Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Temmuz 26, 2008, 01:40:46 ÖS
68437 Mesaj 3851 Konu Gönderen: 3245 Üye
Son üye: design26
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 50
1  Volkswagen / Golf V / Ynt: Golf5 e jant ve diğer modifiye : Temmuz 26, 2008, 01:18:16 ÖS
Aytekin Bey Momo Corse Black aracinizda bu sekilde duracaktir:

Bence cok guzel durmadi.

Momo GTR takarsaniz bu sekilde duracaktir:

Bu daha guzel oldu.

Bana sorarsaniz en guzel GTI jantlari duracaktir.Sonucta orjinal gorunum gibisi olmaz tabi zevk meselesidir.

Size bir link vereyim cesitli jant modelleri var epey genis bir site hosunuza giden jantin ustune tiklarsiniz ve aracinizda nasil duracagini gorebilirsiniz.Hangisi hosunuza giderse artik onu alirsiniz.Linkteki jantlarin hepsi 17".Eger 18 veya baska ebattaki janta bakmak isterseniz ust taraftaki secenekleri kullanarak bakabilirsiniz.

http://www.elektrony.cz/?&volba=ElKonfig&auto=vw&model=Golf%20V&velikost=17&typ=typ%201K%205%20door

Hosca kalin...
2  Volkswagen / Golf V / Ynt: Golf5 e jant ve diğer modifiye : Temmuz 26, 2008, 01:01:26 ÖS
Arjadaşlar 17 almaya karar verdimde momo corse black yada momo wrs arasında kaldım veya gtr momo corse blackın en büyük avantajı hafif olması diye düşünüyorum ama wrs nin kaç kğ olduğunu bilmiyorum bence wrs daha sağlam oturur fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler...

Momo Wrs cok guzel bir jant.Bence digerlerine gore cok daha guzel olur tadindan yenmez.
Fakat ben olsam @jnr_thr  dedigi gibi Golf Gti janti alirdim.Replika 0062 cok guzel olur.
http://www.x-tremetuning.com/shop/index.php?target=products&product_id=3036

Her ikisi de cok guzel ama benim secimim replika 0062 olurdu.
3  Volkswagen / Golf IV / Ynt: kalkışlar ağır kalma : Temmuz 25, 2008, 09:06:11 ÖS
Ahmetcim buyuk ihtimal benzinlidir ve 1.6 102 8V dir.Ya da 1.6 105 16V dir.
Her ikisi de ne yazikki hem yeni kasa 1.6 115 hp nin hem de eski kasa 1.6 110 hp nin (literaturde 107 diye gecer) gerisinde kalir.Ama bu fark bir boyu gecmez...Dedigim gibi illaki performanssa civic derim baska birsey demem.Belki kagit uzerinde fazla farkli gorunmuyor gibi olabilir ama yola ciktuginda fark anlasiliyor.Tabi tekrar soyleyeyim sonucta hepsi de ayni segment ve birbirine yakin gucteler.Ne olursa olsun aradaki fark birkac boyu gecmez...
4  Volkswagen / Bora / Ynt: Lastik Seçimi. : Temmuz 25, 2008, 08:56:50 ÖS
Estagfurullah arkadaslar yasim 22.
Dedim ya yakit sarfiyatini ve performanstaki degisimi anlamak cok zor olur.Belki de farketmez.
Eski parayla aracin 200 bin lira yakiyorsa cok cok olsa ayni kullanimda 195 bin lira yakar belki de degismez.
Benim burdaki arkadaslarimin hepsi mod hastasidir ve durmadan jant lastik degistirirler.Onlar hem jant ebatini hem de lastik ebatini gozle gorulur derecede degistirdikleri halde eski parayla 10 bin lira bile zor farkediyor.Bora da ornek vereyim araciniz bora oldugu icin 215-45-17 lastik ve Cabo jant takti(bilirsiniz Cabo jantlar dokumlu-krom ve agir jantlardir) buna ragmen aracta yakit sarfiyati degismedi gibi birsey.Sonucta yine ayni surus tarzinda devam ediyor.Bazen hesapliyorsuz da 10 bin lira falan farkediyor km de.Performansta da sadece ilk kalkista 1. viteste biraz nazlaniyor daha sonra kendisine geliyor.Dusun 17 jant ve 215 taban genisligi bir de jant normal jant degil Cabo nun agir jantlarindan.

Saygilar.
5  Serbest Forum / Sohbet / Ynt: Sıcak Yaz Gecelerinin Kabusu SİVRİSİNEKLER!!! : Temmuz 25, 2008, 08:35:16 ÖS
 Shocked
Sizin sivrisinekler de genital bir bozukluk var o zaman Smiley
Ben kullaniyorum ve hic sorun olmadi eger cok ciddi sekilde sorun yasiyorsan bi doktora gorunmende faydan var.Sonucta bu senin sagligin ihmale gelmez.
6  Volkswagen / Bora / Ynt: Lastik Seçimi. : Temmuz 25, 2008, 08:32:10 ÖS
Ahmetcim evet biraz daha iyi yol tutar.Sonucta her lastikte 10 mm fazlalik olacak yani 4 lastikte 40 mm yapar bu da toplamda arac stabil yoldayken 4 cm daha fazla yere basacak.
Sizin icin ekonomi on plandaysa araci satip 1.4 hacminde kucuk hacimli bir dizel alacaksiniz ya da 1.2 motorlu lpg li bir arac alacaksiniz Smiley ne demek istedigimi anladin mi?
195 ile 205 arasindaki yakit sarfiyat farkini gunluk kullanimda anlayamazsiniz bile, belki de etkili bile olmaz...
7  Volkswagen / Bora / Ynt: Lastik Seçimi. : Temmuz 25, 2008, 08:25:32 ÖS
205-55-16 olan lastikleri 195-55-16 yaparsaniz sadece lastigin taban kismini yani genisligini degistirmis olursunuz.Arac ne alcalir ne de yukselir.Ben boyle biliyorum eger yanilmiyorsam.

