Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - saxi_saxi

Sayfa: [1] 2 3 4 5
1
hihi bugünde hız sabitleyici taktık. şiddetle tavsiye ederim, büyük rahatlık kolaylık.

2
bende chip tuning yaptırdım. 135PS 310NM olmuş. K&N performans hava filtreside taktık. araba deliriyor şimdi. 100km den sonra 5. vitese atınca adamın sırtı koltuğa yapışıyor. 6. vites ver gelsin :D

3
twinturbo 180PS 7 ileri dsg ... varmı daha üstü?

4
t4  caddy den her konuda  üstündür caddy çok arıza veren bir araçç
doğru, aynı motor, aynı parçaları kullanıyorar ama caddy daha fazla arıza yapıyor değil mi. töbe töbe ya. bilmeden konuşmayalım din kardeşim. lütfen.

5
motorlu taşıtlar vergisi 314 TL x 2 : 628 TL
Muayene her sene : 123,90TL
Egsoz pulu : düz hesap 20TL
her sene vereceğin para : 628 + 123,9 + 20 : 771,9 TL

selametle

6
Arkadaşlar değerler çok güzel benim 2005 caddy ile uzun yolda ( düz yolda) 90-95 km sabit hızlarda 5,7 -5,9 arası bir sarfiyatı var ancak bazı dizel kullanıcıları devir saatinin 20 nin üzerinde olması gerektiğini bunun motor ömrü için şart olduğunu belirtiyor.Ama çoğu zaman arabam ekonomik kullanımda 5. vites 90 km hızda devir saati 20 bini geçiyor geçmiyor gibi.Bu devir efsanesinin aslı varmı yoksa o konu eski nesil dizeller içinmi geçerli...
Böyle bişey sözkonusu değil. Zaten caddy için max. tork devri 1900d/dk ' dan başlıyor. hatta keşke manuel caddy de 6 ileri  olsada 90km ile 2000d ninde altında kalsa bak o zaman ne kadar yakar.

7
dahamı rahat  :D herkesin kendi arabası kendine güzel
Daha fazla söze gerek yok, kardeşimiz gerekeni söylemiş.

+100000

8
Caddy, Transporter ve Caravelle / Ynt: caddy hız sabitleyici
« : 19 Ağustos 2009, 11:27:10 »
o servisin şerefsizliği. illa kendi satacağı mal üzerinde işlem yapacaklar.

9
Araç 135.000 km de ve su an ortalama 7,2 yakmakta... Uzun yolda 5,6 ya kadar düşmekte. Malesef çok dur kalk yaptığım için şehir içi tüketim değerlerim yüksek. Bakımdan çıktıktan sonra yaklaşık 3000 km gayet iyi sonra yakıt tüketimi artıyor...
Değerleriniz gayet güzel  :tamamdir

10
Sohbet / Duyarsız kalmayalım arkadaşlar
« : 24 Temmuz 2009, 11:59:06 »
yakıta bir daha zam geldi arkadaşlar. eurodiesel 2.61TL olmuş. ve bazı büyük takımlardada protesto kararı alındı. sizlerinde katılımlarınızı bekliyoruz.

çok ama çok fazla mecbur kalmadıkça araçlarımızı kullanamama kararı aldık arkadaşlar. Lütfen bunu hafife almayalım.

Vatanımız,evlatlarımız,kardeşlerimi kendimiz gelecek nesillerimiz için bunu yapmak zorundayız. elimizden geldiğince az kullanalım araçlarımızı. işimizi görecek kadar yakıt alalım. araçlarımızı en az yakıt yakabileceğimiz şekilde kullanalım lütfen.

en az yakıt tüketimi ile tasarufa gitmeye çalışalım yoksa 2.7 ve üzerine doğru gidecek. dünyadaki en pahalı yakıtı kullanıyoruz, en pahalı interneti kullanıyoruz. herşeyin en pahalısını kullanarak kahramanlığımızla grur duyuyyoruz.

artık sesimizi duyurma vaktidir VWTR TEAM!!!

hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim.

11
ben bu şekilde kullanacak olsaydım kango alırdım doğrusu zevkini çıkaramadıktan sonra napayım caddy' i

üsttekide senin cümlen. kendi söylediklerin kendine ters düşüyor. dahada bişey demem. bizim zevkimizde seni ilgilendirmez.

12
ceza yememende kurallara uyduğun anlamına gelmez, konu uzamasn. kurduğun cümlene bak;

ben bu şekilde kullanacak olsaydım kango alırdım doğrusu zevkini çıkaramadıktan sonra napayım caddy' i...

kangoo dediğini araçta canavar gibi. yüksek hızlarada çıkabiliyor. madem hız zevkin vardı doblo yada connect alacaktın. 2006 caddy den sonra connect GLX e biniyorum her türlü alır caddy i...(tabi bu segmenti yarışmak için kullanacaklara bağlı)

hız felakettir. hız kurallarına uyalım uymayanları uyaralım

13
arkadaşlar merak ettiğim bir konu var motorin pahalı olduğu için mi yoksa sakin bir kullanıcı olduğunuz için mi bu şekilde kullanıyorsunuz aracınızı şaştım doğrusu. 3.9 çok düşük bir değer ve ayrıca bravo.
ben bu şekilde kullanacak olsaydım kango alırdım doğrusu zevkini çıkaramadıktan sonra napayım caddy' i
 :-\

3,9 yakan motor yok şu anda.

+ hız kurallarına uymamak zevkse senin için devam et. ben tamamen hız kuralları dahilinde kullanıyorum ve ortalamam o oluyor.

14
öyle sorunlar mı varmış caddy de ?

Sayfa: [1] 2 3 4 5