Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Temmuz 26, 2008, 01:12:00 ÖS
68433 Mesaj 3851 Konu Gönderen: 3245 Üye
Son üye: design26
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
  Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  Volkswagen / Golf IV / Ynt: Golf IV arabama Sıralı sistem Lpg düşünüyorum ne Tavsiye edersiniz? : Nisan 09, 2008, 06:43:42 ÖS
teşekkürler arkadaşlar bende bugün itibarı ile taktırdım tüpü fena degildi bugün bakalım.çekişindede bir problem olmadı umarım bir sorun yaşamam biraz kullandıktan sonra sizlerle paylaşacam....
2  Volkswagen / Golf IV / Ynt: Golf IV arabama Sıralı sistem Lpg düşünüyorum ne Tavsiye edersiniz? : Nisan 07, 2008, 11:23:34 ÖÖ
teşekkürler ortagım atikeri ne kadara taktırdın.memnunsun yani etkiler tabiki azda olsa ama devir ekonomi devri.birde Sabahları nasıl çalışıyor bir sorun varmı ortagım.ilgine tşkler görüşmek üzere...
3  Volkswagen / Golf IV / Ynt: Golf IV arabama Sıralı sistem Lpg düşünüyorum ne Tavsiye edersiniz? : Nisan 06, 2008, 06:14:46 ÖS
Hımm anladım ortagım teşekkürler senin aracın yakıt durumu nasıl ne yakıyor kmde ?
4  Volkswagen / Golf IV / Ynt: Golf IV arabama Sıralı sistem Lpg düşünüyorum ne Tavsiye edersiniz? : Nisan 06, 2008, 06:07:18 ÖS
hımm taktırmamak daha iyimi diyorsun? sen ne kullanıyorsun çok yakıyor o yüzden taktırmak istiyorum.Kafam karıştı şimdi....
5  Volkswagen / Golf IV / Golf IV arabama Sıralı sistem Lpg düşünüyorum ne Tavsiye edersiniz? : Nisan 06, 2008, 05:38:29 ÖS
Merhaba Arkadaşlar 2000 model golf üme tüp taktırmak istiyorum.Atiker nasıl marka veya başka marka taktırıp memnun olan varsa sevinirim.Tavsiyelerinize ihtiyacım var.görüşmek üzere.......
Sayfa: [1]