Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ağustos 08, 2008, 03:01:37 ÖÖ
70252 Mesaj 3936 Konu Gönderen: 3278 Üye
Son üye: malikaltindis
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 18
1  Volkswagen / Golf IV / Ynt: fsı nlar hakkında : Ağustos 07, 2008, 09:05:35 ÖÖ
çok iddalı gelmişti aslında tabi almanyada bu motor bizim mk4 başlamışltı ta 98 den beri var orda adamlar bizi sonradan besliyorlar öğrenince nasıl canım sıkılmıştı.
ben fsi işinden pek birşey anlamamıştım tsi ile birlikte sunulunca sonunda vaz geçtiler bir de gördüğüm kadarı ile normal motordanda vazgemdi müşteriler fsi tamamen tercih edilmedi baktılarki gerek yok anlaşılan vaz geçtiler tabi bu motorla ilgi bir sorun yoksa
2  Volkswagen / Golf IV / Ynt: koltuk altındaki kablolar : Ağustos 07, 2008, 09:01:41 ÖÖ
emniyet kemri için değil sadece
3  Volkswagen / Golf IV / fsı nlar hakkında : Ağustos 06, 2008, 05:05:16 ÖS
arkadaşlar az evvel vw sitesine girdim türkiyeye fakat fsı modeller yok artık nedenini bilen varmı acaba
4  Volkswagen / Golf IV / Ynt: Golf IV 1.6 Comfort Otomatik Vites kullanan dostların dikkatine.. : Ağustos 06, 2008, 09:22:45 ÖÖ
300 liraya 1200 biraz izafi gibi eğer çurovada falan değilsen hele ist gibi bir yerde bu değerler hiçbir marka ve model benzinli araçlarda ulaşılabilinecek değerler değilki birde bu vites değiştirme konusundaki yaklaşımında bana ters çünkü yokuş çıkarken zaten mekanizma gereğini yapıyor bu 3-2-1- vitesleri spor kalkışlarda ve özellikle yok aşa inişlerde rastlanacak ters durumlarda ve yolda olabilecek fren sorunlarında gerekli vites küçültme işlerini yapmak için tabiki birde karlı koşullardakı manevra ve kalkışlar için.
5  Volkswagen / Golf IV / Ynt: koltuk altındaki kablolar : Ağustos 06, 2008, 09:13:16 ÖÖ
bak bu düğme takıntısı var ise arkadaşın dediği gibi yapabilirsin hatt bu düğmelerin esp yazanları falanda var
6  Volkswagen / Golf IV / Ynt: koltuk altındaki kablolar : Ağustos 05, 2008, 03:14:46 ÖS
yok şart değil benimki kumaş
yalnız benim araç yurt dışından doğuş harici ilthal edilmiş
koltuk ısıtması ve far yıkama var ki far yıkamayı daha hiç görmedim birde emin değilim ama 2000 lerde digital kilimada yok benimkinde var ama bundan emin degilim tam olarak
yalnız şunu söyleyeyim koltuk ısıtması güzel ama çokta gereken bir şey değil bence erzurumda olsanız işe yarar ama ist pek gerekmiyor. ama far yıkama çok iyi oluyor kirli yollarda inip temizlemek gibi bir derdin olmuyor
7  Volkswagen / Golf IV / Ynt: koltuk altındaki kablolar : Ağustos 05, 2008, 02:03:47 ÖS
evetettet
kardeşim koltuk ısıtmaları varsa çalışır var olduğunuda dörtlülarin yanlarında koltuk amblemli ısıtma düğmelerivar döndürmeleri seviyesini artırarak çalıştırabilirsin
8  Volkswagen / Golf IV / Ynt: koltuk altındaki kablolar : Ağustos 05, 2008, 08:27:27 ÖÖ
iyi günler arkadaşlar benim aracım 2000 comfrt oto.
benimkinde koltuk ısıtma var
9  Volkswagen / Golf IV / Ynt: MKIV Modifiye : Temmuz 28, 2008, 06:45:51 ÖS
bencede dış harika tam yerinde olmuş ama iç dizayn biraz fazla kaçmış
10  Volkswagen / Golf IV / Ynt: amortisör hakkında tavsiyeleriniz : Temmuz 19, 2008, 08:57:03 ÖÖ
orj boge tane fiyatı 60-65 lira gibi ama bistenler daha iyi araştırdım zaten standart olacak araba hemen aynı fiyata daha iyi bir marka kullanmış olacağım araba iiçin yay lar hakkında vaz geçtim çünkü alçlatmak itemiyorum zaten yeterince iyi o açıdan bizim buralarda her yerde kasis yapıyorlar hızlı gitmesinler diye ve biraz kalabalık kullanıyoruz aracı
teşekkürler
11  Volkswagen / Golf IV / Ynt: Direksiyon son haddine kadar çevrilince gaz veriyor. : Temmuz 18, 2008, 04:36:33 ÖS
normal hidrolikle ilgili bir konuydu pompa motrodan güç alıyor ve sona dayandımıda motoru zorluyor
12  Volkswagen / Golf IV / Ynt: Golf IV İkaz Lambaları : Temmuz 18, 2008, 02:39:45 ÖS
evet öyleimiş ustam öyle dedi
13  Volkswagen / Golf IV / Ynt: amortisör hakkında tavsiyeleriniz : Temmuz 18, 2008, 11:17:08 ÖÖ
ya az evvel ustamla görüştüm eğer düşmesini istemiyorsan yaylarda hiç bir sorun olmaz diyor bende aslında düşürmek istemiyorum sadece keyifli bir sürüş istediğim mi belirttim oda gerek yok dedi makul geldi ama yine de soru işareti kaldı aklımda gerçekten bu koşulda benim golf çüğe  gerek yokmu yay.
14  Volkswagen / Golf IV / Ynt: amortisör hakkında tavsiyeleriniz : Temmuz 18, 2008, 10:14:41 ÖÖ
arkadaşlar h-r yay için 3.5 cm düşürüyormuş bu bir sorun oluştururmu bisten am ortisör alacağım cadde için olan modelini
15  Volkswagen / Golf IV / Ynt: Golf IV İkaz Lambaları : Temmuz 18, 2008, 10:12:25 ÖÖ
yok ya kontagı açtığımda yanıp araba çalışınca gidiyor devam ettmiyor ikaz
Sayfa: [1] 2 3 ... 18