nizam kardeşim sana iyi tezkereler dilerim.sana tavsiyem askerliği kabullenip 15 ay boyunca arkandakileri aramazsan askerlik çok çabuk geçer anlamazsın ama acemilikte biraz yorarlar dikkat et.
evet dostlar uzun bir ayrılık oldu şubattan beri forumda içersinde aktif değildim ama hayalet üye olup aşağı yukarı sohbetlerinizi takip edebildim.Maalesef arabamızı yaşadığımız kriz dönemlerinde elden çıkarmak durumunda kaldık içim cız etti ama sağlık olsun son 3 aylık dönemde iyi bir ilaç firmasında iş buldum firma beni adapazarı organize sanayide fabrikasına tayin etti sapanca kırpınarda güzel bir villa tuttular 1 haftadan beri adapazarlı olduk buralar çok güzel tam benim arabaya göre durumlarımı anca toparladım arabayı sattık dedim'ye %99 geri alıcam şimdi bankayla görüşüyorum satışı vermemiştim arabayı verdiğim kişide müşteri bulamadı ruhsatta benim üzerimde hala ve şimdiki sahibi arabanın eksiklerini gidermiş yani cillop gibi olmuş 7250-7500 arası verip alıcam benim 5/10 sene işimi görür eve internet bağlıcam bundan sonra daha aktif olucam hepiniz kalın sağlıcakla
arabamı haziran başında aldığımda satacağım hiç aklıma dahi gelmemişti araçla bir bütün hale gelmiş daha uzun yıllar kullanabileceğim masrafsız ve sorunsuz bir araç alıp siz değerli forum üyeleri ile tanıştıktan sonra bu arabaya dahada bağlanmıştım gel görki ekonomik şartlar ve benim işlerimin bozulması beni bu satışa sürükledi sağlık olsun dileyelim ama emin olun yine bir vw modeli ile geri döneceğim ama bu arabanın yeri bende apayrı olacak arkadaşlar benim ufaklığı bir çoğunuz gördünüz anlatmama gerek yok sanırım yabancı ellere gitmesinden ziyade bu aracın kıymetini bilebilecek daha sonra teşekkürlerini iletebilecek değerli bir golf müşterisi arıyorum.forumdan gelecek arkadaşlara fiyatta mutlaka bir indirim yapılacaktır. http://www.sahibinden.com/orjinal_golf_gl_WQQaXQQ6857607WQQpXQQdisplayitem
yıl 2004 sonu bir tekstil firmasının danışmanlığını yapıyoruz firma sahibide benle yaşıt 0 km x5 almış gri ve derikoltuklu 3000dizel kendisinden rica ettim beraber benim çalıştığım firmaya kadar sürmüşlüğüm var sultançifliğinden yenibosnaya kadar arabaya acayip uyuz olmuştum ve tepkimi araç sahibine belirtmiştim bir kere yol çok bozuk ama ben hisstmiyordum araçta hiç motor sesi ve vites geçişleri hissedilmiyor ve yenibosna ya kadar arabayı ben sürmedim araba sanki otomatik pilota bağlanmış uçak edasıyla gitti inanın harika bir andı bir saat sonra şirket cliosu 'nu kullanınca x5 in bir otomobil olmadığına hükmettim tabiki Q7 de iyi bir araç kullanmadım ama bende x5 yeri apayrı
anlaşılan buluşmaya gelmek şart oldu. yoksa dayak yiyeceğiz beni mutlaka ekleyin ölüm kalım olmazsa mutlaka gelicem.tüm dostları bir arada görmek bozuk olan moralime iyi gelir hepinizi öpüyorum kalın sağlıcakla
arabayı satsamda gelicem artık bayrampaşadan metroya binerim yenibosnada inip avcılar minübüslerine binip artık sahile kadar yürürüz biraz spor yapmış oluruz.