OZGUR.K eyvallah ben genelde sevdiğim ve hastası olduğum şeyleri almaya çalışırım bu arabayıda alana kadar neler cektim zaten
kullandığım aracın özellikli ve belli bi kitlesi olmasını çok severim kaplumbağa golf makaslı ford hacı murat direksiz impala vs vs bu araclar öncelikli gelir
bide uğrasmasını seviyorum naapıyım yapım bu elimden gelse baştan imal edecem ama olmuyo işte
hurdacıya tanıdık vasıtasıyla gidilince fiyatlar çok değişiyor 94 3.20 bmw şanzumanına 500 lira fiyat çekmişlerdi tanıdık 250 ye aynı yerden aldı geldi
gercekten değişik bi sektör çok faydalı ama yapanlar genelde bol kazanc peşinde koşuyor
allah kimseyi hurdacı eline düşürmesin 71 model bi makaslı fordum vardı mercedesin yıldız jantından alacaktım 150 lira demişti benim jantları verdim üste 100 lirada para verdim i 2 3 gün sonra baska bi arkadasa 1 adet stepne için lazım oldu aynı adama gittim benim verdiğim jantın tanesine 70 lira istedi dedim nasıl olur bende 4 ünü 50 ye aldın birine 70 istiyon işine geliyosa böyle bu jantlar mersoyada oluyo fordada oluyo bazı chevroletlerede oluyo dedi vermedi ucuza
teşekkürler arkadaşlar serhan06 ya kanser olacan bişey yok gayet zevkli geçiyo benim açımdan ama usata için aynı sey gecerli değil şurayıda yap burayıda yap diye diye heryeri yaptırdık stoplar bulunmuyormu yaa ben hiç bilmiyodum aklımda olsun bulursam haber verrim hurda arac falan denk gelirse söker alırım
yaa aklım almıyor bizim insanımız sadece dostuna uyanık oluyor baskasına kuzu oluyor
bu teyp olayıyla bi hikayede benim var bi arkadasımın teypci dükkanı var öyle çok büyük biyerde değil montaj ve ufaktan satış yapıyor elindede bi tane içinden ekran çıkan pioneerin teybi var yanlış hatırlamıyorsam 1000 ytl gibi bi fiyatı vardı belkide daha fazla neyse bi tanıdığı geldi pazarlık yaptı bizimki 900den aşşa olmaz onuda senin için yoksa o parayada vermem dedi adam almadı gitti tesadüfen 3 4 gün sonra ben ordayken adam tekrar geldi elinde aynı teyple beraber hiç açılmamış kutusunda bizimkine kızmaya başladı sen vermedin yarı fiyatına aldım dedi 450 ytl ye almış biz nasıl olur falan dedik bi açtıkki ne görelim minton kastçalar teybin ön panelini uydurmuşlar görünüşü benziyo adam bunlara elektiriğe bağlayınca içinden ekran çıkıyo demiş göndermiş biz gülsekmi ağlasakmı bilemedik kasetçalar çalışmıyor bile ankarada bu devirde etlikte aşağıeğlence kavşağında adam ayaküstü 5 dakkada 450 lirayı almış gitmiş
bu şekilde devam ettikçe daha çok semer vuran olur
telefon olaylarıda ayrı bi dert bi çok kişi şehit ailesine yardım diye yüzlerce kontörü dolandırıcılara kaptırmış
bu insanımızın temizliğinden faydalananların allah belasını versin