Profile for member haktas
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Ağustos 30, 2008, 11:16:12 ÖÖ
70053 Mesaj 4081 Konu Gönderen: 3397 Üye
Son üye: yavuzkara
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2
1  Serbest Forum / Satılık / Ynt: SATILIK BLAUPUNKT HEDİYELİ : Ağustos 04, 2008, 11:37:17 ÖS
Satılık / Aranıyor Bölümünü ne iş için kullanıyoruz onu ben çözemedim...  Roll Eyes

Jetta, Vento ve Bora  Bölümünde satılık ilanı ne zamandan beri veriliyor...

Özür dilerim..İlan uygunsuz ise silebilirsiniz..Ticari bir kaygı gütmediğim aşıkardır..Koskoca forumda Diğer Vw kullanıcıları ne napsın Bora aksuarlarını..Tabiki buraya yazacaktım..!!
2  Serbest Forum / Satılık / Ynt: SATILIK BLAUPUNKT HEDİYELİ : Temmuz 29, 2008, 10:53:23 ÖS
Açıkçası spoileri ayrıca satmak bize yakışmaz..Tek başına maddi kıymeti düşünülemez olduğundan hediye etmeyi uygun görmüştüm..Eğer ki sadece teybi alan olursa spoileri size hediye edebilirim..
Selamlarımla..
3  Serbest Forum / Satılık / SATILIK BLAUPUNKT HEDİYELİ : Temmuz 27, 2008, 02:09:41 ÖÖ
Selam Dostlar;

Aracımı sattım.2000-2001 arası Passat düşünüyorum..Boranın kalan parçaları satılıktır..İhtiyacı olan üyemize yardımcı olurum..
Ankara içi elden teslim edebileceğim gibi ankara dışına da kargoyla sağlam bir şekilde yollarım..

Herkese keyifli forumlar..

İşte link..

http://www.sahibinden.com/hediyeli_bora_teybi_extrali_kacmazWQQaXQQ10200384WQQpXQQdisplayitem
4  Volkswagen / Bora / Ynt: KROMAJ ÇITALAR TAKDIRDIM; : Haziran 05, 2008, 09:10:30 ÖS
Jantlar 15" standart..Lastikler de orjinal ebat..195-65 r15
5  Serbest Forum / Satılık / 1999-2005 BORA VE GOLF ıv SERVİCE MANUELS : Haziran 05, 2008, 09:07:21 ÖS
Arkadaşlar ilanıma ilişkin en optimum yer burası görünüyor..Uygunsuz ise silinmesini rica ederim..

http://www.sahibinden.com/vw_bora_ve_golf_iv_icin_1999-_2005_tamir_kilavuzuWQQaXQQ7851195WQQpXQQdisplayitem

Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim..
6  Volkswagen / Bora / Ynt: Bora için en üst jant ve lastik seçimi nedir? : Nisan 17, 2008, 10:21:53 ÖS
Aracını ve şanzımanını yorma derim..Keyifle yıllar boyu binebilmen için 16" orjinal jantların yeter de artar bile ..Yıllar boyu yola evam edersin..Ya da 18" taktırıp 2 sene bin..Sonra orjinaline geri dön aracına aşık olacaksın azizim..Smiley)
7  Volkswagen / Bora / KROMAJ ÇITALAR TAKDIRDIM; : Nisan 17, 2008, 10:11:10 ÖS
Selam arkadaşlar bu hafta takdırdığım krom kapı, kapı kolu, sinyal çerçevesi ,,cam ve tampon çıtaları takım halinde şu şekilde durdu..

http://s300.photobucket.com/albums/nn8/BORA-TREND/BORA-2001/

Toplam maliyet 190 ytl olup OMSA marka paslanmaz kromdur..
Herkese tavsiye ederim..Görüntü inanılmaz değişiyor..Aracın içinden çıkasım yok ... Smiley)

Keyifli forumlar dilerim..
8  Otomobil Forumu / Otomobilim / 2001 BORA TRENDLINE : Nisan 17, 2008, 10:08:39 ÖS
SELAM ARKADAŞLAR;

