saol canım benim allah razı olsun vallahi tanıdıgıma cok mutlu olduum yegane insanlardan biriisin ama şu resimleri foruma koymazsanız waryaa .... bitiniz ulennn
Arkadaşlar gecenlerde bir ilan gördüm sahibinden de bu konu hakkında bilgisi olan fikri olan varmı yada uygulamayı yaptıran yada yaptıran tanıdıgı olan dostlarımız benim çok ilgimi çekdi sizler ne dersiniz ?
arkadaşlar herkezden maşallah demenizi bekliyorum bu kadar tatlı dururmu bi araç tabi fotoyu çekenin de ellerine saglık ama süper ötesi duruyo ben çokk begendim....
vallahi ben bi gazaa basdımmm dedim anam anam anam nolluyoo araba kaymaya başladııı ))) dostlarım kardeşlerim gerçekden kişi sayızı az olmsaına ramen öz bi ortamdı herkeze cok teşekkr ederim canlarımsınız benimmm gerçekden harika bi gündü hava sogukdu ama ortam gerçekden cok sıcakdı herkezin birbirne samimiyeti daha da sıcakdı bencede en güzel olay buydu... herkez 10 numaraydı teşekrrr ederim tekrardan bu arada pembee donlu resmi istiyorum burdaaa.... yetkililere duyurulurr zuhahahaha
höhööhöhöhöhöyyttt ouz kardeşim vallahi far yıkamalardan birini takdık bir sene sonunda artık dgerinide seneye kısmetse )) zyuhahahah yaa annem aşşa yukarı 4 5 aydır yazlıkdaydı hiiçç bakamadım ufaldıgıma 2 gün oldu geleli yaslıkda vallahi üstünde tos pisslik dolu kısmetse ya bu gece yada yagrn yıkıcamm ufaklıgımıı artıkın birdee size bu akşam belli olucak bi süpriss le gelebilrim )))