis 6n2 nin tamponları sac dedi,o yüzden ben bi daha servisin önünden bile geçmem...

Aracınızda çok sıkıntı olacağını sanmıyorum yokuşta vites küçültmen mutlaka gerekecek çünkü bu araba 1.4 80hp civarı ama normaldede gitmiyorsa katalitik konvektöre baktır hatta arıza ışığın yanmazsa iptal et, filtreleri, yağını bi değiştir, debriyajıda servis dışında daha ucuza değiştirebilirsin...
8  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: İşte buda benim polom(yeni resimler ekledim)... : Temmuz 29, 2008, 10:31:42 ÖS
Hayırlı olsun.
Dilerim gönlündeki aracı da kışa kadar alırsın.
Bu arada neydi gönlündeki araç?

Bmw 3 serisinden herhangi bi araç maddi durumum temiz bir e36 almaya yetecek galiba kışa kadar hayırlısı,teşekkürler bu arada...
9  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: İşte buda benim polom(yeni resimler ekledim)... : Temmuz 29, 2008, 10:28:04 ÖS
Evet aracım satılmıştır 15.700 e 4 gün önce sattım alan kişiye hayırlı olsun

Şimdi sıra kışa kadar para biriktirip gönlümdeki aracı almakta...
10  Otomobil Forumu / Genel / Ynt: VW niniz hangi ülkedeki üretim platformundan çıkmış öğrenin... : Temmuz 29, 2008, 10:26:21 ÖS
Benim polom (6n2), ispanyol çıkmıştı...
11  Otomobil Forumu / Genel / VW niniz hangi ülkedeki üretim platformundan çıkmış öğrenin... : Temmuz 29, 2008, 10:01:53 ÖS
Ruhsatınızı açıp şasi numaranızın 11. hanesini aşağıdaki listeden kontrol edin, hangisi ise o ülkedeki platformda üretilmiş demektir.

W Wolfsburg, Germany
A Ingolstadt, Germany
B Brussels, Belgium
C Taipei, Taiwan
D Bratislava, Slovakia
E Emden, Germany
G Steyr/Graz, Austria
H Hannover, Germany
J Jakarta, Indonesia
K Karmann, Osnabruck Germany
M Puebla, Mexico
N Neckarsulm, Germany
P Mosel, Germany
R Martorell, Barcelona, Spain
S Stuttgart, Germany
T Kvasiny, Czech Republic
U Uitenhage, South Africa
V Palmela, Portugal (previously Westmoreland, USA)
X Poznan, Poland
Y Pamplona, Spain

1 Gyor, Hungary
2 Changchun, China
4 Curitiba, Brazil

Alıntıdır....
12  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: ARKADAŞLAR,BUGÜN POLO 1.4 TRENDLINE ALDIM 15.000.-YTL 74.000.KM UYGUNMU?TEŞEKKÜR : Temmuz 29, 2008, 10:00:09 ÖS
Almanlar da var  :tamamdir

Kubilay abi tamam anladık senin araban Alman krem rengi döşemesi fln var niye hava atıyorsun şimdi:D
13  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: ARKADAŞLAR,BUGÜN POLO 1.4 TRENDLINE ALDIM 15.000.-YTL 74.000.KM UYGUNMU?TEŞEKKÜR : Temmuz 29, 2008, 09:59:11 ÖS
Ruhsatınızı açıp şasi numaranızın 11. hanesini aşağıdaki listeden kontrol edin, hangisi ise o ülkedeki platformda üretilmiş demektir.

W Wolfsburg, Germany
A Ingolstadt, Germany
B Brussels, Belgium
C Taipei, Taiwan
D Bratislava, Slovakia
E Emden, Germany
G Steyr/Graz, Austria
H Hannover, Germany
J Jakarta, Indonesia
K Karmann, Osnabruck Germany
M Puebla, Mexico
N Neckarsulm, Germany
P Mosel, Germany
R Martorell, Barcelona, Spain
S Stuttgart, Germany
T Kvasiny, Czech Republic
U Uitenhage, South Africa
V Palmela, Portugal (previously Westmoreland, USA)
X Poznan, Poland
Y Pamplona, Spain

1 Gyor, Hungary
2 Changchun, China
4 Curitiba, Brazil
14  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: polo 65.000 km bakımı !!! : Temmuz 28, 2008, 10:01:03 ÖS
vallahi gaz fren pedalları filan temiz aracı aldıgımda 45 bindeydi 2 yıl oldu 65 bin yaptım işte simdi servis km ışıgı yanıyor ... o adamı o km düşürme yapan yerde görünce içime kur düştü belkide şu anda 110 bin km ve bakımsız geziyorum başıma iş acılmasın da Sad

Eğer içine kurt düştüyse hemen servise götür yada bildiğin tanıdığın bir ustaya araç geç hızlanıyor gaza basınca yemiyor ve geç harekete geçiyorsa debriyaj balatasıdır zaten o değişirken motor iniyor o sıradada trigeri değiştirirsin, işçilikten birazda olsa kar etmiş olursun, içinde şüphe olmasın 110.000 de olsa bakımlı araba her zaman gider, 600-700 ytl gibi bi rakam ayır, triger, balatalar, filtreler,yağ su bakımını yap, sorunsuzca bin....
15  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: ARKADAŞLAR,BUGÜN POLO 1.4 TRENDLINE ALDIM 15.000.-YTL 74.000.KM UYGUNMU?TEŞEKKÜR : Temmuz 27, 2008, 10:40:40 ÖS
Bana biraz pahalı geldi ben kendi aracımı 2 gün önce (2000 polo comfortline sıralı lpg 2 parça boya), 15.700 e sattım, trendle comfort arasında baya fark var abs,klima gibi...

neyse sonuçta alınmış canınızı sıkmayın güzel araç güle güle kullanın 6n2 pololar benim bildiğim kadarıyla ispanya üretimli şasi numarasından anlaşılıyordu ama unuttum şimdi nasıl olduğunu...
Sayfa: [1] 2 3 ... 11