arkadaşlar, uzun süre (5 dakika) kontak açık kaldıktan sonra, marşa bastım ve arabam çalışmadı..nedenini bilen var mıdır? 2008 polo 1.4 trendlıne?? 3. denememde çalıştı..
abicim senin trendline mı? sanırım goal.. radyolar farklı..iş yerinden arkadaşım da benim arabanın aynısından aldı ve aynı şekilde ... yani > işaretinden 1 adet var.
kobak selam..hayırlı olsun .çok güzel görünüyor.... ben de aynısını istiyorum 2008 polo'ma... en azından yaklaşık bir maliyet verseydin yahu ..aynı sistemi aynı ustaya yaptırsam kaça patlar diye net sorsam??
radyo bu değil hocam maalesef..denemediğim yöntem kamadı ve pes ediyorum artık.. dandik cliolarda bile var.. vw' de yok:(
<< ve >> işaretleri yok ben de.. sadece > ve < işareti var sadece. ben kayıtlı en iyi 12 frekans dışında kanalları küçükten buyuge dolaşamayacağım yani??? örnek.. 98.2 > bastığımda 98.4 tekrar bastığımda ise 98.7 sırasıyla dinleyemeyeceğim ve ayrıca.. 12 kayıtlı frekans dışında search yapamayacağım:( çünkü 2. butonla manuel olarak çevire çevire arayacağım.. hangisi denk gelirse gibi bir şansım yok.. en basit araçlarda var polo'da yok ne ala yaaa
ileri tuşuna basılı tutunca, bir kere bastığındaki tepkiyi veriyor.. başka bir düğmeye basılı tutarken de başka moda giriyordur diye denedim... tüm düğmeleri denedim olmuyor.sanırım modellerde bu şekilde napalım sağlık olsun
baktım millet sallamıyor ve ben bu problemle çok uğraştım..servistekiler de ilgilenmiyor.. kullanım kılavuzunda çzöüm bulamadım bu yüzden..ne yapcam bilmiyorum
Acarlar demeyin ne derseniz deyin bana...fındık bu arada radyonda next tuşuna bastığında otomatik frekans sırasına göre gidiyor mu? yoksa sadece ben de problem kafayı yicem yakında