Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ağustos 21, 2008, 05:28:00 ÖÖ
71807 Mesaj 4043 Konu Gönderen: 3321 Üye
Son üye: GolfMK2
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
  Mesajları Göster
Sayfa: 1 [2] 3 4 5
16  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: Buda benim TDI EDITION (güncellendi sayfa3) : Mayıs 10, 2008, 01:05:48 ÖÖ
.
17  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: Buda benim TDI EDITION : Mayıs 10, 2008, 12:23:54 ÖÖ
Orjinale dönmeden önce bol bol foto çek.
Süper hava katmış arabaya

Bende öyle dusunuyorum Cheesy Orjinale gine leylek haline onusum sanirim yakin ama elimden geleni yapicam Cheesy
18  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: Buda benim TDI EDITION : Mayıs 10, 2008, 12:07:18 ÖÖ
Artik yokum...
19  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: Buda benim TDI EDITION : Mayıs 09, 2008, 11:48:11 ÖS
Artik yokum...
20  Volkswagen / Golf III / Ynt: hava kütle ölçer hakkında... : Mayıs 08, 2008, 12:27:36 ÖS
Bende bu arizanin akismetre dediginiz sey oldugundan supheleniyorum, buradaki ismi lüftenmesser yani hava ayari yapan parca resim ekliyeyim, oparca arizali oldugunda hem aracin rolentesi hem dusuk devirlerde sorun olur arac fazla benzin yakar ama yuksek devirde sorun olmaz.

Resim:

bu ebayda satisi bitmis bir tanesi;
http://cgi.ebay.nl/LMM-VW-GOLF-III-GTI-2-0-L_W0QQitemZ190211876621QQihZ009QQcategoryZ106730QQcmdZViewItem

buda resim;

G60 arkadasim bizim araclarda akismetre yok demis ama butun araclarda bu zikkim var die biliyorum yani cok eski modeller olmama sarti ileki bu verdigim linkteki ve resim erdemin aracina ait.
21  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: YEŞİL ÖRDEK POLO 1.6 AC HB(yenilikler sayfa 6) : Mayıs 06, 2008, 10:21:54 ÖS
ahmet kafanı duvardan çek yigenim

