selam arkadaşlar
siteye yeni üye oldum, 97 veya 98 model bir dizel mk3 almak istiyorum ama araştırıken kafama bazı sorular takıldı.
Sitedeki forumlardan birinde bu araçların dizel aksamınnın zayıf olduğu söylenmiş ve klima takılamıyormu, klima benim için önemli, acaba klima takıldıktan sonra bir takım problemler çıkıyor yoksa hiç mi takılamıyor,
Birde araştırıken bazılarında 100 bg ve üzeri yazılmış bazıları 75bg bazıları da 90 bg deniyor. Bu arraç 3 farklı motor tipinde mi üretilmiş yoksa satanlar mı yanlış bilgi veriyorlar.
Ayrıca dizel mk3 kullanıcılarına yakıt durumunu da sormak istiyorum. Eskiden 90 hp bir golf 4 üm vardı oldukça az yaklıyordu sonra 110 hp lik bir dizel seat toledo da kullandım oda yakıt konusunda çok başarılıydı yani bir depoyla ortalama 100 km/h hızda 1000 km civarı yol alabiliyordu. MK 3 dizelle karşılaştırbilirmisiniz. Golf 4 dizel kadar az yakar mı yoksa teknolojisi eski olduğu için daha fazla mı yakıyor.
Yürür aksamı hakkında bilgisi olan varsa sağlamlık açısından golf 4 le kıyaslayabilirmisiniz.
Kazasız günler dilerim. Saygılar