Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Temmuz 27, 2008, 02:58:39 ÖÖ
68541 Mesaj 3856 Konu Gönderen: 3245 Üye
Son üye: design26
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 5
1  Volkswagen / Golf III / Ynt: hava kütle ölçer hakkında... : Mayıs 30, 2008, 02:11:17 ÖÖ
Iki kere gittigi icin bunu duzenledim...
2  Volkswagen / Golf III / Ynt: hava kütle ölçer hakkında... : Mayıs 30, 2008, 02:10:30 ÖÖ
Bende bilmiyorum ama "cadillak" arkadasimiz bir seylere takti.
en sonundada "sen Sapikmisin" sorusu bana yazildi e simdi nerden cikti bu? anlamadim.Elestiri yapabilir ama hakaret yapamaz.

Arkadasim ben bu posta ilk mesajimda senin dedigini dedim yani laftmesser yada luftenmesser yada ne haltsa tam ismini bilmek zorunda degilim ama usta bir arkadasimizdan cevap geldi 16 valf gti lerde bu parca yok diye buna karsilik bizde sustuk cunku dogru olanin o oldugu anlasildi. Bunun uzerine sen yazmissin vw in sorunu bu parca tdi lerin sorunu bu parca diye buna karsilik bende saka olrak biz yorum yapmiyalim yada sen yorum yapma seklinde bir mesaj yazdimki arkasindanda ekledim arkadasim bende yurtdisiyim sen neredensin die arkadas olmak istedim....

Ama senin cevabin cok asortik oldu...

hayret ya haalen Lüftenmesser diyorsun. sen benim yorumlarima kafayi takacagina önce o aletin ismini ögren.Ben o bilgileri genel anlamda paylastim arkadaslarla bu arada bazi hatali seyleride düzelttim.

Lüftenmesser=Hava ölcer.Havanin neyini ölcer bilmem.(yok öyle bir sey)
Luftmassenmesser=Hava Kütle ölcer.
Ayrica GTI 3 lerde bu alet vardir.

Özellikle su kisim:
hayret ya haalen Lüftenmesser diyorsun. sen benim yorumlarima kafayi takacagina önce o aletin ismini ögren.

Ismini tam olarak bilmek zorunda degilim birincisi ikincisi senin sadece bu yorumuna cevap yazdim diye hatirliyorum yani senin yorumlarina ptakmis degilim aletin ismini tam ogrenmek gibi bir mecburiyetim yok.

Sen sapikmisin sorusunu sorusumun sebepleri bunlar yani niye durup dururken saldirdinki bana simdi sen?

Neyse...

Bu basligi illaki mod arkadaslardan okuyan olucaktir. Siteye foruma verdigim huzursuzluktan dolayi özür diliyorum yeni bir konu acmama gerek yok burdan mesajimi iletiyorum benim üyeligimi silebilirseniz sevinirim ki zira artik forum girmeyi dusunmuyorum...

Tesekkurler ve keyifli forumlar.

3  Volkswagen / Golf III / Ynt: hava kütle ölçer hakkında... : Mayıs 28, 2008, 08:19:30 ÖS
hayret ya haalen Lüftenmesser diyorsun. sen benim yorumlarima kafayi takacagina önce o aletin ismini ögren.Ben o bilgileri genel anlamda paylastim arkadaslarla bu arada bazi hatali seyleride düzelttim.

Lüftenmesser=Hava ölcer.Havanin neyini ölcer bilmem.(yok öyle bir sey)
Luftmassenmesser=Hava Kütle ölcer.
Ayrica GTI 3 lerde bu alet vardir.

Sen sapikmisin?
4  Volkswagen / Golf III / Ynt: hava kütle ölçer hakkında... : Mayıs 23, 2008, 04:35:01 ÖS
merhaba,
o aletin ismi "Luftmassenmesser" yenisi 70 Euro civarinda ve TDI,lerin hastaligidir.Gerci VW nin bir cok Arabalarinda Problem.Yapacagin tek sey onu degistireceksin.Kendinde yapabilirsin.Öyle kullanirsan Araban en fazla 3500 devirde kalir.Gaz yemez eger birde Araba sollamaya kalkarsan  Cheesy