Bu da benim Boramın detaylı albümü;

http://s300.photobucket.com/albums/nn8/BORA-TREND/BORA-2001/

yorumlarınızı beklerim selamlar saygılar..
9  Volkswagen / Bora / Ynt: Yakıt Sarfiyatı - 2004 Bora 1.6 16v 105bg Comfortline : Nisan 17, 2008, 10:03:15 ÖS
tüketimin gayet normal..bora aracı 100 km de 7 litre yakarsa ne anladık o işten..Gelen geçen şeridine sızma yapar..varsın 2 litre fazla yaksın ama hakkını versin sürüş keyfi versin..

Hakkı 9-10 litredir boraya yakışır şekilde binebilmek için..Ki sizinki de o rakamlara tekabül ediyor..Ayarları ile oynamayın derim..
10  Volkswagen / Bora / Ynt: Rolanti dengesizliği ? : Mart 04, 2008, 08:20:48 ÖS
Arkadaşlar ben de de var bu sıkıntı..Ama sadece sıcaklık 90C yaklaşınca oluyor..Ciddi düşüş kaybı da yaşıyorum..Hava filtresi yanındaki sensöre ne deniyor ve kendim değiştirebilirmiyim..Bilen var mı?
11  Volkswagen / Bora / Ynt: VW Bora Donanımları : Mart 04, 2008, 08:15:46 ÖS
Paylaşım için teşekkürler..Bu bilgilere ulaşabilmek için Doğuş oto Dialog u aradım..Web sitenizde neden eski modellere yer vermiyorsunuz diye..Aldığım yanıt eskiden sattığımız ürünler artık servisin işi..Bu andan sonra sadece servis yardımcı olur dediler...

Peki serviste katalog yada broşür bulabilirmiyiz dedim..Hayır sadece servis danışmanına soracakmışız..O da sözlü olarak anlatacakmış..Kınıyorum...
12  Volkswagen / Bora / Ynt: Vites geçişlerinde sorun : Şubat 29, 2008, 10:25:27 ÖS
Geçmiş olsun kardeşim..Söylediklerine en olarak ofset oranları uygun olsa bile 17 inch jant kullanılmamalıdır..Bora için en uygun jant 195-65 r 15 tir..Aksini kullanan arkadaşlar da senin yaşadıklarını yaşayabilirler...Hor kullanmaya hatalı lastik ebadını da ekleyelim..
13  Volkswagen / Bora / Ynt: VW bora jant : Şubat 29, 2008, 10:21:06 ÖS
Kardeş Yıldız sanayiine gitme derim..Ne kadar fuzuli hurdacı sahtekar var ise orada toplanmış..Git iskitler tarafında bir dünya lastikçi var..Hem taksit yaparlar hem garantili olur..Sansın varsa çıkma olarak yeniye yakın az kullanılmış ta bulursun..İçin de rahat eder..
14  Volkswagen / Bora / Ynt: Silecek kolu kullanımı nasıl ? : Şubat 29, 2008, 10:14:18 ÖS
Comfortline donanımında standarttır.Trendline lerde yağmur sensörü yok...
15  Volkswagen / Bora / Ynt: arbanın kalkış problemi : Şubat 29, 2008, 10:08:33 ÖS
Sorunun hantal kalkış ise arkadaşların dediği gibi hava filtresi ve bujiler ilk sorgulanacak zanlılardır..Smiley)

Ama titreme ise sorun debriyaj seti ile ilgilidir derim..Bazı VW kullanıcıları baskıyı ve bilyayı değiştirmeden sadece balata değişimi yapıyorlar..40 ytl ye işi çözüyorlar..Ve ilk karşılaştıkları titreşimli kalkış...

Bir de galericiler satılacak araçlara böyle yapıp "abi debriyajı sıfır" diye yuttururlar..

Kalktıktan sonra fark kalmaz...Bir de yoğun trafikte bezdirir insanı..Stop edecekmiş gibi olur ama etmez..
Sayfa: [1] 2