merhaba arkadaslar arabamla sbah 20 km yol yaptım 1 saat sonra aracı calıstırmak istedım ama aracın ne marsından nede motordan tık ses gelmedi aracı ancak vurdurarak calıstıra bıldık 2,3saat sonra araac hic bişi yokmus gibi calıstı bunun sebebini bi turlu anlayamadım (akü ile ilgisi yok galiba farlar yanıyo teyp calısıyor hersey normal tek sorun mars yok)
merhaba arkadaslar bu sorunlar bi turlu bitmiyor aracın siyah olmasından sebeb cizikler cok sırıtıyor ve kotu gozukuyor bunlar kapata bılmem icin onerebılecegınız bir pasta cila varmı (cizikler cok derin deil)
merhaba arkadaslar benim aracta ufakta olsa sorun cıkmaya baslatı umarım bana yardımcı olursunuz aracı calıstırp 10,15 dk yol aldıkta sonra trafıkte bosa atıp bekledıgım zaman aracın 1000 devirde durması gerekirken devir 1000 asagı inip cıkıyor arac nerdeyse stop etme konumuna geliyor sorunu anlamıs deillim yardımlarnını bekliyorum video cektim bakarsınız http://www.youtube.com/watch?v=uTTHGZ5WQec
merhaba arkadaslar arabamın on konsolunundan bulamadıgın bi ses geliyor direksiyola kapı arasındakı bolumden ufakbi cukara girdiginde veya asfalt uzerine cekilmiş kalın beyaz seritlerin uzerınden gecerken cok sinir bozucu lap lap die ses yapıyo ve bu sesın nerden cıktıgını bulamadım yardımcı olursanız cok sevinirim..
selam arkadaslar arabamdaki arıza yuzunden servise gittim aracı evirdiler cevirdiler arabanın bişi yok dedider ama halen devam ediyor sorum arabamı calıstırıp 20-25 km yol yapıyorum stop edip 30-45 dk arası bizaman sonra mars basıyorum ama calısmıyor motorda hareket var ama calısmıyor ve motordan yogun benzin kokusu geliyor aradan 2saat gibi bi zaman sonra araban hic bişi yokmus gibi calısıyo . LUTFEN YARDIM
dun bogaz kelebegini temizlettim bugun aksam yine araba calısmamaya baslaadı bi anlam veremedım araca 5 dk aralıklı mars basıyom sonra calısıyo bi anlam veremedım marsta bi sorun yok
merhaba arkadaslar sabah aracımı calıstırmak istedim mars basıyor ama aracın motorundan tık yok bir sure ole denedım aralıklarla aractan cok yogun bemzin kokusu gelmeye basladı 5 dk sonra denedim arac calstı bunun sebebi ne olabilir? 6n2 polo
yardım arkasalar 6n2 polomda birden baslayan direksiyon sertlıgı var nedendır anlamadım sabah arabanın marsına bastım yolacıktım direksiyonda hissediril derecede sertlik olustu bu konuda yardımcı olacak arkadslardan yardım beklıyorum(hidroligine baktım yeterınce var)
arkadaslar oncelikle merhabalar siteye daha yeni uye oldum uye olur olmaz terslıkler basladı bugun yolda normal bi sekılde devirli giderken arac stop etti anlamadım sanayıde bi arkadasım var ona goturdum oda yakıttan dedı veya aracın hic aku kutupbası cıkarıldımı dedi bende usta on sol farı degısırken cıkardı dedim ondan dolayı bilg girmesı gerekıyormus sorunnu tam olarak ya ben anlamadım yada sanayıdekı ustalar yardımcı olursanız cok sevınırım arabam 6n 2