Profile for member HkN
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Kasım 19, 2008, 12:59:27 ÖÖ
79783 Mesaj 4700 Konu Gönderen: 4117 Üye
Son üye: canverse
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2
1  Otomobil Forumu / Genel / İndirim Kampanyası : Ekim 16, 2007, 08:11:35 ÖÖ
Merhaba arkadaşlar

Bakımlarda ve bazı parçalarda indirim kampanyası başladı servislerde.. Daha net bilgi sahibi değilim bu bilgileri sizinle paylaşacağım

Yeni bilgiler

Kampanya 2 hafta sürecek dünden itibaren.

Yaklaşık 2000 Kalem parçada ve tüm mekanik-elektrik işçiliklerde indirim oluyor. Kaporta-boya ve aksesuarlarda olmuyor..

Bu 2000 kalem de ağırlıklı olarak bakım parçaları- fren balata diskler- egzost susturucuları-kayış takımları gibi bakım ağırlıklı parçalar

tüm mekanik işçiliklerde ve elektrik işçiliklerinde %20 ye varan indirimler var.
2  Serbest Forum / Sohbet / Ynt: CNR Fuarı Resimleri : Nisan 09, 2007, 12:22:31 ÖS
eheheh bende cumartesi oradaydım.. hatta sticker aldım bir büyük bir küçük arda hatırlar belki Smiley ( eski reno 11 im var tunç abi hatırlatır)

bu arada caddy deki bass güzel ses yapıyordu Smiley
3  Serbest Forum / Satılık / Ynt: 15" BBS jant : Mart 10, 2007, 03:57:41 ÖS
yapma yaa hayırlı olsun
4  Serbest Forum / Sohbet / Ynt: Şu olay bizden başka bi millette varsa bende adam değilim:) : Mart 10, 2007, 10:45:05 ÖÖ
yok orası Yeniköy sahil  Grin
2 gün önce bir mail geldi orda görmüştüm
gerçekten başka bir millette yapan yoktur her zamaki gibi Türk aklı işte

ewt yeniköy ün tarabya tarafındaki yolun sahile ilk ulaştığı kısım. . arkadaki yerde konsolosluk olması gerekli..

konuya gelince yurdum insanı yaratıcıdır
5  Otomobil Forumu / VW Yetkili, Özel Servisleri ve Diğerleri... / Ynt: Volkswagen Uzay`da, Uzay Kasımpaşa`da. : Mart 10, 2007, 10:42:15 ÖÖ
bi kaç defa servise gittim, gerçekten çok kaliteli bi yer. hoş görü olsun, ilgi ve alaka olsun herşey çok güzel. Gezilesi bi showroom u var. Yeni modellerin bi çoğuyla test sürüşü imkanı. Aracı servisten aldıktan bir kaç hafta sonra arayıp, şikayetimin olup olmadığını sormaları ayrı bi güzellik. Çoğu firma bunu yapar aslında ama Volkswagen den aramaları beni ayrı memnun etti Smiley

Madem böyle bi bölüm var, memnuniyetimi belirtir, tavsiye ederim .. Smiley

Kavacık Acarlar a uyuz olup buraya gittiğimde kendimi evimdeymiş gibi hissettim açıkçası Smiley

http://uzay.vw.com.tr/

bu zaten yetkili servislerde olan bir olay.. tabiki uzay yeni açılmış bir servis vede gelen müşteri sayısı az olduğu için müşterilerle ilgilenme vakitleri daha yüksek.. tabiki bekleme salonu vs güzel olmasıda yeni olmasından tüm imkanları kullanabilmelerinden kaynaklanıyor...
6  Otomobil Forumu / VW Yetkili, Özel Servisleri ve Diğerleri... / Ynt: Yetkili servis hakkında : Mart 10, 2007, 10:40:07 ÖÖ
yanlış anlamayın ama biraz farklı olduğunu düşünüyorum... poloda genelde kaçıran keçe vites kol keçecesidir vede bu işlem yaparken vites değişimi ile alakalı yerlere dokunmazlar vede 23 dakikalık işlem değildir. yanlışınız olma ihtimali yüksek..

genelde bu şekilde yetkili servisler suçlanıyor...
7  Otomobil Forumu / VW Yetkili, Özel Servisleri ve Diğerleri... / Ynt: İSTANBULDAKİ KALİTELİ ÖZEL SERVİSLER : Mart 10, 2007, 10:36:24 ÖÖ
Wallaha fatihcim ben yetkili servisteyim biliyorsun.. özelden tahmin ederseniz de eski ustalarım var... ama maslak sanayide
8  Serbest Forum / Satılık / Ynt: 15" BBS jant : Mart 10, 2007, 10:27:37 ÖÖ
Peki jant lastik ölçüleri nedir?? lastiklimidir? bijon aralıkları offseti nedir Smiley bu arada sen konyadamıydın
9  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Lupo GTI : Mart 10, 2007, 10:08:57 ÖÖ
wallaha bir tanıdığım satıyor  2003 modelini  28 bin ytl civarlaraında

gerçekten güzel tatlı bir araç.. çoık güzel şakalar yapar
10  Serbest Forum / Satılık / Ynt: Satilik CMS Jantlar : Mart 10, 2007, 10:04:26 ÖÖ
halen güncel mi??? en son lastik jant olarak ne istiyorsun ?
11  Serbest Forum / Sohbet / Ynt: Sivil gözler, sürücüleri gözetliyor : Ağustos 01, 2006, 08:52:09 ÖS
gerçekten ceza yazılsa sorun deel ama ne kadar gerçekçi vede güvenilir
12  Serbest Forum / Sohbet / Ynt: merhaba : Temmuz 20, 2006, 12:07:56 ÖS
teşekkürler.. gözüm ısırıyor ama Cheesy
13  Serbest Forum / Sohbet / Ynt: merhaba : Temmuz 18, 2006, 11:41:18 ÖS
abi işleri hiç sorma... ne çok kaza yapıyor insanlar.. dikkatli olun ya Cheesy

şakası bir yana abi düşün sabah bir başlıyorum..öğle arası bile zor yapıyorumki genelde müşteri oluyor.. akşam zar zor kaçıyorum eve..
14  Serbest Forum / Sohbet / Ynt: merhaba : Temmuz 18, 2006, 06:55:11 ÖÖ
Hoşgeldin Hakan hayırlı forumlar
neden takılmayacan anlayamadım

tunç abi dikakt edersen fazla takılamıyorum... iş yerinde vakit kalmıyor.. evde de artık fazla takılmıyorum.

vakit buldukça
15  Serbest Forum / Sohbet / Ynt: Merhaba : Temmuz 16, 2006, 01:53:36 ÖÖ
polo ve CZT  tanıdığım tek kişi vardı.. oda serkan.. yoksa serkan mı?
Sayfa: [1] 2