2005 Model Vw Polo marka aracıma amerikan cam filmi yaptırmak istiyorum. Anadolu yakasında bildiğiniz, tavsiye edebileceğiniz uygun yerler var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.....
abi napıyorsunuz ben anlamadım yaaa... ben de 2008 trendline 1.4 var 75 hp.. 100 ytl' ye 500 km' nin altına inmiyor ve şehir içi.. bakım içinse handsome doğuşoto' ya gidip derdini anlatmalısın bence.. ilk seferde doğuş' un elinden geçmesi mantıklı çünkü.. sanayide ustaya da gitsen 20-30 ytl daha az vereceksin. 20-30 ytl için değmez bence..yeni de almışsın bak...hayırlı olsun bu arada
2008 lerin teknik verilerinde şehiriçi 100 km'de 8,3 litre diyor benzin 3,29 100 ytl lik benzinle 500 den aşağı nasıl yapmıyorsunuz hayret ediyorum .. yada ben yanlış hesaplıyorum...
Dostum vişne sokak altıyolda yalnız diğer arkadaşın dediği gibi mert oto değil... onu biraz geçiyorsun sağda volkswagen ürünleri satıyor zaten..adını hatırlasam söyleyecem ama aklımda değil camında zaten vw logosu falan var....
benim araç 2005 model trendlıne 75 bg... 100 ytl lik benzinle 330 km yaptım... tamamı şehiriçi... yakıt filtresi,yağı,yağ filtresi,bujiler,açık hava filtresi hepsi yeni değişti... bu kadar yakması normal mi??
Paylaşımın için teşekkürler.. Bende arkalar için focal 16 cm komponent koymayı düşünüyorum.. Bu arada ses olarak gerçekten çok etkiledimi arka kolonlar ??
benimkilerde 8000k mavi renkte olmasına rağmen görüntü açısından yağmurda,karda v.s bir problem yok... Sadece bildiğim kadarıyla bu xenonlarda yüksek volt larda elektrik akımı olduğundan dolayı yanlış montaj vs de sorun yaratabilirmiş.. Ama dediğim gibi forumda mtec dışında xenon kullanan arkadaşlarda fikirlerini paylaşıcaklardır...
Kardeş bu xenon konusunda bende senin gibi birçok marka arasında kaldım.. Ama bu çin markalarına veya çakma bosch a pek güvenemedim.. Xenon'lar çok sorun çıkaran şeyler olduğu için kendimi biraz daha sıkıp m-tec aldım... Kafam rahat şu ana kadar hiçbir sorun çıkarmadı ... Yerinde olsam maddiyat konusunda sıkıntın var ise biraz daha sabredip m-tec almandır.. Sürekli sorun yaratan bişii alıp devamlı uğraşacağına iii bişey alıp kafanın rahat etmesi daha ii olacaktır.. Son karar yine senin