Arkadasim bence sende yorum yapma bida Cheesy ya tdi den degil gti den bahsediliyor ve onceki yorumlari okuduysan o aracta luftenmesser yokmus artiii luftenmesser in türkcesi akismetre hava kutle olcer seklinde Cheesy Yurt disi neresi? Ben avusturya wien...
5  Volkswagen / New Beetle, Touran, Touareg, Phaeton ve Diğerleri... / Ynt: Size bir touran goren varmi yokmu bilmiyorum ama bir bakin... : Mayıs 19, 2008, 02:04:02 ÖÖ
Eleman golf ile ehliyet almis vw tutkunu olmus cikmis Cheesy
6  Volkswagen / New Beetle, Touran, Touareg, Phaeton ve Diğerleri... / Size bir touran goren varmi yokmu bilmiyorum ama bir bakin... : Mayıs 18, 2008, 07:19:10 ÖS
http://www.viva-las-vegas-touran.com/

Baya bir emek var aracta...
7  Serbest Forum / Sohbet / Ynt: Memleketiniz neresi? : Mayıs 18, 2008, 04:33:56 ÖS
Bir tane hemsom var izmir tireden baskada yók gibi Cheesy

Izmir merkez balcova semti.
8  Volkswagen / Golf III / Ynt: İşte benim MK III Golf Rabbit TDI... : Mayıs 17, 2008, 09:48:21 ÖS
Ya G60 inan bana üzülüyorum böyle durumlara... Ha su var bu durumlari yaratanda bizleriz, bizleriz derken yurtdisinda yasayip burda rezil bir sekilde yasayip tr ye 3 kurus parayla gidip ordakilere kendimizi bi haltmisiz gibi gostern bizleriz ben onlardan degilim arkadaslar benim mazim buralarda inanin cok kisa hayatim 2004 de beni buraya getirdi yani 27 yasinda buraya geldim 29 yasimda yani 2006 da geri tr ye dondum cesmede internet cafecilik yaptim son 6 ay oncesine kadar ve gine mecburiyetten dolayi buradayim inanin mecbur olmasam 1 dakika durmam burada...

Sizleri kucumseyen yurtdisi kisileri sizden once ben kiniyorum burda ne halt olduklarini unutup orda hava atmayi seviyorlar inanin bana kimseyle araba veya maddiyat yaristiracak halim yok kazandigim aylik ayda 1100 euro 60 metrekare eve veriyorum 500 euro kira arti elektrik su yakit dusunun ve bir tansaj tarzi dukkana verdigim haftalik para en az 100 euro yani 1 aya 400 euro yiyecek en az yani inanmayin ve buralara özenmeyin arkadaslar.

Avrupa birligine bile ozenmeyin buralar sifir ha 70 li yillarda avrupaymis ama su an turkiyeden kotu en ucuz laptop 600 euro aynisi turkiyede 500 ytl. Araba ucuz evet mk3 fiyati 3000 euro ama yillik sigortasi 1000 euro. yillik park parasi sokaga verdigimiz park parasi 200 euro yani yasam burada coook zor türkiyenin ve elinizdekilerin kiymetini bilin diyorum vede postlardan elimden geldigi kadar uzak durmak icin vedalasiyorum. Belkide siteyede girmem herkesden özür diliyorum.
9  Volkswagen / Golf III / Ynt: İşte benim MK III Golf Rabbit TDI... : Mayıs 17, 2008, 06:02:11 ÖS
Arkadasim sen benim önceki postumu yanlis anlamis ve saygisizlik etmissin. Simdi diger arkadaslarda ara yapmak icin ugrasmissiniz tesekkurler ama yurtdisindaki kisilere bu bakis acisindan dolayi cok rahatsiz oldugumuza emin olabilirsiniz. Yani sadece bu arkadasimiz degil bir cok arkadasimiz bu davranis icersinde.

