Profile for member demmm
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Ekim 11, 2008, 07:33:11 ÖS
74407 Mesaj 4348 Konu Gönderen: 3747 Üye
Son üye: messiah
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
  Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  Volkswagen / Polo ve Lupo / mars : Eylül 07, 2008, 10:52:18 ÖS
merhaba arkadaslar arabamla sbah 20 km yol yaptım 1 saat sonra aracı calıstırmak istedım ama aracın ne marsından nede motordan tık ses gelmedi aracı ancak vurdurarak calıstıra bıldık 2,3saat sonra araac hic bişi yokmus gibi calıstı bunun sebebini bi turlu anlayamadım (akü ile ilgisi yok galiba farlar yanıyo teyp calısıyor hersey normal tek sorun mars yok)
2  Volkswagen / Polo ve Lupo / cizik : Eylül 01, 2008, 10:24:28 ÖS
merhaba arkadaslar bu sorunlar bi turlu bitmiyor aracın siyah olmasından sebeb cizikler cok sırıtıyor ve kotu gozukuyor bunlar kapata bılmem icin onerebılecegınız bir pasta cila varmı (cizikler cok derin deil)
3  Volkswagen / Polo ve Lupo / devir sorunu : Ağustos 27, 2008, 01:04:48 ÖÖ
merhaba arkadaslar benim aracta ufakta  olsa sorun cıkmaya baslatı umarım bana yardımcı olursunuz aracı calıstırp 10,15 dk yol aldıkta sonra  trafıkte bosa atıp bekledıgım zaman  aracın 1000 devirde durması gerekirken devir 1000 asagı inip cıkıyor arac  nerdeyse stop etme konumuna geliyor sorunu anlamıs deillim yardımlarnını bekliyorum video cektim bakarsınız
http://www.youtube.com/watch?v=uTTHGZ5WQec
4  Volkswagen / Polo ve Lupo / titreme? : Nisan 09, 2008, 10:40:21 ÖÖ
merhaba arkadaslar benim aracla yaklasık 100,120 km hızla giderken direksiyonda ufakta olsa titremeler oluyor bunun sebebi nedir neden olur?
5  Volkswagen / Polo ve Lupo / bu ses nedir : Nisan 01, 2008, 12:27:36 ÖÖ
merhaba arkadaslar arabamın on konsolunundan bulamadıgın bi ses geliyor direksiyola kapı arasındakı bolumden ufakbi cukara girdiginde veya asfalt uzerine cekilmiş kalın beyaz seritlerin uzerınden gecerken cok sinir bozucu lap lap die ses yapıyo ve bu sesın nerden cıktıgını bulamadım yardımcı olursanız cok sevinirim..
6  Volkswagen / Polo ve Lupo / devir sensoru nedir : Mart 20, 2008, 11:23:51 ÖS
devir sensoru nedir arkadaslar ne işe yarar arabaya ne gibi zararı olur bılen varmı
7  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: servis bile bulamadı : Mart 18, 2008, 11:18:03 ÖS
ama mars basıyorum motor almıyor ama arabadan yogun benzın kokusu gelıyor
8  Volkswagen / Polo ve Lupo / servis bile bulamadı : Mart 18, 2008, 10:32:24 ÖS
selam arkadaslar arabamdaki arıza yuzunden servise gittim aracı evirdiler cevirdiler arabanın bişi yok dedider ama halen devam ediyor sorum arabamı calıstırıp 20-25 km yol yapıyorum  stop edip 30-45 dk arası bizaman sonra mars basıyorum ama calısmıyor  motorda hareket var ama calısmıyor ve motordan yogun benzin kokusu geliyor aradan 2saat gibi bi zaman sonra araban hic bişi yokmus gibi calısıyo . LUTFEN YARDIM
9  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: polom calısmıyor : Mart 06, 2008, 12:57:54 ÖÖ
dun bogaz kelebegini temizlettim  bugun aksam yine araba calısmamaya baslaadı bi anlam veremedım araca 5 dk aralıklı mars basıyom sonra calısıyo bi anlam veremedım  marsta bi sorun yok 
10  Volkswagen / Polo ve Lupo / polom calısmıyor : Mart 03, 2008, 05:16:40 ÖS
merhaba arkadaslar sabah aracımı calıstırmak istedim mars basıyor ama aracın motorundan tık yok bir sure ole denedım aralıklarla aractan cok yogun bemzin kokusu gelmeye basladı 5 dk sonra denedim arac calstı bunun sebebi ne olabilir? 6n2 polo
11  Volkswagen / Polo ve Lupo / direksiyon : Ocak 23, 2008, 11:24:51 ÖÖ
yardım arkasalar 6n2 polomda birden baslayan direksiyon sertlıgı var nedendır anlamadım sabah arabanın marsına  bastım yolacıktım direksiyonda hissediril derecede sertlik olustu bu konuda yardımcı olacak arkadslardan yardım beklıyorum(hidroligine baktım yeterınce var)
12  Volkswagen / Polo ve Lupo / yolda stop : Ocak 22, 2008, 01:56:55 ÖÖ
arkadaslar oncelikle merhabalar siteye daha yeni uye oldum uye olur olmaz terslıkler basladı bugun yolda normal bi sekılde devirli giderken  arac stop etti  anlamadım  sanayıde bi arkadasım var ona goturdum oda yakıttan dedı veya aracın hic aku kutupbası cıkarıldımı dedi bende usta on sol farı degısırken cıkardı dedim ondan dolayı bilg girmesı gerekıyormus sorunnu tam olarak ya ben anlamadım yada  sanayıdekı ustalar  yardımcı olursanız cok sevınırım arabam 6n 2
Sayfa: [1]