mamex kardeş arabanda katalisör var mı? varsa hemen söktür susturucu taktır. Ayrıca bujilerini kontrol ettir. Özellikle orjinal olup olmadıklarına baktır. Boğaz kelebeğinin temizliğini ehil kişilere yaptır ve iyi bir istasyondan lpg al. bunları bir den inşallah sorunun çözülür.
arkadaşlar ben araca lpg takdırdım. 5 gün oluyor. maşallahı var sanki benzinde çalışıyor. km. de 175/180 ykr yakıyor. markası lavato easy fast. ben böyle olduğunu bilseydim çoooook önceden taktırırdım. yahu ufacık bir güç düşüşüde mi olmaz. darısı hepinizin başına. ama lpg taktırırken dikkat: araç bakımlı olmalı, katalisör çok tıkanmışsa sorun yaratıyor(zaten lpg kullanınca amacıda bitiyor.) bujiler mutlaka değişmeli ve orjinal olmalı. Ayrıca taktırdığım yer Türkiye'nin ilk lpg firması ve Türkiye distüribitörü, profesyonel bir ekip. Fiyatı ise1500 ytl ...
KARDEŞ İÇ MUHAVFAZAN EĞİLMİŞ.Kesme biçmenin yanında birde kapı gitmiş. kapının menteşe filan ne olmuş öyle. Neyse bunla geçmiş olsun. Benim sana tavsiyem ivedikte değil de Şaşmazda aydınlar otoya bir uğraman olacak. Sikma canını hepsi hallolur...
Kardeş Maşpiyer den bahsediyorsunuz herhalde.. Ben de vurdum, Ankarada gittim sanayiye 150 kağıt çektiler. Öyle kesme biçme işi yok tabi içinde. Çektirerek yapılıyor benimki Tabi sökülemediği için de kesiyorlar.Şimdilik öyle duruyor. Görüntü rahatsızlığı var ama yaptırmaktansa modifiye maşpiyer alacağım.