Yenı aldıgım otomatık vıtes lı 2001 model bora mın ( 90 bın km de ) şanzıman bakımın yanı yagını degıstırmem gereklı mı acaba ? Ve bun yaptırmıs bı arkadasımız varsa bana malıyet ve netıcesı hakkında bılgı verebılırse sevınırım
bende de 2001 comfortlıne var ben de henuz cozemedım yol bılgısayarını acaba resımlı yada detaylı bı anlatımla hangı bolumu neyı anlatıyor bıze anlatabılceke bı arkadas var mı ?
Hepinize ıyı dıleklerınız ıcın tesekkurler arkadaslar....saolun..Yalnız bı sorunum var bugun ogrendım onu da balans ayarı ıcın gıttıgım usta soyledı ben fark etmemıstım sag arka aks bılyesı dagılmıs degızmesı lazım bunun dedı acaba bana malıyetı ne olur bılgınız var mı ?
Sanırım ben bı tane buldum yarın gıdıp bakıcam ve umarım sorun cıkmazsa haftaya bora sahıbı olucam ...Senın resımlerde bakınca önce tam anlamamıstım 1. si boranın sanırım devır saatı 7000 devır e kadar yazıyor...2. si acaba orta da bulunan yol bılgısayarı bora da da aynı mı bılgın var mı =?
Halil arkadas cok saol ozellıle resım ıcın tşk..ılk kez göruyorum gostergesını ısıklı sekılde ...ıns ..alabılırsem boyle bı aracım olsun ıstıyorum ....guzel gorunuyo ben bunu oturup gece seyrederım ya....
Arkadaslar acaba bazı bora larda cercevelı gosterge bazılarında da cercevesız gosterge var ben ılk kez bora alıcam ve bu konuda bılgım yok..Bunun sebebı nedır ve cercevelı olmasının goruntu harıcınde baska bı özellıgı de var mı mesela gosterge rengı falan daha mı farklı ?? Şimdiden tşk..