Smiley))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Adama kirdirttin kafayi simdide cek diyorsun Smiley
22  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: YEŞİL ÖRDEK POLO 1.6 AC HB(yenilikler sayfa 6) : Mayıs 06, 2008, 01:35:04 ÖÖ
ya o sol on kapiyi yani sofor kapisini boyayan ne kadar kasapmis. Bence ilk is o ön kapinin boyasini diger parcalarla ayni renge getirt sonrasinda acilen bana yay tak diyor yesil ördek yoksa leyleklerle arkadaslik yapacakmis bana öyle dedi Cheesy
Bu arada kazasiz belesiz vede cezasiz gunler diliyorum.
23  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: 1998 Vauxhall ( Opel ) Vectra 2.0 DTİ : Mayıs 06, 2008, 01:23:40 ÖÖ
Opelin diesel motorlarini ozellikle vectralari burada yani avusturyada pek tutmuyorlar ama hayirlisi olsun. Bende merakla bekliyorum direksiyonun sola gecmesini ama eger kullanmaya alisirim diyorsan bence orjinalini bozma ya degisik harika duruyor Cheesy
24  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: 34 TB 2111 : Mayıs 06, 2008, 01:13:38 ÖÖ
Hayirli ugurlu olsun eee iste cocuk adami bole yonetiyor valla sorma bendede var bi tane o cocuk denilen seyden allah cumlemizinkini anali babali buyutsun, kapinin onunde bi komsunun kirmizi renk golf 3 u var vr6 tuning yapilmis camurluk genisletmesine kadar tutturdu baba bizim golfu satalim kirmizi golf alalim die ama bakalim sonumuz ne olacak Cheesy Kazasiz belasiz vede cezasiz yolculuklar arkadasiim ama 8 ayda 12.000 km cok yapmissin ya Cheesy
25  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: Buda benim TDI EDITION : Mayıs 06, 2008, 01:07:23 ÖÖ
.
26  Serbest Forum / Sohbet / Ynt: VW İZMİR : Mayıs 04, 2008, 03:37:46 ÖS
Serhat orda yurtdisi yaziyoda biz msn dende yazistigimiz icin biliyor benim izmirli oldugumu  Grin Neyse listeye eklendim ya barisirim artik amam nie buyuk harf? ya bende hic birseyi begenmiyommu ne ? Cheesy bu arada izne geldigimde Izmirde oluyorum ve hepinizle tanismak istiyorum. Sevgiler saygilar.
27  Volkswagen / Golf III / Ynt: Debriyaj problemi tdi : Mayıs 04, 2008, 03:22:44 ÖS
Arkdaslar tesekkur ederim ilginize. Sanzuman motor butun yag degisimleri yeni yapildi. Evet arac hidrolik debriyajli actim kaputu bktim merkez gozumun onunde duruyordu. Debriyajda yada yagda sorun yok ikisindende eminim balatadada sorun yok cunku kacirma namina hic bir sey yok geriye sadece  baski kaliyor ki vwturk adresindeki coskun abimizin teshiside o oldu baskinin yapraklari egilmistir dedi rulman tam basamiyordur dedi ki sanirim geriye bir tek o kaldi ki dogru cevap diye dusunuyorum. Bkalim gittigi yere kadar gidecek cunku sanzuman indir bindir baski balata degistir 500 euro ki su an o parayi verecek yerlerim ariyo Cheesy Ilginize tesekkurler.
28  Volkswagen / Golf III / Ynt: Debriyaj problemi tdi : Mayıs 04, 2008, 01:04:14 ÖS
ya sakinlikle alakasi yokku emrecim kol sert Cheesy duman ediyo bileklerim ariyo valla benim bacida var bu meletin sdi si vitesler yag gibi 96 model 250.000 km de arac. Delleniyorum valla yokmudur cozumunu bilen?
29  Otomobil Forumu / Genel / Ynt: Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... : Mayıs 02, 2008, 11:01:35 ÖS
Jantlari degistirdim ic dis temizledim Smiley resimleri cektim foruma ekledim Smiley
30  Volkswagen / Golf III / Debriyaj problemi tdi : Mayıs 02, 2008, 10:46:37 ÖS
Arkadaslar aslinda sitemizi mizi diorum cunku bende artik bol bol istirak ediyorum internetten bulma sebebim debriyajimdaki problemdi ama biraz gec actim konuyu sebebide muhappet guzeldi Cheesy

Neyse aldigim kisi soyledi zaten problemi baski balata sanirim dedi.
Simdi sorun su debriyaj cok altta kavriyor yani en dipte diebiliriz belki 1 cm bile kaldirmiyorum makina kalkiyo ama kaydirma namina hic bir problem yokki benim bildigim baski balata bitse debriyaj yukarda kavrar ve kaydirma yapar?Huh??  ne kadar dogru dusunuyorum veya biliyorum bilmiyorum ama cözüm ariyorum.

Araci ilk calistirdigimda vitesler cok rahatki tersi olmali die dusunuroum isindikca yag isindikca rahatlamaliki tersi oluyor motor sogukken vites geciyor isindikca cok zorluyor vites kolunu kiracam neredeyse geri vitesde cartlamaya basliyor isininca sogukken oda rahat Cheesy

Evet sanayiciler bulun benim derdimi buradaki bir iki ustayim diyene sordum debriyaj ayarini otomatik yapiyormus sorum suydu ustalara debriyaji yukari kaldirmak boylelikle ayirma problemini ortadan kaldirmakti amacim ama otomatikmis?Huh? ne kadar dogru onuda bilmiyorum.
Cevaplarinizi bekliyorum arkadaslar yoksa vites kolu elimde kalacak Cheesy
Sayfa: 1 [2] 3 4 5