İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Baland

Sayfa: [1] 2 3 4 5 ... 22
1
Sohbet / Ynt: Cam filmi konusunda uyari
« : 03 Temmuz 2016, 00:42:48 »
Slm dosum araç Omega A Resmi güncelleyim:)
Emniyet Oto Garage .. İvedik 'te netten bakınca rahat bulunabiliyor. Usta mükemmel bir insan ama adam ustaya ne derse maaşlı çalışan adam onu yapmak zorunda kalıyor.

İnan Biraz zaman problemim ve özel bir durumumdan dolayı ses çıkarmayım işim yürüsün gelmişken yapalım dedim ama dayanamadım bırakıp çıktım.

Sonrasında gittiğim yerde bana söylediği şu: Efendim araya sıkıştırdık (normalde bayram sonrasına kadar doluyuz demişlerdi, acil deyince gel yapmaya çalışırız dedi) dolayısı ile çok hızlı yaptığımız için bayram sonrası uğrayın ufak tefek olur da hata olursa yenisini yaparız,Hatta komple yenileriz, bayramda işiniz görülsün dedi.. Yalnız işçilik inanılmaz hoşuma gitti ben hata bulamadım. Esnaflık budur işte. Ben ufak tefek olsa da gidip adamları yoracak değilim ama bunu söylemesi bile çok güzel bir erdem

Selamlar

2
Sohbet / Cam filmi konusunda uyari
« : 02 Temmuz 2016, 21:35:24 »
Selam arkadaslar bugun yasadigim ilginc ve kotu bir tecrubeyiz siz degerli dostlarima paylasmak istedim.


Bugun saat 11.30 civarlarinda emniyet oto garage ile iletisim kurarak llumar cam filmi icin randevu istedim. Saat 15 e randevu verdiler. Ayrica arac markasini sordular ve belirttim. Sonra bana bir fiyat verdiler.
Saat 14.40 gibi oradaydim bekledim. Saat 15.15 gibi benim araca basladiklari sirada biri geldi. Buranin sahibiyim sizin aracin camlari buyuk bu paraya olmaz dedi. Beyefendiye ben telefon ile iletisime gectim. Marka model belirterek fiyat bilgisi aldim. Simdi ekstra fark odemek zorunda degilim dedim. Pasa gonlun bilir istersen yaptirma dedi.. Bu muhabbet sonrasi sinirlendim ama sabretmeye calistim. Bana camlarin buyuk oldugunu soylemeliydiniz deyip durdu.. Arkadan soylenmeye devam etti.. Sonra uzaktan bagirdi abinin arabayi yapin ucuz yapin hatta para almayin benden olsun gibi terbiyesizce konustu.. Yine ses cikarmadim ve ustaya 225 tl fiyat vrrdiniz bu saate kadar bekledim. Bu parayi odeyrcegim siz de bu filmi yapin lutfen ama hizli olunuz dedim. Sonra bu arkadas bir araba getirdi. Ve ustaya birak onu acelesi yok gel bu arabaya kaput filmi cekeceksin dedi.. Kamera sakasi oldugunu dusundum bir ara ve lanet olsun deyip aracimi alip ciktim. Oradan emr garage a gittim cok yogun olmasina ragmen cok kisa surede hallettiler.

Llumar s yakistiramadim ve bu konunun pesini birakmaya niyetli degilim. Size tavsiyem adiminizi atmamaniz. Paraya doymuslar.. Hrryer lux arac bizim araci hor mu gordu bilemedim ama 225 tl simdilik. Sonradi 150tl on cam icin ve ne tutar bilmedigim bir de kaput tavan kaplama sozkonusuydu..


Selamlarimla

3
Merhaba ,

Aracın Km si Mil hesabı sanırım dogru mu? Motorunda ve diğer aksamlarında herhangi bir problemi masrafı varsa nelerdir.?
Ankaradan ilgilendiğim için süpriz yaşamak sıkıntı olur. Sanırım ardahanda araba . Oradan ankaraya saglıklı bir şekilde gelebilir mi?
Detay verebilirseniz sevinirim.
Teşekkürler.

4
Satılık / Ynt: Nadir temizlikte mk1
« : 17 Aralık 2014, 14:35:56 »
Herkes haklı kendine göre ben burda yazsam ayıp olur iddaa falan etmiyorum yok arabam şu temizlikte falan bilen biliyor. Bende bilirim arabaya air koyup 18 istemesini ama ben orjinallikten yanayım ve herkes gibi değilsin bu araba bu kadar dikkat ve ilgi görüyorsa bu orjinallikle herşeyin bir bedeli var  :) Bu arada arabanı ucuza satıp gelipte yazarsan benden de sana cevap hakkı doğar satmasaydın keşke derim 30000 yazsaymışsın :tamamdir Teşekkürler.