Bakin dostlar abiler kardesler arkadaslar, Yurt disindaki bir cok kisi hava atabiliyor olabilir ama herkesi ayni keseye koymayin lutfen o hava atanlarda herkesi ayni kefeye koymayin yurt disinda yasayan kisilerin %90 ini burada en pis islerde calisiyor 3 kurus biriktirip yazin 30 gunlugune memleket tadi cikarmaya calisiyor inanin bana ben o hava atanlardan degilim ve yerinizde olabilmek icin can atiyorum ve alabildigim arac sadece bu daha yuksek modelini almayada gucum yok anlatabildimmi bilmem ama. Onceki posttaki rabbit yazisini gondereyimmi cumleside tamamen icten gelen belkide isteyen olur tarzinda dusunceyle yazilmis bir yaziydi. Neyse Demekki sizlerin yurt disindaki kisilere olan tavriniz bu tavirla devam edecek eger yer degismek isteyen varsa ben varim ok. Tesekkurler iyi forumlar.
10  Volkswagen / Golf III / Ynt: İşte benim MK III Golf Rabbit TDI... : Mayıs 16, 2008, 10:51:28 ÖS
Bu arada bende normali yok onu unutmusum bende tdi edition var yani sonder editiyon yani dunyaya 1200 adet uretilmis ozel yapimlardan biri var anlatabildimmi bilmem...
11  Volkswagen / Golf III / Ynt: İşte benim MK III Golf Rabbit TDI... : Mayıs 16, 2008, 10:49:13 ÖS
ayrıca cadıllac eskı arabanın rabbıt yazısını da sımdıkı yenı arabana yapıstır senınde  bı rabbıtın olsun Cheesy Cheesy
gercı sızın orda baya fazla var ama nıeyse sende hala normalı var Cheesy Cheesy
mk3 ler ne kadar orda 1000 2000 euro edıomu?
burda baya 15 16 mılyar fılan da aradakı farkı ogrenmek ıstedım :saygılar :saygılar

Guzel kardesim kardesim dedim ama yasini bilmiyorum abimsende abim derim benim yasim 31. Simdi birinci sayfada abin yani özgurun vermis oldugu resimlerin hepsi yurt disi bir posttada vw mk3 de rabbit urettimi diye baya bir tartisma vardi senin aracinin resimlerini koyarkenki siteminde buydu bende buna karsilik yazdim. Mesajimda turkiyede cok mk3 rabbit veya yurt disinda cok mk3 rabbit var diyede oartislik abbinda bir sey yazmadim burada ne kadar eder ne kadar etmez oda beni ilgilendirmiyor ama benbce sen biraz saygili olmalisin gibi geliyor bana.

Ne saygisi abi veya kardesim diyeceksen su anlamda o yaziyi kendi arabana tak falan... veya orda ne kadarf ediyo falan... ben bu yazdiklarini sitemkar dalga gecer yazilar olarak algiliyorumki oyle ve seni saygiya davet ediyorum.

Ben sadece elimde bu sekilde bir yazi oldugunu ve isteyen olursa gonderebilecegimi soyledim hemde bir bedel istemeden. Neyse demekki senin postlarina yorum yapmiycaz demek oluyor buda.
12  Volkswagen / Golf III / Ynt: İşte benim MK III Golf Rabbit TDI... : Mayıs 15, 2008, 12:40:10 ÖÖ
yav benim eski arabanin rabbit yazisi duruyor onu size yolliyimmi Cheesy yapistirmak isteyen varmi aracina?

13  Volkswagen / Golf III / Ynt: İşte benim MK III Golf Rabbit TDI... : Mayıs 15, 2008, 12:38:57 ÖÖ
Abicim hic tartismayin zaten dünya kadar mk3 rabbit var tdi motor olarak benzinli motor olarak cok cesitli mk3 rabbot var resim istiyorsaniz her gun size trafikte dolasan rabbit mk3 leri resimliyeyim Cheesy

Yani yok diyen arkadaslara tabikide bu sozlerim mk3 de rabbit var hemde cok cesitli tdi de var benzinlide var kombi yani stesinda var normal hacback te var dogru yazamadiysam ozur Cheesy
14  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: Buda benim TDI EDITION (güncellendi sayfa3) : Mayıs 10, 2008, 06:21:08 ÖS
.
15  Volkswagen / Golf III / Ynt: hava kütle ölçer hakkında... : Mayıs 10, 2008, 06:07:26 ÖS
bir şey daha öğrendik.
sağol osman.
bizimkinde ne metre ne santimetre var  Grin

Valla dogru diyorsun bir sey daha ogrendik Cheesy Neyse zaten ben tdi ciyim gti bana uzak Cheesy ben gti lere yorum yapmiyim bari ehehehe Arkadasim osmni dinle sen bize bakma Cheesy
Sayfa: [1] 2 3 ... 5