ben bir kapıya 5 dakikada çektim kapı 10 dakkika çok basit ve ucuz, incelemene araştırmana gerek yokki en fazla memnun kalmazsan 9 ytl ne mal olacak oda 2 paket sigara parası be....
4metre geliyor aşağı yukarı 1 kapı 4 kapı + arka kapı 20 metre firesi ile hesapladım serum çeker iken ftilin yırtılma ihtimali çok yüksek çünki 2 side elastik olduğu için birbirlerini tutuyorlar ftilin içine sokamıyorsun serumu . artı akvaryum hortumu değil benim çektiğim akvaryum hortumuda zayıf kalabilir,ben hidrolik makine parçaları satan dükkandan hidrolik hortumu aldım her boy mevcut kalın ince benim aldığım 6lık tı eğer bulabilirseiz 5,5 veya 5 lik almaızı tavsiye ederim sizlere ....
akvaryum hortumu sert olanı arka kapılara taktım 20 metresi 9 ytl arka kapıdan gelen sesler i kesti ancak kapı zor kapanıyor şimdi iraz zama geçerse düzelir giime geliyor veya yumuşak olanı bulmak lazım
arkadaşlar dün aracımın sürücü kapısının kilidi bozuldu kilitci yuvasından killidi çıkarttığında kilidin dağılmış olduğunu gördük 20 ytl ye tamir ettti parça değişimi falan yaptı, arac stabil yolda kapılardan baya bi ses alıyordu bide üstüne mekanik sürtme sesi geliyordu kapılardan nedeni kilitlerde boşluk vardır diye düşündüm belki kapıların menteşeleride gevşemiş olabilirdi; ama kilitci kapıları ve menteşeleri kontrol edip problem olmadığını ftillerinin özelliğini kaybetmiş olabileceğini söyledi, oto cam ve ftil işi yapan bir dükkana götürdüm,burada bulunan eleman'a durumu anlattım ftillerin değişmesi gerektiğini sadece fiyat almak istediğimi söyledim,eleman orjinalini sadece servisde bulabileceğimi ama birkaç yerde yan sanayisi olduğunu hiç olmazsa aynısına yakın yerlisini bulabileceğimi söyledi.zamanım kısıtlı olduğu için araştıramadım. arkadaşlar gerçekten ftiller ömrünü doldurmuşmudur,nasıl öğrenirim,kilitci kapılara baskı uygulayarak kapının şasiye olan yakınlaşmasına göre ömrünün dolduğunu belirtti,doğru ve sağlıklımı bu yöntem ,bu ftilleri nerede bulabilirim teşekkürler.........
bu 2006 model olanı takasdan geçmiş ellerine 2 yerinde boya olduğu söyleniyor 1998 model olanıda komşuma aldık araç hemen hemen tertemiz orjinal 44500 km de hayret ettim ilk gördüğümde 10 senelik bir araç bu kadar temiz kalabiliyormuş demekki
arkadaşlar iki adet polo var biri 1998 polo ac hb 44500 km araç temiz tek kusuru veernik atması olmuş araçta 10.750 ytl 2006 model kırmızı polo comfortline var bir kaç parça boyalı 17.500 ytl ye satıyorlar sizin yorumlarınız nedirbu fiyatlara alınırmı
poloclassic 2001 akl motor triger kayışı 25ytl devirdaym gergimakarası v kayışı bilya işçilik boğaz kelebeği temizleme ve adaptasyon yağ değişimi hepsi 400 ytl ye mal oldu bana bostancıda aksaray a gidip boşuna parça fiyatı almayın (anadolu yakasında oturanlar için) bana aksarayda yağ ,kelebek,işçilik hariç 280 ytl çıkardılar yağ 10000 lik:65 ytl (arasanız daha ucuzada bulursunuz)..
arkadaşlar alışveriş sitelerinde zenon kit ler var bosch marka .bilgisi olan varmı acaba gerçek bosch mu yoksa çin malı ''boş'' mu ,benim arac a montaajı ile birlikte elektrikçiler kaça takabilir bu kitleri ,elektrik aksamımda problem yaşarmıyım,bi yerde okumuştum aracın diğer elektrik sistemlerini bozabiliyormuş sonradan takılan zenon lar yardımcı olacak arkadaşlar teşekkürler ..
merhaba arkadaşlar 2001 classic için alarm taktıracağım ama hani orjinal sustalı kumandalar var vw marka veya yan sanayi anadolu yakasında nerde bulabılılırım bu kumanddadan veya ona yakın bi şey