Üstad yanlış anlama beni.. Orjinal kelimesi çok farklı birşey. Kupo ve belli araçların özenle saklanarak günümüze gelmesi ...
Ben ucuz satmadım. Hiçbir özelliği yoktu klima? ABS? AIRBAG? ESP? ...  Kısaca 30 yaşına gelmiş..  Ha arabam Jetta GLX Vb otomatik, full özellikli vs olsaydı ve dünyada 100 adet üretilseydi o zaman başka..
Bizim araçlardan çok var bana da 4 vereyim 6 vereyim gibi saçma tipler geldi.. Ben galeriye verdim o fiyata ve o da birine 13 e sattı..
Piyasa çok aşırı dalgalı demek istiyorum.

Daha bu yıl başlarında VW POLO 6N arabam vardı. sıfırdan farksız 108bin km de klimalı benzinli ama orjinal ki sorma.. 11e satana kadar göbeğim çatladı.. Şu an araba bakınıyorum 15 e polobulursan ne ala:)

Hayırlı satışlar umarım değerini bilen birine gider..

5
Satılık / Ynt: Nadir temizlikte mk1
« : 12 Aralık 2014, 20:15:14 »
Fiyat çok güzel... Alım satım konusunda Tr nin geldiği nokta inanılmaz bence... Benim Jettam vardı orjinal 130küsür bin km de BOYASIZ Hatasız 2 kasa ve Almanyada sıfır alınıp Tr ye dönüşte gelmişti, kar veya yağmuru 22 yaşında ilk defa tatmıştı:)
Kışın kapalı ortamda takoza alınıp gerekliyağlama vs yapılıp kullanıldı. güneş yanığı taş izi dahi yoktu (kısaca sıfır araba gibiydi dileyene arşivimden foto gösterebilirim. ben aracımı 9750 tl ye vermiştim. çokda olmadı... Ama bugün bir MK 1 veya MK2 almak isteniyorsa Tr şartlarında 12 ila 18000 tl istenmesi çok tuhaf.. keşke bende 30000 yazsaymışım:)

Piyasa çok pahalandı sanırım:))
Hayırlı satışlar.

6
Satıldı... Silinebilir.
Teşekkürler

7
Ankara

8
Güncel..

9
Selam ,
Ebatları 185/60/14  84T , fiyata 350 TL ye son rakam yazıyorum.

10
Merhaba ,
Aracımızı sattığımız ve yeni araca uymaması sebebi ile jant ve kışlık lastiklerimi satıyorum.
Fiyatı uygun tuttum hızlı satılması için.
4 adet petlas snowmaster 2 tanesi 2012 42. hafta ve 2 tanesi 2008 44.hafta üretimtarihli , diş kalınlıkları sıfır lastiğe yakın yani 8-9mm ve 6-7 mm olarak söyleyebilirim.Yıllarca kullanabilirsiniz.






11
Satılık / orjinal mk2 jant göbekleri
« : 23 Kasım 2014, 00:59:09 »
Merhaba ,
MK' jant göbekleri geçmeli tip.
adet fiyatı 20 tl




4 adet mevcuttur.

12
Satılık / Ynt: Satılık 1989 Sunrooflu Jetta 1.8
« : 16 Eylül 2014, 15:01:28 »
Ben uygun verdim. Alanda T3 ile takasa girmis. Uyguna geldiyse satiyordur. Boyasi haricinde hic problemi yoktu. Hatta motoruma ankaradaki usta mukemmel dedi satarken. İlanlarda gordugum kadariyla en uygun olan jetta yine bu 
Alan kaça aldı ki fiyatı da çok yazmamış? Arabada sorun mu vr acaba?
[/quote
Siz kaça vermiştiniz aracı PM atarmısınız ? Detaylı bilgi sizdedir o zaman :)

13
Satılık / Ynt: Satılık 1989 Sunrooflu Jetta 1.8
« : 14 Eylül 2014, 23:20:20 »
Alan kaça aldı ki fiyatı da çok yazmamış? Arabada sorun mu vr acaba?

14
Satılık / Ynt: En Yakışıklı Pololardan. 6N AEE 1.6...
« : 11 Eylül 2014, 00:26:42 »
:)

Sayfa: [1] 2 3 4 5 ... 22