çok iddalı gelmişti aslında tabi almanyada bu motor bizim mk4 başlamışltı ta 98 den beri var orda adamlar bizi sonradan besliyorlar öğrenince nasıl canım sıkılmıştı. ben fsi işinden pek birşey anlamamıştım tsi ile birlikte sunulunca sonunda vaz geçtiler bir de gördüğüm kadarı ile normal motordanda vazgemdi müşteriler fsi tamamen tercih edilmedi baktılarki gerek yok anlaşılan vaz geçtiler tabi bu motorla ilgi bir sorun yoksa
300 liraya 1200 biraz izafi gibi eğer çurovada falan değilsen hele ist gibi bir yerde bu değerler hiçbir marka ve model benzinli araçlarda ulaşılabilinecek değerler değilki birde bu vites değiştirme konusundaki yaklaşımında bana ters çünkü yokuş çıkarken zaten mekanizma gereğini yapıyor bu 3-2-1- vitesleri spor kalkışlarda ve özellikle yok aşa inişlerde rastlanacak ters durumlarda ve yolda olabilecek fren sorunlarında gerekli vites küçültme işlerini yapmak için tabiki birde karlı koşullardakı manevra ve kalkışlar için.
yok şart değil benimki kumaş yalnız benim araç yurt dışından doğuş harici ilthal edilmiş koltuk ısıtması ve far yıkama var ki far yıkamayı daha hiç görmedim birde emin değilim ama 2000 lerde digital kilimada yok benimkinde var ama bundan emin degilim tam olarak yalnız şunu söyleyeyim koltuk ısıtması güzel ama çokta gereken bir şey değil bence erzurumda olsanız işe yarar ama ist pek gerekmiyor. ama far yıkama çok iyi oluyor kirli yollarda inip temizlemek gibi bir derdin olmuyor
orj boge tane fiyatı 60-65 lira gibi ama bistenler daha iyi araştırdım zaten standart olacak araba hemen aynı fiyata daha iyi bir marka kullanmış olacağım araba iiçin yay lar hakkında vaz geçtim çünkü alçlatmak itemiyorum zaten yeterince iyi o açıdan bizim buralarda her yerde kasis yapıyorlar hızlı gitmesinler diye ve biraz kalabalık kullanıyoruz aracı teşekkürler
ya az evvel ustamla görüştüm eğer düşmesini istemiyorsan yaylarda hiç bir sorun olmaz diyor bende aslında düşürmek istemiyorum sadece keyifli bir sürüş istediğim mi belirttim oda gerek yok dedi makul geldi ama yine de soru işareti kaldı aklımda gerçekten bu koşulda benim golf çüğe gerek yokmu yay.