Profile for member Ex_tremegolf
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Ekim 14, 2008, 06:04:16 ÖÖ
74809 Mesaj 4371 Konu Gönderen: 3779 Üye
Son üye: hüseyin
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
  Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 5 6 [7]
91  Volkswagen / Golf I / Ynt: fazla yedek parça takası : Kasım 16, 2007, 09:43:22 ÖS
Ben kazıkçı olduklarını söylemedim Smiley tAbiki elimizde olmayanları oradan alıcazz onlar olmasa parcalar nereden gelecek ... ...olan parcalar zamanla enkaz haline dönüsmemesini kastedmistim yanlış anlamıssın ...
92  Otomobil Forumu / VW Yetkili, Özel Servisleri ve Diğerleri... / Ynt: VW Hurdacılar : Kasım 16, 2007, 11:25:11 ÖÖ
Arkadaslar ne kadar yararlı olur bilmiyorum ama ben derse giderken gördüm bi hurdalık levent san.inin arkasında bi bakıcam ama bilen varmı orayı ? Sad
93  Volkswagen / Golf I / Ynt: stop ediyor .... : Kasım 16, 2007, 01:13:16 ÖÖ
ibo muhtemelen ondandır ozaman senin ustanın kapış teknigi nasıl Cheesy :tamamdir
94  Volkswagen / Golf I / Ynt: stop ediyor .... : Kasım 15, 2007, 11:44:18 ÖS
evet haklısınız o mil yamulmus olabilir .... dedigin gibi herkezzz ustaaa ben fazla anlamam ama tama dedigin içindeki kapak gibi biseyse Smiley haklısınız onun tam kapanmadıgını bende farkettim Cheesy
95  Volkswagen / Golf I / Ynt: stop ediyor .... : Kasım 15, 2007, 12:51:27 ÖS
inşallah yaptırınca düzelir yoksa yandık Cheesy iboya güveniyorum
96  Volkswagen / Golf I / Ynt: fazla yedek parça takası : Kasım 15, 2007, 12:34:49 ÖS
peki elinde olan arkadaslar varmı fazla plastik çamurluk agızı olan .. aksaraydakilere kazandıracagımıza arkadaslarımızla  anlasırız hem parca iş görmüş olur hemde bir harabe olmass Smiley
97  Volkswagen / Golf I / Ynt: fazla yedek parça takası : Kasım 15, 2007, 01:53:49 ÖÖ
tamam teşekkürler ....
98  Volkswagen / Golf I / Ynt: fazla yedek parça takası : Kasım 15, 2007, 12:48:12 ÖÖ
escocem... cem  sanırım ismin bende yalçın ... benim baya bi eksigim var bu sende olan plastik çamurluk agızları mk1 için deilmi ? eger lazım olmaz dersen talibimmm :P 
99  Volkswagen / Golf I / Ynt: stop ediyor .... : Kasım 15, 2007, 12:37:03 ÖÖ
teşekkürler ... ibo saolsun baya bi yardmıcı oldu onun tanıdıgı bi ustaya gidice kısmetse... arbamıda konu içerisinde tanıttım Smiley 75 model diye Smiley mk1
100  Volkswagen / Golf I / Ynt: fazla yedek parça takası : Kasım 14, 2007, 08:32:17 ÖS
ben daha yeni oldugumdan fazla bir sey yoktur ama arkadaslara yarayacak kullanılabilcek birseyler bulursam onlarıda sunacagım Tongue
101  Volkswagen / Golf I / Ynt: tavsiyeleriniz önemli bi bakın bakalım : Kasım 14, 2007, 08:26:20 ÖS
maliyeti az ise denemekte fayda var benim arabamda beyaz güzel olursa deneriz Smiley
102  Volkswagen / Golf I / Ynt: stop ediyor .... : Kasım 14, 2007, 02:38:59 ÖS
teşekkürler dostum görüsürüz en kısa zamanda Smiley
103  Volkswagen / Golf I / Ynt: fazla yedek parça takası : Kasım 14, 2007, 12:32:53 ÖS
selamlarr ... bende bir hava filtresi var ne kadar işinizi görür bilmiyorum ama..birde  ön far var 1 tane 2 tanede sinyal camı var ihtiyacı olan varsa verebilirim biraz daha kurcalarım Smiley baska birseyler bulabilirsem onlarıda sunarım
104  Volkswagen / Golf I / Ynt: stop ediyor .... : Kasım 14, 2007, 12:09:00 ÖS
cevaplar için teşekkür ederim :tamamdir .. karbüratarün iyi bir ustaya baktırılması gerek yani Smiley yaaa herkez tamirci adama soruyosun halledebilirim diye ne demek abi yaaa halllederiz tabi falan dioo sonra yine aynı yine aynı ..ugrastırıyolar işte böylee .. aksarayda bi usta varmıs tanırmısınız bilmem ünlü bi gazinonun oradaymıs cok iyi diyo o piyasadaki esnaf mehmet diye bi ustaymıs ona götürmeyi düsünüyorum ama ist de varmı tanıdıklarınız işin erbabı olan ustalar ..
105  Volkswagen / Golf I / stop ediyor .... : Kasım 14, 2007, 01:04:59 ÖÖ
Öncelikle selamlar .... mükemmel bir site yaşatıyorsunuz arkadaşlar tebrikler...
:tamamdir
aranıza daha yeni katıldım yalçın ben .. ama 3 aya yakındır siteyi takip ediyorum ve bir türlü kayıt olamıyordum su an aktif degil falan diyodu.. Smiley geleyim konuyaa bende sizler gibi bi golf yasatmak istiyorum .. bendeki yavru 75 model bir sorunum var motoru sıfırlattım elektrik falan herseyi tamam su an ama motor normal rolantide calısırken ve ilerlerken aniden yavasladıgımda motor stop ediyor ateslemeden dolayımıdır yoksa karbüratörden mi  karbüratörü temizlettim ama artı bide motorda rolanti durdugu gibi durmuyoo ısınana kadar düsük geliyoo ayar ısınınca hızlı anlamadım dengesiz bi calısma var motorda hızlanıp yavaslıyoo falan yardımcı olursanız sevinirim .... Cheesy         şimdiden teşekkürler arkadaslar ....
Sayfa: 1 ... 5 6 [7]