İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - aircool

Sayfa: [1]
1
Golf III / HELEZON
« : 23 Mart 2016, 09:54:36 »
arkadaşlar cümleten merhaba

aracında 3-3.5-4-5 cm ebatlarında yay uygulaması yapan arkadaşlar rica etsem arabalarının fotoğraflarını yollayabilirler mi ? Karar aşamasındayım mukayese etmem gerekiyor.



 

2
Golf III / Ynt: Acil Yardım
« : 19 Aralık 2015, 15:00:17 »
Şimdi şöyle;

Her gün ilk çalıştırmada marşa basarken akü'nün gücünde hiç bir eksiklik yok.Marş çok net basıyo fakat ateşleme yada beslemede bi eksiklik olduğunu düşünüyorum çünkü yavaş yavaş çalışıyor.

Ateşleme bobini sorun yapmıştı yenisini taktım,akü varta daha sıfır,bujiler yeni..gidişinde duruşunda hiç bi sıkıntı yok..bilgisayara bağladık onda da hiç bişi çıkmadı.. kafam allak bullak oldu vallahi ustalarda bulamıyo

3
Golf III / Acil Yardım
« : 05 Aralık 2015, 17:36:28 »
Arkadaşlar herkese selamlar
97 Mk.3 1.6 AFT (Benzinli) sahibiyim.Bir anda oluşan arıza ve motor soğukken özellikle de günün ilk marşında geç çalışıyor.İlk ve ikinci marşta almazken takip eden 3,4'üncü denemelerde rölanti savsaklıyor ve 5.marşta tam çalışıyor.Gün içerisinde motor sıcak veya ılık iken tek marşta alıyor.
Çalıştıktan sonra herhangi bir sorun yok rölanti ve hararet normal seyrinde.
Şüphelerim yakıt pompası ve boğaz kelebeği üzerine.
Sorunu çözmek için arabamı fazla kurcalatmak istemiyorum
Böyle bir durumla karşılaşan ve tamir,tadilatını yapmış arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Herkese iyi çalışmalar dilerim

4
Arkadaşlar herkese merhaba iyi çalışmalar ve kazasız belasız sürüşler dilerim.
Üye olalı epey oldu fakat forumu aktif olarak kullanamıyorım.işler yorgunluk derken sohbetlerinizden ve bilgilerinizden uzak kaldım.
Dorğu yere mi yazdım bilmiyorum ama foruma nası fotoğraf yükleyebileceğimi söylerseniz bende aracımın fotoğraflarını yükleyip yorum ve tavsiyelerinizi almak isterim.

5
Golf III / Ynt: vw golf mk3 2.0 16v
« : 04 Haziran 2015, 17:51:17 »
Merhaba kolay gelsin

Size tavsiye olarak şahsi fikrimi söylemek istedim.

Aracınız zaten GTI olduğu için stock performansı yeterince tatmin edicidir.Öncelikli olarak aracın fabrika standardını muhafaza ederek gerekli parçalarını yeniler iseniz orijinallik açısından arabanızı daha değerli kılar.
Fakat nispeten daha hızlı yürüyen bir aksamla kullanımı tercih ederseniz; araca birebir uyumlu yani imalatı tamamen mk3 Golf'lere göre yapılmış kitleri alın.
Motor modifikasyonu görsel yenilemeler den farklı olarak çok daha zahmetli ve para=kalite=performans doğru orantısındadır.

Gerçek anlamda Atmosferik güçlendirmenin en kolay yolu air intake,Headers dahil catback egzost sistemi,dereceli kam mili ve profesyonel yazılımlardır.

Turbo sistemleri zaten kendi kitinden hariç bir çok önemli ve yan ekipmana ihtiyaç duyar.Aracın yüklenmesi beraberinde sürati,süratte standart frenlerde zaafiyet getirir.Frenler falan derken liste uzar.

Yapacağınız en temiz işlemler motorda atmosferik modifiyeler ve yol tutuşu adına coilover,kule gergisidir

Herkese iyi çalışmalar

6
Golf III / Far ampülü yardım ?
« : 23 Mayıs 2015, 16:08:43 »
Arkadaşlar merhaba.

Aracımın far ampullerini değiştireceğim .. İnternette H7 veya H4 yazıyor fakat üzerinden çıkanlar H1

Orjinal tipi nedir bunun acilinden yardımcı olursanız sevinirim .. şimdiden teşekkürler

7
Golf III / Ynt: ABS bakım ve kontrol
« : 04 Mayıs 2015, 13:30:51 »
Teşekkür ederim arkadaşlar.Daha ilk haftasından çok memnunum :) istediğim arabaya kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Tavsiyeniz içinde teşekkür ederim en kısa sürede gitmeye çalışıcam

8
Golf III / ABS bakım ve kontrol
« : 02 Mayıs 2015, 18:16:01 »
Cümleten herkese selam ve merhaba arkadaşlar.Foruma yeni katıldım adım Eren.. İstanbul Bakırköy de ikamet ediyorum .. Uzun zamandır istememe rağmen bu yakın günlerde 97'' 1.6 AFT Golf 3 sahibi oldum.Fotoğraflarını ilerleyen zamanda sizlerle paylaşacağım .. Tanışma için buraya da yazılıyo mu bilmiyorum ama yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın

Arabamın yürüyenine genel bir bakım yaptıracağım.Bazı aksamlarını nerede ve mekanikte ehli ustalara yaptırabileceğimi sizlere sormak istedim.tavsiye ve önerilerinizi beklerim

ABS bakım ve kontrolünü sağlayabileceğim servis veya usta önerebilir misiniz.

herkese iyi çalışmalar dilerim

Sayfa: [1]