Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - polotik

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6
1
Polo ve Lupo / Ynt: volkswagen polo
« : 01 Mart 2012, 22:52:54 »
2003 polomda abs arıza ışığı ikide bir yanıyordu,bazen de sürekli. 2 tane özel servis ustası abs beyni değişecek dedi cihaza bağlıyarak. maliyeti 900-1000 civarı dediler. sonunda orjinal servise gitmek zorunda kaldım,iyiki de gitmişim. çünkü sorun abs sigortasındaymıs değiştiler,30 tl servis giriş çıkış ücreti aldılar. o nedenle çok maliyetli işlerde kesinlikle orinal servisten akıl alın derim.

2
Polo 9N / Climatronic Sorunu-2003 Comfortline
« : 04 Temmuz 2010, 00:55:41 »
Arkadaşlar bugün,aracımda bir yakınımın tavsiyesi üzerine klimamdaki auto ve diğer bir tuşa birlikte basarak menü seceneklerinin açmaya çalıştık(klima ekranında sürat,devir,yakıt vs yazılı bir menü çıkıyormuş,jettada öyle oluyormus)

ama bu olmadı ve olmadığı gibi aracı stop edip geri her çalıştırmamda klima ekranında tüm yzılar aynı anda yazmaya başladı   ??? ve eco tusuna basınca normale donuyor. aynı sorunu yasayan var mı başka? çözüm sizce nedir? şimdiden teşekkürler...

3
mustklc hocam,ben bu foruma sık aralıklarla giremiyorum ama ne zaman girsem,sizin aracın bir problemi var. üzülüyorum sizin adınıza,çok bezdirici olsa gerek. arabadan yana insanın şansının iyi olmaması kötü. bence bir an önce elden çıkarın derim size.

4
arkadaşım çekiş problemi bendede oldu,gazı köklesemde araba gitmiyordu. bi de sarsıntı vardı çalışırken,makinaya bağladılar,ateşleme bobini değişti,hiç soun kalmadı.

5
çok teşekkür ederim,zaten artık hiç takmamaya başladım. belkide onceden de vardı ben dikkat etmiyordum bu sese bilemiyorum.

6
benim araçta ses halen devam ediyor ama biraz azaldı gibi. ya ben alıstım ya da gercekten azaldı.
she... den aldıgım benzin basıma cok iş actı,hem egzos uyarı ışığı yandı bir sure sonra bu ses ortaya çıktı,ama benzin içeriğinin değişmesiyle çekiş falan baya farketmeye başladı.

7
hocam bu ses bir mekanizma sesinden ziyade bagaj kapağı ve kaportadan geldiği belli olan bir ses araba tumsek cukurda gıcır gıcır ses cıkarıyorlar. herhangi bir bagaj ayarı falan varmı asıl ogrenmek istediğim bu?

8
1 hafta once havası inmişti,bende dedim acaba öğrencilerim falan mı indirdi bahcede diye şişirmiştim,ama bugun tekrar farkettimki tekrar inmiş. lastikçiye goturdum once çivinin girdiği yere tornavidayla içeri soktular,sonra bir plastik soktularo bolgeye. sonra ustanın içine sinmedi sokuldu içten yama yaptı. balans olmadan tekrar takıldı.ustaya sordum arka lastiğe balans cok ta sorun değil dedi,yama da hiç sıkıntı çıkarmaz merak etme dedi. sizin düşünceniz ne arkadaşlar? başına gelen duyan varmı? lastikten soğudum malesef sıfırlar daha ama.

9
Polo ve Lupo / Ynt: Soru-Cevap (POLO)
« : 08 Mart 2010, 19:03:03 »
Triger setimi değiştirmek istiyorum,özel servisten aldığım fiyat triger setleri,hava filtresi,benzin filtresi... işçilikte içinde 740 lira fiyat aldım,fiyat olarak nasıl değiştirenler bilgi verebilirmi?

tüm filtreler,yağ değişimi,devirdaim pompası,makaralar ve triger set tamamı 800 odedim. normal tutar 970 civarıydı,6 yaş indirimi ile oyle oldu. bu arada bu tüm parçalar parçalar ve servis orjinal.

10
Polo 6R / Ynt: 2010 polo TDİ.
« : 07 Mart 2010, 22:25:08 »
hayırlı olsun gerçekten de iyi bir seçim olmuş, araç son yetkili servise gidişimde baya hosuma gitti,yaklasık yarım saat inceledim.. alman yapmıs yapacagını yine.. ve d.kkatimi çeken bu kasa polo son kasa golf ile neredeyse bire bir aynı olmus. gelmiş gecmiş en benzer polo-golf kasaları bence.. bu arada kaca mal ettniz? forumda o para verilirmi diyecekler olabilir ama aynı donanım tdi golf comfortline ile arasında 15bin tl fark var kesinlikle değer..

11
arkaşdaşlar bu ses bagajdan neden geliyor,bir yerleri sıkılatmayla filan gecermi?

12
Polo 6N2 / Ynt: Polo Kasko Öneriler?
« : 28 Şubat 2010, 15:47:13 »
arkadaşlar tanıdık yerlerden yaptırmak bence sigorta şirketinden daha önemli.. honda aracımda ışıklarda sarhosun biri arkadan geldi vurdu,sigortacımı aradım faturayı faxla bana aynen yollayım paranı dedi ve dediği gibide yolladı..kaç para,ne kadar falan gibi hiçbir soru sormadan.. yani tanıdıkla iş yaparsanız işiniz çabuk yürür..

13
Polo 6K (Classic) / Ynt: Araç bakımı hakkında!!!
« : 28 Şubat 2010, 15:44:03 »
arkadaşlar parcada ozellikle filtrelerde fiyat yetkili servistede aynı belki 3-5 lira oynar.. en buyuk fark işçilikte..işçiliği cok abartıyor yetkili servisler..

14
Polo 9N / Ynt: trıger degısımı
« : 28 Şubat 2010, 15:41:29 »
polonun devridaimi gerçekten sağlam ve bunu cok belli ediyor tamamı metal. çıkan parcaların hepsini servis bir poşetin içinde geri verdi,devirdaim dahil tum parcalar cok sağlam duruyordu. sanırım vw en buyuk sorunu ana parcalar değilde detaylar bunu 4-5 ayda anladım.

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6