Profile for member fatih_06
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Ekim 06, 2008, 06:37:50 ÖS
73793 Mesaj 4304 Konu Gönderen: 3702 Üye
Son üye: murat182117
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
  Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 15
151  Volkswagen / Golf I / Ynt: golfümün çürüklerini yaptırdım : Mart 27, 2008, 12:44:30 ÖÖ
özgür direksiz olacaksa 26 m olmalı gürüldemeli Smiley
152  Otomobil Forumu / Genel / Ynt: Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... : Mart 27, 2008, 12:18:08 ÖÖ
pazar günü çürükleri yaptırdım yeni egsoz taktım Smiley
153  Volkswagen / Golf I / Ynt: golfümün çürüklerini yaptırdım : Mart 27, 2008, 12:15:37 ÖÖ
OZGUR.K eyvallah ben genelde sevdiğim ve hastası olduğum şeyleri almaya çalışırım bu arabayıda alana kadar neler cektim zaten  Wink

kullandığım aracın özellikli ve belli bi kitlesi olmasını çok severim kaplumbağa golf makaslı ford hacı murat direksiz impala vs vs bu araclar öncelikli gelir

bide uğrasmasını seviyorum naapıyım yapım bu elimden gelse baştan imal edecem ama olmuyo işte  Cheesy
154  Volkswagen / Golf II / Ynt: Aynanın yenisi 50 YTL , hurdacıda 60 YTL ??? : Mart 27, 2008, 12:08:24 ÖÖ
hurdacıya tanıdık vasıtasıyla gidilince fiyatlar çok değişiyor 94 3.20 bmw şanzumanına 500 lira fiyat çekmişlerdi tanıdık 250 ye aynı yerden aldı geldi

gercekten değişik bi sektör çok faydalı ama yapanlar genelde bol kazanc peşinde koşuyor

allah kimseyi hurdacı eline düşürmesin 71 model bi makaslı fordum vardı mercedesin yıldız jantından alacaktım 150 lira demişti benim jantları verdim üste 100 lirada para verdim i 2 3 gün sonra baska bi arkadasa 1 adet stepne için lazım oldu aynı adama gittim benim verdiğim jantın tanesine 70 lira istedi dedim nasıl olur bende 4 ünü 50 ye aldın birine 70 istiyon işine geliyosa böyle bu jantlar mersoyada oluyo fordada oluyo bazı chevroletlerede oluyo dedi vermedi ucuza :t
155  Volkswagen / Golf I / Ynt: 1980 gls 1.3 benzinli : Mart 26, 2008, 11:53:06 ÖS
araba güzel maşallah allah kaza bela vermesin jant kapaklarını sök bencede benim arabadada vardı parlak parlak cıkardım kendi jantları daha iyi :tamamdir
156  Volkswagen / Golf I / Ynt: golfümün çürüklerini yaptırdım : Mart 26, 2008, 11:40:27 ÖS
teşekkürler arkadaşlar  :tamamdir
serhan06 ya kanser olacan bişey yok gayet zevkli geçiyo benim açımdan ama usata için aynı sey gecerli değil şurayıda yap burayıda yap diye diye heryeri yaptırdık Cheesy
stoplar bulunmuyormu yaa ben hiç bilmiyodum aklımda olsun bulursam haber verrim hurda arac falan denk gelirse söker alırım Wink
157  Otomobil Forumu / Genel / Ynt: lütfen dikkat !!! : Mart 25, 2008, 10:40:48 ÖS
yaa aklım almıyor bizim insanımız sadece dostuna uyanık oluyor baskasına kuzu oluyor

