İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - santos

Sayfa: [1]
1
Polo 6R / Ynt: 10 000
« : 31 Aralık 2010, 20:05:03 »
arkadaşlar bugun bende bir polo 1.6 tdi aldım. ilk bakımı ne zaman diye sordugumda satış görevlisi bu arabalarda 10 bin degil artık 15 bin oldugunu söylediler.

bende cok iyiymiş dedim  :D

2
Polo 6N2 / Ynt: benzin pompasından geldiği kesinleşen ses..
« : 20 Haziran 2010, 18:36:08 »
aracım gecen hafta teklemeye başladı. sanki birisi arkadan aniden arabayi itiyormuş gibi.özel bir servise göturdum usta baktı , bunun benzin pompası arızalı dedi. zaten hemen cıkardılar gittim 70 liraya orjinal olmayan bir pompa aldım arabada tekleme sorunu bitti. iyi dedim ucuza kapatttım.

neyse ertesi gun trafigin olmadı bir bölgede arkada sag koltugun altında arkadaşın dedigi gibi bizzzzt devamlı bir ses. arabada ses e cok önem veren birisi oldugumdan hemen o hışımla dogru ustaya . hemen orjinal i 250 lira olan siemens orjinal parca aldım. ama icinde siemens  felan da yazmıyordu yani biraz fazla para verdim .taktık ses felan kalmadı hatta kulagımı arka koltufa yapıştırdıgımda bile sesi dogru duzgun duymuyordum bile.

sanırım aldıgın benzinden gelen bir pislik bir şekilde pompanın icine kacmış olabilir. eger kısa surede degiştirmezsen aracın teklemeye başlayacaktır.orjinal siemens  pompa alırsan cok rahat edersin.

Sayfa: [1]