Profile for member concrete
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Ekim 14, 2008, 05:42:32 ÖÖ
74809 Mesaj 4371 Konu Gönderen: 3779 Üye
Son üye: hüseyin
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 14
1  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: RPS 45 : Ekim 13, 2008, 06:02:16 ÖS
Allah kolaylık versin Faruk...Bitince araban 10 numara olcak...
10 NUMARAMI Cheesy Cheesy Cheesy   10 numara die bişi kalmıcak ki dimi faruuuummm Smiley)) 15 numara falan olcek heralde falla ben diorum ki kapıyaa 59  numara yazalım :P :P hörbiii hesabıııı :P :P
2  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: RPS 45 : Ekim 13, 2008, 04:19:47 ÖS
kardeşim benim yaaaaa yakın takipçinimm herşeyde her konuda yardımcı olucam biliosun ki ama bittikden sonra bi tur verirsin dimi Smiley))))  muhahahaha kardeşim alllah yüzümüzü kara cıkarmasın hadi hayrlısı...
3  Otomobil Forumu / Genel / Ynt: led li far hakkında bilgisi olan... : Eylül 29, 2008, 02:30:44 ÖS
Denizcim sende benim gibi yap, park ampullerini degistir sadece olsun bitsin Smiley bende cok heves ediyordum bu olaya ama sadece tek bir park ampulu takarak birnevi hevesimi korelttim, 9 ytl gibi bir fiyata satiliyor internette, almisken 1-2 cift al bulunsun, cokta guzel yaniyor namussuzlar, sadece park lambalarini yaktiginda kisa farlarin yaniyormus gibi oluyor Smiley tio.com.tr isimli bir siteden aldim ve bir gun sonra kargo elime ulasti bilgin olsun...
hımm bilgi için teşekrrler metin abi saolasın denemek te fayda var dimi  melek
4  Serbest Forum / Satılık / Ynt: satılık sportline : Eylül 29, 2008, 02:25:58 ÖS
hayırlı satışlar kardeşim rengi çok şeker maşallahh
5  Serbest Forum / Site Duyuruları / Ynt: 21 Eylül 2008 İstanbul Avcılar Buluşması Görüşleri ve Resimleri : Eylül 29, 2008, 02:23:17 ÖS
nede kardesım:) msnı ekle bana yolla
artiss msn yi ekle bana yollaymış  Cheesy Cheesy piss yalancı sonrasında o videoyu bana yolluyosun denissss siteye eklesene bu videoyu die yalan mı uylenn süülee konuşşş  :saygılar :saygılar
6  Otomobil Forumu / Genel / Ynt: Plaka Yapıştırma : Eylül 29, 2008, 04:56:13 ÖÖ
ya dostlar vallahi geçen gün çift taralı bantla yapıştırılmış plakamı cıkarmak istedim hani boyayı geçtim tamponu çıkartıyordum vallahi  Cheesy Cheesy bide üstüne üslük plaka da yamuldu şeklini değiştirdi   
7  Serbest Forum / Site Duyuruları / Ynt: 21 Eylül 2008 İstanbul Avcılar Buluşması Görüşleri ve Resimleri : Eylül 29, 2008, 04:47:20 ÖÖ
öle deme alınıyo:))
ulenn koşaraak geçerim ulen seni  Cheesy Cheesy Cheesy
8  Serbest Forum / Site Duyuruları / Ynt: 21 Eylül 2008 İstanbul Avcılar Buluşması Görüşleri ve Resimleri : Eylül 29, 2008, 04:46:18 ÖÖ
gercekler acıdır Evil
artislik yapmayın ulennn koycaksanız koyunn yooksa ben yolda koyarım.... videoyu  :saygılar
9  Serbest Forum / Site Duyuruları / Ynt: 21 Eylül 2008 İstanbul Avcılar Buluşması Görüşleri ve Resimleri : Eylül 28, 2008, 12:05:37 ÖÖ
şu videolarıda yükleyin artık..
kardeşim yaa harbi diosun haa nerde uleynnn bizim videolarmısss heee  :bekleriz:
10  Otomobil Forumu / Genel / Ynt: led li far hakkında bilgisi olan... : Eylül 25, 2008, 10:51:55 ÖÖ
he bide hepsi bi yana şunlara bakana kadar bi kapak al şu tampon fiskiyene :bekleriz:

Katılıyorum Oğuz abiye :t :t

defolunn uleynnnnn  Cheesy Cheesy
seneye kardeşim 1 sene daha var bekle sen  :saygılar
11  Serbest Forum / Site Duyuruları / Ynt: 21 Eylül 2008 İstanbul Avcılar Buluşması Görüşleri ve Resimleri : Eylül 25, 2008, 10:49:33 ÖÖ
dedemin vefatı olduğundan katılamadım... zor bi gündü umarım bir daha olurda görüşebiliriz

başın sağ olsun kardeşim üzüldüm Sad mekanı cennet olsun... Embarrassed Embarrassed
12  Serbest Forum / Site Duyuruları / Ynt: 21 Eylül 2008 İstanbul Avcılar Buluşması Görüşleri ve Resimleri : Eylül 24, 2008, 10:51:41 ÖS
deniz dönüşün resmen muhteşem oldu Cheesy  Evil
eyvalaa kardeşim benim saolasın bide eralpcim cvp atsa bana bi kaç laf soksa kendime gelcem de ama işte  nerdeeeeeeee  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
13  Otomobil Forumu / Genel / Ynt: led li far hakkında bilgisi olan... : Eylül 24, 2008, 05:58:17 ÖS
Boşver uğraşma sen, FK nın siyah tabanlısını al mis gibi.
ya aslında dogru söylüyorsun da ama onlarda da bu beyaz led ler gibi parlamıyorki Huh??
14  Serbest Forum / Site Duyuruları / Ynt: 21 Eylül 2008 İstanbul Avcılar Buluşması Görüşleri ve Resimleri : Eylül 24, 2008, 05:55:57 ÖS

eralp yakarım olum seni :)Elimde uygunsuz fotoğrafların var SmileySmileySmiley

yakmazsan .....  :bekleriz: :bekleriz: :bekleriz:

zuhahahahahaha isterizz isterizz isterizzzzzzzz ayrıca kirli çamaşır falan yalnış kelimeler ben gördüm gayet temizdi muhaha Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
15  Serbest Forum / Site Duyuruları / Ynt: 21 Eylül 2008 İstanbul Avcılar Buluşması Görüşleri ve Resimleri : Eylül 24, 2008, 05:53:37 ÖS
istekle çekilden fotorafları yayınlıyoruz arkadaşlar, şahsın isteği dısında cekilen fotolar değil...

yorum yok daha...

Deniz bakıyorum seninde hosuna gitti, diger bayanlar gibi...
aşkımm ama neden böyle davranıyosun yoksa beni sevmiyormusun ?  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Sayfa: [1] 2 3 ... 14