Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Temmuz 26, 2008, 12:13:08 ÖS
68426 Mesaj 3850 Konu Gönderen: 3245 Üye
Son üye: design26
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 5
1  Serbest Forum / Sohbet / Ynt: Gaziantep İl Jandarma Alayından herkeze selamlar olsun : Mart 18, 2008, 01:01:50 ÖS
saolun kardesleerım hayırlısıyla bı donek aranıza hemn katılıcam bıktırıcam kendımı sızden kardeslerım benım.eeee sonundada eskı canavarım gıbı bıtane GTI yakısır deme
2  Serbest Forum / Sohbet / Ynt: Gaziantep İl Jandarma Alayından herkeze selamlar olsun : Mart 18, 2008, 10:08:09 ÖÖ
ibrahım bak burdan bıle pıyasayı takıp edıom hayırlısıyla bıtsınde bıtane alıp harbı GTI onu yapıcam allahın ıznıyle el bırlıgı ıle Cheesy  saol corrado kardesım eyvallah
3  Serbest Forum / Sohbet / Ynt: Gaziantep İl Jandarma Alayından herkeze selamlar olsun : Mart 16, 2008, 03:14:11 ÖS
http://www.sahibinden.com/golf_mk2WQQaXQQ3662931WQQpXQQdisplayitem   bu bızım sıtenın aracı deılmı yaf satıomus arabayı
4  Serbest Forum / Sohbet / Ynt: Gaziantep İl Jandarma Alayından herkeze selamlar olsun : Mart 16, 2008, 02:59:06 ÖS
suggestion saolasın kardesım nizip 40 dakka bana devre kac ulasırım ona
5  Serbest Forum / Sohbet / Ynt: Gaziantep İl Jandarma Alayından herkeze selamlar olsun : Mart 16, 2008, 02:04:55 ÖS
eyvallah eralpım saolasın kardesım
6  Serbest Forum / Sohbet / Ynt: Gaziantep İl Jandarma Alayından herkeze selamlar olsun : Mart 16, 2008, 01:33:17 ÖS
saolasın wow kardeş askerlık ıste bı surunuyoz bı kosuyoz bı oturuyoz tesekkurler kardesım allah butun askerlerı sagsalım sevdıklerıne kavustursun
7  Serbest Forum / Sohbet / Gaziantep İl Jandarma Alayından herkeze selamlar olsun : Mart 16, 2008, 01:14:04 ÖS
Kardeşlerim uzun bi aradan sonra sitemıze girdim nasılsınız ıyımısınız valla ılk baktıgım sey bulusma olmus tek ben eksıyım sızlerı cok ozledım Cry askerlık malum surunup gıdıyoruz ama keyıfler gıcır.bu arada kacakcılık cok burda manyak teypler super fıyata ısteyen olursa kargo ıle yollarım haberınız ola kendınıze ıyı bakın dıkkatlı makas atın Cheesy unutmayınkı HIZ FELAKET DEİL BECERİ İŞİDİR...buda zaten sızde var  Cool sızlerı cok sevıyorum  $=341 (az kaldı azzz gidişim suskun oldu ama dönüşüm muhtesem olucak bekleyın beni)
8  Serbest Forum / Sohbet / Ynt: 2.nci jandarma er eğitim tuğayı / BİLECİİKKK : Kasım 19, 2007, 11:39:34 ÖS
kardeşlerim hepınızden allah razı olsun hepınızı cok sevıorum her nekadar askerde olsamda yıne yenıden herzaman vwtr.net gtı ruhumuz saolsunn
9  Serbest Forum / Sohbet / 2.nci jandarma er eğitim tuğayı / BİLECİİKKK : Kasım 19, 2007, 05:06:51 ÖS
kardeslerım kankalarım abılerım beklenen gun geldı ve allah nasıp ederse 21 kasım carsamba gunu 2.nci jandarma er eğitim tuğayına teslim oluyorum hakkınızı helal edın egerkı musaıt olan varsa konvoy yapıcas herkesı beklerım sızlerı benı yolcularken gormek cok mutlu eder benı yarın yanı salı aksamı konvoy yapılacak hepınızı opuyorum SİZLERİ COK SEVİORUM.....
10  Serbest Forum / Sohbet / Ynt: kardeşlerim 40 gün sonra askerim : Ekim 12, 2007, 09:22:07 ÖS
saolun abılerım kardeşlerim konvoy olayına gelınce kararlastırıcas herkese zaman ve saatı uyucak sekılde ayarlıcas.sismic anladım ben onu ama ole bıseyolmıcak adam akıllı Cheesy darga ne zaman gıdıos bı kapanış yapak
11  Serbest Forum / Sohbet / Ynt: kardeşlerim 40 gün sonra askerim : Ekim 11, 2007, 06:46:23 ÖS
tesekkur ederım herkese cok saolun
12  Serbest Forum / Sohbet / kardeşlerim 40 gün sonra askerim : Ekim 11, 2007, 03:24:09 ÖS
canlarım kardeşlerim allah nasıp ederse bugunden ıtıbaren 42 gun sonra vatani gorevim için askere gidiyorum.askere gitmeden önce sizi son birada görmek istiyorum.egerki sizede uyarsa gitmeden bizim burda avrupa yakasında evimin önünden bi konvoy kaldırsak beni cok mutlu edersınız butun kardeslerımı bı arada gormus olurum bu nedenle.Kardeşlerim cvplarınızı yorumlarınız beklıorum hepınızı opuorum........
13  Serbest Forum / Sohbet / Ynt: aziz şehitlerimizin ruhu şaad olsun, ailelerine allah sabırlar ihsan eylesin... : Ekim 11, 2007, 03:11:33 ÖS
kardeslerım 40 gun sonra askerım vallaha cok acı bısey allah sehıtlerımıze rahmet aılelerıne sabır versın mekanları cennet olsun
14  Serbest Forum / Site Duyuruları / Ynt: 22.09.2007 İftar Yemeği Buluşması Yorumları, Resimleri : Eylül 25, 2007, 11:26:08 ÖS
Emre makas olaylarını kanyooylamı yaptın Shocked aman he dikkat et biz bitane devirdik kangoo

abı bız allaha sukur dıkkatlı vede bılınclıyız bılıncsızce gıdıpte hem kendımızı hemde baskalarının canını yakmayız allah korusun herkezı.

emre abi sen o akşam koptun resmen ya  Smiley aman abicim dikkat et herşeyin fazlası zarar azı karar :tamamdir Smiley Grin

kardesım benım bızımkı ne fazla nede az dozunda yasıcaksın bak dönüş yolunda ramazan ve abdullah abımız bılıo gazladım durdum koparıp gıtmedım Smiley
15  Volkswagen / Golf I / Ynt: selam arkadaşlar : Eylül 25, 2007, 11:21:35 ÖS
vay bee mk1cıler siteye el koyucak yakında Cheesy
Sayfa: [1] 2 3 ... 5