Arkadaşlar selam, Hafta sonu Ankara daki kaportacıları dolaştım ve hep olumsuz sonçlar aldım. İnternet üzerinde benimkine benze birsürü göçüğü düzeltmişler ama gidip sorunca olmaz diyorlar. Autoking denen yere gittim ve oraya 2. araba götürüşüm, onlar da macunlanıp boyanması gerekir dediler. Onu zaten sanayideki kaportacı da yapıyor, peki bu kadar özelliği olan autoking neyi yapıyor, anlamadım. Sanırım bira uğraşlması lazım ve bizim ustalar da uğraşmaktan kaçıyorlar, yoksa bence yapılmayacak iş değil. Teşekkürler
abicim bu benim arabada vardi ,Havanin durumuna göre kafasi estimi ses veriyodu.Özellikle kalkislarda veya firenlemelerde birde bozuk yollarda. Bana tavsiye edilen suydu.Bimiyorum Türkide varm olmasida gerek,yag Spräyleri var ondan alacaksin Torpionun alt kapaklarini,yani sürücü tarafinda bir tane ve yan taraftada bir tane (torbido Gözünün oldugu yer,insallah ismini dogru söyledim)onlari indir ve asagidan yukariya yetisebildigin kadar baglanti yerlerine o yagdan bastir. kablolarin üzerinede hafifce gec.Lütfen elinizden geldigi kadar baglanti yerlerine erismeye calisin.Araba boyar gibi olmasin Selamlar
Bu dediğin spreyin bir adı var mı, markası yani? WD40 diye bir alet var mesela o kapılarda falan güzel oluyor, hem yağlıyor, hem de sesi kesiyor ama dediğin o mu bilemiyorum.
geçen gün Pacific lere bakarken bu arabanın ilanını gördüm, aramak üzere kaydını aldım, 2 dak. sonra bu forum sitesinde aynı arabayı görüp sizin aldığınızı görünce çok şaşırdım, yoksa ben de talip olacaktım. Hayırlı olsun güle güle kullanın, ben de çok beğenmiştim, kısmet sizeymiş. Bende de aynı renk 2004 model var, ama sunroof........
Arkadaşlar selam, Dün sabah garajda arabayı park ederken salaklığım tuttu gene ve sağ ön çamurluğu kolonun köşesine sürttüm, kendime etmediğim hakaret kalmadı. Neyse, daha sonra internetten inceledim ki, bu gibi boyası bozulmayan göçükleri, gerek içten ittirerek, gerek dıştan çektirerek düzeltiyorlarmış, bayağı resimlerle falan göstermişler orijinal haline getiriyorlar (baktıklarım yabancı sitelerdi gerçi). Arkadaşlar aranızda buna benzer bir deneyim yaşayanınız var mı, yani böyle bir göçük hiç düzelttirdiniz mi, ne dersiniz. Çamurluk olduğu için arkası boş yani arkadan müdahale edilebilir ama nerede nasıl yaptırılır, tamamıyle işçilik isteyen bir iş olduğu için işçilik konusunda neresi iyidir, bilen var mı? Bu arada ben Ankara dayım, kendim de inceleyeceğim, görüşmek üzere...
Arkadaşlar sizin bildiğiniz bir sayfa var mı, şöyle arabayı ve istediğimiz jantı eşletirip arabanın üzerinde nasıl göründüğünü gösteren. Ben bir zaman öyle birşey gördüğümü hatırlıyorum, arabayı seçiyorusunuz, seçtiğiniz jantı arabanın resminin üzerine koyup nasıl göründüğünü gösteriyordu ama şimdi bulamadım, bulunca yollayacağım. Kolay gelsin
Bence orijinal yaptır, oto teypçilerde oluyor. Bazı Golf sahipleri orijinalini çıkarttırıp yerine başka markalar taktırıyor, onlardan orijinalini bulabilirsin belki. Yanlız dikkat edin, hoparlörle kapının iç kısmındaki hoparlör ızgaraları arasında orijinal bir aparatı var ses dağılmasın diye, onu da kesin taktırın yoksa ses dağılır ve kaliteli olmaz sanırım.
O vitesin ve küllüğün olduğu aksam teyp ve klima kontrolünün olduğu orata konsola değince ses yapıyordu, o iki parça arasına ben de siyah ince sünger koydum ses kesildi ama torpido civarından ses geliyor ve o sesin yerini bir türlü bulamıyorum, onun için de bütün göğüsü indirmek istemiyorum, muhtemel sebebini bilenler var mı arkadaşlar? Bir de Golf ün amortisörleri Bora dan sert olabilir mi, ne dersiniz?