bu teyp olayıyla bi hikayede benim var bi arkadasımın teypci dükkanı var öyle çok büyük biyerde değil montaj ve ufaktan satış yapıyor elindede bi tane içinden ekran çıkan pioneerin teybi var yanlış hatırlamıyorsam 1000 ytl gibi bi fiyatı vardı belkide daha fazla neyse bi tanıdığı geldi pazarlık yaptı bizimki 900den aşşa olmaz onuda senin için yoksa o parayada vermem dedi adam almadı gitti
tesadüfen 3 4 gün sonra ben ordayken adam tekrar geldi elinde aynı teyple beraber hiç açılmamış kutusunda bizimkine kızmaya başladı sen vermedin yarı fiyatına aldım dedi 450 ytl ye almış biz nasıl olur falan dedik bi açtıkki ne görelim minton kastçalar teybin ön panelini uydurmuşlar görünüşü benziyo adam bunlara elektiriğe bağlayınca içinden ekran çıkıyo demiş göndermiş biz gülsekmi ağlasakmı bilemedik kasetçalar çalışmıyor bile ankarada bu devirde etlikte aşağıeğlence kavşağında adam ayaküstü 5 dakkada 450 lirayı almış gitmiş

bu şekilde devam ettikçe daha çok semer vuran olur

telefon olaylarıda ayrı bi dert bi çok kişi şehit ailesine yardım diye yüzlerce kontörü dolandırıcılara kaptırmış

bu insanımızın temizliğinden faydalananların allah belasını versin

bunlara kananlarada allah akıl fikir versin
158  Volkswagen / Golf I / Ynt: golfümün çürüklerini yaptırdım : Mart 24, 2008, 11:28:38 ÖS
OZGUR.K  valla hergün parcacının önünden geciyorum ama bi uğrayamadım Sad camurluk plastikleri ve yazılar aklımda  :tamamdir
159  Volkswagen / Golf I / Ynt: golfümün çürüklerini yaptırdım : Mart 24, 2008, 09:46:39 ÖS
senin araba benzinlimi abooww
160  Volkswagen / Golf I / Ynt: golfümün çürüklerini yaptırdım : Mart 24, 2008, 09:18:28 ÖS
teşekkürler arkadaşlar sevgi

ibo valla yapılan işlemlere göre bedavaya maloldu sayılır usta arkadaşım 100 lira ona verdim 20 30 lirada malzeme falan aldık okadar başka bişey yok Smiley

eğer bu tarafa yolun düşerde iki pazarını ayırabilirsen halledebiliriz :tamamdir
161  Serbest Forum / Satılık / Ynt: satılık mk1 krom tamponlar : Mart 24, 2008, 01:02:51 ÖÖ
yapma yaa Sad neyse nasip diyelim inşallah bana nasip olur Smiley
162  Volkswagen / Golf I / golfümün çürüklerini yaptırdım : Mart 24, 2008, 12:54:29 ÖÖ
iki hafta sonu tam gün uğrastık ama değdi gercekten güzel oldu tabanda çürük falan kalmadı ziftlemede yaptık

kapututtaki sorunda halloldu arızalı yerlerinide boyadık geriye sadece akslar bide eğer imkan olursa kapı pimlerini değiştirmek kaldı :tamamdir

yamaları söktük komple sac kaynattık delik falan kalmadı  Smiley

sağolsun usta bayaa uğrastı elinden gelenin en iyisini yaptı :tamamdir

bide agsoz verdi cok sevdiğim biri onuda taktık ben sevdim seside güzel Smiley

eski egsoz

yeni egsoz

163  Serbest Forum / Sohbet / Ynt: Merhaba. : Mart 23, 2008, 12:32:20 ÖÖ
ben bu aracı hemen hergün emekte görüyorum ama yakından inceleme imkanım olmadı çok diri ve sağlam görünüyor
164  Serbest Forum / Sohbet / Ynt: Lütfen Tüm Üyeler Okusun ve Yazsın : Mart 23, 2008, 12:23:03 ÖÖ
ben fatih 82 doğumluyum ankaralıyım

bi ecza deposunda motokurye olarak çalışıyorum

79 model mk1 sayesinde bu sıcak ve samimi site ile tanıştım  sevgi
165  Serbest Forum / Satılık / Ynt: satılık mk1 krom tamponlar : Mart 23, 2008, 12:03:25 ÖÖ
golf1  krom tamponlar ön arka

150 ytl... zam gelmiş Sad gerci 1 sene olmuş normaldir :tamamdir 2 ay sonra falan gene alma imkanımız olabilirmi acaba?
Sayfa: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 15