İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - kuchamuck

Sayfa: [1] 2 3 4 5
1
hızlıresim.com a gir ilk önce oraya yüklüyosun daha sonra yüklediğin linki seç kopyala buraya yapıştır ve vwtr ye mesaj olarak gönder

2
Golf III / MK 3sahipleri iyi bayramlar
« : 17 Temmuz 2015, 17:11:47 »
iyi bayramlar arkadaşlar...

3
Elimde bir tane hava yönlendirme valfi var arkadaşlar isteyen bana özelden mesaj ile ulaşabilir

4
Unutmadan ekleyeyim 98 model ve sonrası aft motora sahip araçlarda bosch tipi distribütörler kullanılıyor, 96 ve 97 modellerde ise sagem marka distribütör kullanılıyor. tırnakları farklı olduğu için birbirine uymuyor.

5
Mrb. arkadaşlar 6 ay sonunda distribütör kağağını buldum hatta tevzi makarasınıda buldum. Bursa da Özhatipoğlu otomotivde her ikiside mevcut. 1.6 aft motora sahip 96-97 model golf 3, passat, polo classic, seat cordoba, toledo v.b. araçların tevzi makarası ve distribütör kapağı bulunmakta. biz iki takım aldık hatta eniştemin 97 model polo classic aracına hemen taktık ve bursadan eskişehire geldik sıkıntı yok tam uyumlu bende golf 3 te kullanıyorum. aracın çekişi rölanti çalışması falan değişiyor gerçekten. dist. kapağının markası bremi, tevzi makarası hellux marka.

İhtiyacı olan varsa bana ulaşın ya da internetten telefon numarasını bulup özhatipoğlu otomotiv bursa üçevler şubesinden Tuncer beye ulaşın sagem distribütör uyumlu kapak ve tevzi makarasına ihtiyacınız olduğunu belirtin. 

6
Daha açık yazamam sonuçta burası herkese açık bir forum sayfası bende distribütör kapağı siparişi verdim bir iki ay içinde gelecek 

7
edincol arkadaşım özelden mesaj attım... senin aracın polo 6n2 değilmi bu parçayı nerede kullanacaksın

8

yukardaki parçaya baktığımızda montajının yapılabilmesi için yana kayar tırnakları olduğunu görüyoruz. eskisini çıkartırken motorun belli bir süre çalışması sıcak olması gerekli neden derseniz plastik parçalar sert geçme ile takılırken sıcaklığı arttırmak plastiğin kırılmasını önler. öncelikle diyaframın altında bulunan bir adet 5 alyan anahtarla sökülen vidayı sökmemiz  ve yerinden çıkarmamız gerekli sonra uzun kolu takılı olduğu kısımdan çıkarmak için yana doğru çekerek ve sağa sola çevirerek yerinden çıkarmalıyız ilgili bölgeye biraz sprey yağ sıkarak bu işi daha da kolaylaştırmak mümkün. buradan çıkarmayı başardığımızda mengeneye parçayı bağlayıp iki adet kargaburun yardımı ile kasarak kayar kızaktan çıkarmamız gerekli. buraya kadar yazdıklarım eski parça bile olsa sağlam çıkarmanın yoludur sakın o parçayı atmayın belki size tekrar lazım olabilir.
yeni diyaframı takarken de aynı yolları izlemek gerekir. sakın unutmayın yeni diyaframı takarkende ısıtılıp takılması daha doğru olur sıcak motorun üstüne koyup 10 dakika beklesin zaten ısınır bir damla yağ ile yerine rahatlıkla geçer.   

9
Emrullah abi ben teşekkür ederim faydalı olabildiysem ne mutlu telefonda uzun uzun konuştuk gerçi ama diğer arkadaşlarımızın da ilgisini çekebilir aft motor kullanıcıları çok fazla

 sana anlattığım şekilde aşağıdaki hortumu çıkar sana gönderdiğim parçaya tak ve gaz ver eğer vakum yapıp uzun kolu hareket ettiriyorsa hortumların ve vakum yolların düzgün çalışıyor demektir yok eğer hareket ettirmiyorsa lastik hortumların hava kaçırıyordur en kötüsü de şu olabilir westinghouse  fren vakumu ve bu diyaframın vakumu ortaktır. westinghouse da kaçak varsa vakum yetersiz geleceğinden diyaframa hareket veremez gerçi bu fren pedalında sertlik ve frende performans düşüklüğü ile kendini belli eder ayrıca rölantide düzensiz çalışır çünkü motor hava alır.     

burdaki lastik hortum daha önce kesilip kısaltılmış 6-7cm uzunluğunda olması gerekir yoksa köşe yapar vakumu engeller


11
Teşekkür ederim ilgin için aradım beyefendileri üçüncü kez ancak bağlanabildim kendinden geçmiş vaziyette parçanın ellerinde olmadığını söylediler. Gerçekten çok beceriksiz insanlar var inanmak zor onca araba bu distribütörü kullanıyor(golf3 polo classic cordoba passat b3) ne kapağından haberi olan var ne de tevzi makarasından bozuldumu yenisi 650 tl ya da yan sanayi 100 tl deyip geçiyorlar.

    E BAY da var arkadaşlar 19 dolar + 18 dolar da kargo olmadı artık oradan getirticez.

12
SAGEM distribütör kapağı bulamıyorum -  1.6 aft Motora uygun BERU üretmiş ama bulamıyorum
 BERU VK360 Distributor Cap

 

Criteria
•Manufacturer Restriction: DUC./SAGEM/VALEO
•Material: PBT
•Distributor/ Rotor: Coupling Type Saw Tooth

Usage No
•0330920260
•VK 360

-1.6 (to fit Sagem Distributor)
-1.8 (to fit Valeo or Sagem Distributor)
-2.0 8v (to fit Valeo or Sagem Distributor) Manufacturer: Beru

 


13
Hmmm... senin araba 98 modellerden olmalı 97 de sagem 98 de bosch distribütör var dolayısıyla senin dist. kapağı değiştirmen çok kolay ben maalesef SAGEM e göre kapak bulamıyorum. aslında araştırdım BERU üretmiş ama buradaki yedek parçacılar pek marifetli değiller bulamıyorlar.

14
Distribütör kapağını ben bulamıyorum üzerinde SAGEM Marka distribütör var sen ne taktın.

Sayfa: [1] 2 3 4 5