benim arkadşımda vardı motor dan aşırı derecede ses geliyor yani çok bağırıyordu.km 350 400 yakıyor du.hakketen ben bile rahatsız oluyordum sattı kurtuldu.istersen geniş bir test sürüşü yapıp öyle karar ver.zevkler tartışılmaz.
arkadaşlar bende 17 inch var çok azda olsa performans düşüyor.bence oynamayın 16/17 felan ideal.paran harcıycaksan içine gömme yani sabit kenwoot güzel ekranlı mp3 dvd çalarları var onu taktır.
mekanik kısmı süper ama ön tanponu beğenmedim içe doğru olsa daha iyi durur sanki arabanın önünde sandık varmış gibi. bence bady kıt olammış ekteki resme nos uygulama yapsa daha iyi olur( bence ).birde durabiliyormu acaba.
evet kayseri deyim malesef.avatar yapmıştım ama siliyorum arabanın gelmesi baya tutuyor bir kaç kişiyle görüştüm.neyse kısmet deyilmiş.artık burdan alayım.3500 ytl burda daha iyisi var bari ona pazarlık yapayım.fiyat düz olursa aynı paraya geliyor.iki senedir uğraşıyorum bakalım nezaman kısmet olacak.ilgilendiğin için teşekkürler ÖZGÜR
özgür çok teşşkkürler adil bey le konuştum.benim için zor olacak aracı kayseriye nasıl getircem bilmiyorum.araca binsem 3 günde gelirim galiba .neyse takrar teşekkürler.