Allah kolaylık versin Faruk...Bitince araban 10 numara olcak...
10 NUMARAMI 10 numara die bişi kalmıcak ki dimi faruuuummm )) 15 numara falan olcek heralde falla ben diorum ki kapıyaa 59 numara yazalım :P :P hörbiii hesabıııı :P :P
kardeşim benim yaaaaa yakın takipçinimm herşeyde her konuda yardımcı olucam biliosun ki ama bittikden sonra bi tur verirsin dimi )))) muhahahaha kardeşim alllah yüzümüzü kara cıkarmasın hadi hayrlısı...
Denizcim sende benim gibi yap, park ampullerini degistir sadece olsun bitsin bende cok heves ediyordum bu olaya ama sadece tek bir park ampulu takarak birnevi hevesimi korelttim, 9 ytl gibi bir fiyata satiliyor internette, almisken 1-2 cift al bulunsun, cokta guzel yaniyor namussuzlar, sadece park lambalarini yaktiginda kisa farlarin yaniyormus gibi oluyor tio.com.tr isimli bir siteden aldim ve bir gun sonra kargo elime ulasti bilgin olsun...
hımm bilgi için teşekrrler metin abi saolasın denemek te fayda var dimi
artiss msn yi ekle bana yollaymış piss yalancı sonrasında o videoyu bana yolluyosun denissss siteye eklesene bu videoyu die yalan mı uylenn süülee konuşşş
ya dostlar vallahi geçen gün çift taralı bantla yapıştırılmış plakamı cıkarmak istedim hani boyayı geçtim tamponu çıkartıyordum vallahi bide üstüne üslük plaka da yamuldu şeklini değiştirdi