Arkadaşlar selam, Bu aralar, özellikle bozuk yollarda, arabanın göğüs kısmından gelen seslere taktım. Bilmem sizin 4 kasa golflerde de oluyor mu ama özellikle torpido dan sesler geliyor gibi. Torpidonun için boşalttım, kapağını kontrol ettim ama tam olarak anlayamıyorum nereden geldiklerini, sizlerin arabalarında da oluyor mu bu tip sesler? Aslında çok fazla değil ama takınca takıyor insan işte. Bir de bazı bölümlerde sert plastik kullanmışlar o yüzden de oluyor biraz. Asıl benim merak ettiğim konu, Golf lerin amotisörleri Bora lardan daha sert olabilir mi? Bir arkadaşımda 2005 Bora var, onun arabada göğüsten hemen hemen hiç ses gelmiyor ve arabada biraz daha yumuşak gidiyor gibi. Yani bu seslerin bir sebebi de amortisörlerin sertliği olabilir mi? Teşekkürler.
Selam, Evet comfortline da bazı arkadaşların da söylediği gibi donanım çok daha fazladır ama Pacific deki bazı özellikleri ben comfortline a değişmem. örneğin, comfortline da 5 kollu alü. jant varken pacific de çok daha spor bir çok kollu jant vardır, bunlar confortline da var mı bilmiyorum ama, pacific deki crom çerçeveli göstergeler, 3 kollu deri direksiyon simidi gibi özellikleri değişmem. Bunlar sebebiyle Pacific bana çok daha spor görünüyor. Comfortline da 8 hoparlörlü müzik sistemi vardır orijinalde ama pacific de 4 hoparlör vardır. Ben bunları düşününce 2004 Pacific aldım ve bu saydıklarım sebebiyle Comfortline dan daha güzel görünüyor bana. 2004 Pacific lerin fiyatı temizliğine göre 23-26 arasında değişir, şu aralar piyasa biraz düşük sanırım 24 e bulabilirsin temiz ve düşük kilometreli birşey. Kolay gelsin
Merhaba, Bir kere herşeyden önce bir golf sahibi olduğunuz için mutlu olun, verdiğiniz para ne olursa olsun çokdoğru bir kara vermişsiniz. Ben 2004 pacific sahibiyim, bugün alacak olsam yine 4 kasa Golf bakarım tereddüt bile etmem, hatta hanımın arabasını satıp ona da 4 kasa almaya çalışıyorum, sakın ama sakın pişman olmayın en doğru karar. Anladığım kadarıyla bu araç gümrük çıkışlı, çünküTürkiye piyasasında görmediğim özellikleri var. Örneğin üzerinde orijinal tekli CD çaları var, bu sonradan takılabilir ama eğer orijinalinde varsa bu bir ayrıcalık. Diğer taraftan bu tip 3 kollu deri direksiyon 1.8 lerde, ve GTI larda oluyor ama onlarında derileri deliklidir, bu şekilde düzderi değildir, zaten simitte de bazı farklılıklar var. Bunun yanında araçta ESP de var, ben hiç ESP li 4 kasa görmemiştim. Bütün bu özelliklerden yola çıkarak Türkiye piyasasında satılmayan bir model olduğu kesin ama Sportline diyebilir miyiz bilemem.
Selam, Topuzu körükle beraber değiştirmek zorundsasınız, diğer arkadaşların dediği gibi onlar beraber. Körüğün çerçevesini sökmek kolaydır, sanırım onu bulmuşsunuzdur ama topuzu vites kolunun demirinden çıkarmak zor sanırım çünkü ben de çıkaramadım. Topuzun alt tarafında bir sarı kelepçe var sanırım onu sökerek çıkarılıyor ama ben de denemedim, sanırım çıkardıktan sonra yenisi takılmak zorunda.
Arkadaşlar selam, Benim de anahtarlık üzerindeki amblem soyulmaya başlamıştı, servise gittim orada sadece o amblem bir metal olarak var fiyatı da 12 YTL idi. Yanlız çıkarması ve tekrar yapıştırması biraz zor. Japon yapıştırıcısı gibi bir şeyle yapıştırmışlar o amblemi zedelemeden çıkmıyor, yani kanırtacaksınız öyle çıkıyor. Yenisini de ancak Japonla yapıştırabilirsiniz, ama tekniği var, yapacak olanlara seve seve anlatırım.
Arkadaşlar selam, 2004 Golf 4 Pacific in orijinal bujilerinin ne olduğunu biliyor musunuz? Servisten alacak olursam orijinal seri numarası falan ne bilen var mı? Dışarıdan alırsam ne alayım, hangi marka ve model. Çok teşekkürler