Ahmetcim genis lastik daha iyidir.Eger surtme yapmiyorsa ki yapmiyordur zaten bu sekilde kullanmaya devam et derim.
8  Serbest Forum / Sohbet / Ynt: Sıcak Yaz Gecelerinin Kabusu SİVRİSİNEKLER!!! : Temmuz 25, 2008, 08:19:39 ÖS
Halil abi o ilaçlardan bende kullanıyorum yine ısırıyor şerefsizler anlayamadım

Ahmetcim o ilaclarin simdi farkli farklisi oluyor.Ornegin annem bigun alip gelmis markasi bile belli degil ucuz bir ilacti fise takinca isik bile cikarmiyordu degisik bi ilacti ve cok randiman vermedi.
Sonra bu Raid elektro likid' ler den aldim su anda da ondan kullaniyorum ve cok memnunum.Diger ilaclara gore biraz pahali ama ne kokusu var ne de baska birseyi.Gece yatarken fise tak ne sivrisinek kaliyor ne de baska birsey.
9  Volkswagen / Golf V / Ynt: Golf5 e jant ve diğer modifiye : Temmuz 25, 2008, 08:14:47 ÖS
Birde secmis oldugun jantin kollari uzun olmadigi icin 16" araca takildiginda hic 16 gibi durmayacaktir.Gorenler 15 sanacaktir.jantin gobegi genis ve kollari da kivrimli oldugu icin kucuk duracaktir.Cok kaliteli bir jant tercih etmissin ama benim zevkime uygun degil Smiley zevk meselesidir tabi ama bu jantta 16 taktirirsan inan kucuk duracaktir.17 ideal.
10  Volkswagen / Golf V / Ynt: Golf5 e jant ve diğer modifiye : Temmuz 25, 2008, 08:12:29 ÖS
Bence 17 takman performans icin degil de stabil olmayan yollarda arac kullanacagin icin sorun yaratir.Baska turlu dedigim gibi zaten araci kac kere performansli kullaniyoruz.Sonucta altimizdaki araclar 1600 cc belli bir gucu olan aile araclari.Performansli kullansak ne cikar ki?
Eger cok bozuk yollarda aracini kullanmiyorsan gonul rahatligi ile 45-17" taktirabilirsin.Su anda zaten 16 pek taktiran yok cogu kimse 40-18" e gecti.Abartip 35-19" taktiranlarda oluyor.17 taktirdiginda yanak optimize seviyelerde oluyor ne cok kalin ne de cok ince.Cok sert cukurlara girmedigin surece bi sorun olmaz ama yine de taktirdiktan sonra araci simdikinden daha dikkatli kullanmak zorundasin.
11  Volkswagen / Golf IV / Ynt: kalkışlar ağır kalma : Temmuz 25, 2008, 08:07:36 ÖS
Maksat performanssa 1600cc c segmenti en guzeli civic ve alfa 147 gerisi hikaye.Digerlerine bakinca megane de oyle astra da oyle golf de oyle ama sonucta sadece olay performans degil.Illaki performans diyorsaniz golf e varincaya kadar daha ucuza onlarca araba var ama hersey performans degil.
12  Serbest Forum / Sohbet / Ynt: Sıcak Yaz Gecelerinin Kabusu SİVRİSİNEKLER!!! : Temmuz 25, 2008, 02:32:50 ÖS
Fise takilan ilaclar cok etkili oluyor.Ben ondan kullaniyorum.Kapiyi pencereyi acamiyoruz burada hirsizlik olaylari cok oluyor.Tabi kapi pencere acabiliyosaniz ceryandasinek falan kalmaz.Ama benim gibi acamiyorsaniz fise takilan ilaclar cok etkili oluyor ve bu sene epey rahatim.
13  Volkswagen / Bora / Ynt: Bora - Caddy : Temmuz 25, 2008, 02:15:31 ÖS
Aynen kardesim yamali gibi.Cady life larin kapi icleri cok guzel ama ulkemize gelen combi ler ne yazikki boyle.Resmen sunta koymus adamlar.36 bin ytl ye aldigin aracta boyle bir gorunum bence cok kotu.Ayrica kis aylarinda arkaya binen kisiler kolunu camin kenarina yaslamak zorunda kalirsa (ki ben cok severim kolumu camin kenarina koymayi) buz gibi olan sac resmen kolunuzun agrimasina sebep olabilir.Tecrubeyle sabittir Smiley
14  Volkswagen / Golf IV / Ynt: kalkışlar ağır kalma : Temmuz 25, 2008, 02:11:47 ÖS
Spor hava filtresi uygulamalari 1. viteste araci nefes aldirma konusunda cok etkili oluyor.Aldiginiz arac 2. el bir arac ve muhakkak bazi sorunlari vardir.Gaz yememe problemi olabilir.Bujilerinde sorun olabilir, kurum kaplamis olabilir vs...Hava filtresi eskimis olabilir.Genel bir bakima girdiniz mi bilmiyorum ama spor hava filtresi uygularsaniz hem cok guzel bir ses alirsiniz hem de aracini 1. viteste cok daha atik olur..

Araciniz hayirli olsun, aramiza hosgeldiniz.
15  Volkswagen / Golf IV / Ynt: 1.6 16V PACIFICE HAVA FILTRESİ??? YARDIMM:( : Temmuz 25, 2008, 02:07:55 ÖS
Simato nun kitleri varmis.Internetten arastirdim.
http://www.omsatuning.com/urunler.asp?rid=3&cid=159
Sayfa: [1] 2 3 ... 50