İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - silver_line

Sayfa: [1] 2 3 4
1
Jetta V / DSG 7 Gaz ve Fren
« : 12 Ekim 2016, 14:52:47 »
Arkadaşlar benim düldülü emekliye ayırdım sonunda :) 2010 Jetta aldım. Düz motor. FSI - TSI falan değil. DSG 7. Merak ettiğim gaz ve frene aynı anda basıp frenden ayağı kaldırıp gitmeyi deneyen oldu mu aranızda ? :)

2
Satılık / Blaupunkt RCD 310 Radyo-CD-MP3 Çalar
« : 26 Eylül 2016, 00:53:23 »
Ürün çıkma orjinaldir. Çok kullanılmadı. AUX olduğu için CD bölümü hemen hemen hiç kullanılmadı. Çiziksizdir. Aracınızda servis montajı park sensörü varsa animasyonlu olarak ekranda destekler. Bluetooth kiti taktırırsanız bluetooth özelliğini kullanabilirsiniz. Onarım, tamir, bakım görmedi. Geri görüş kamerası ve usb desteği YOKTUR...

NOT: PAZARLIK PAYI VARDIR.

***** VOLKSWAGEN GRUBU (VW, SEAT, SKODA vs) araçlarla uyumludur.

*****CİHAZIN KODU MEVCUTTUR.*****

***** FİYAT 230 TL*****

Mehmet Eren

0 324 234 00 31

Mesaj atarsanız gün içinde cevaplayabilirim.














3
Golf VI / Ekstra özellik ekleme.
« : 15 Şubat 2016, 11:59:27 »
Arkadaşlar 2000 model golf'ümü sattım. 2011 model alacam bu hafta allah kısmet ederse. Araca sonradan anahtarsız giriş ve çalıştırma, park asistanı, adaptif şasi kontrolü gibi donanımlar ekletmek niyetindeyim. Bunları ekletme şansımız var mı ? Servisle görüştüm o donanımlar fabrikasyon olarak araçla gelmediği için parça orjinal bile olsa aracın elektrik aksamında sorun yaratacağını dirençlerini yanacağını söylediler. Böyle birşey var mı ?

4
Sileceği çalıştıran birde röle var direksiyonun altında ona da baktırın derim.

5
Golf IV / Ynt: Golf 4 Araç Yerden Yükseltmek
« : 22 Nisan 2015, 18:32:37 »
Benim aracın eski halini bilen bilir. Resmen yerde sürünüyordu  ;D Üzerinde birde 18" 40 yanak lastik vardı. Yol tutuş mükemmeldi. Şimdi yaylarla birlikte jant ve lastik orjinale döndüm. Konfor arttı yol tutuşu azaldı. Orjinal yay ve lastik sonrası lastik ve çamurluk arası üç dört parmak oldu. Altını sürtmeye gelince de araç alçakken de yüksekken de korkum yok. Ön tampondan aracın ortasına kadar çelik muhafaza var. Altını vursam da içim rahat :D

6
Golf IV / Ynt: Golf 4 Araç Yerden Yükseltmek
« : 22 Nisan 2015, 18:31:23 »
Benim aracın eski halini bilen bilir. Resmen yerde sürünüyordu  ;D Üzerinde birde 18" 40 yanak lastik vardı. Yol tutuş mükemmeldi. Şimdi yaylarla birlikte jant ve lastik orjinale döndüm. Konfor arttı yol tutuşu azaldı. Orjinal yay ve lastik sonrası lastik ve çamurluk arası üç dört parmak oldu.

7
Golf IV / Ynt: Gaza Basınca Titreme Sorunu.
« : 22 Nisan 2015, 16:47:18 »
arkadaşlar , silver_line 'a ulaşmam lazım tanıyan bilen birileri varsa yardımcı olabilir mi

Kardeşim kolay gelsin. İş değişikliği yaptım. Kafamı kaldıramıyorum hal böyle olunca siteye uğrayamaz oldum. Sorunu hala çözebilmiş değilim. Açıkçası hem nakit hem vakit bulup ustaya da gidemiyorum. Çünkü adam alıyor biniyor basıyor. Sorun yok. İlk mesajda belirttiğim gibi bir süre sonra oluyor. Ustada olabilecek ihtimalleri sayıp (iç ve dış aks kafaları - bilyaları, motor ve şanzıman kulakları, baskı balata, sağ sol akslar hatta en son arızayı bulamazsak şanzımanı söküp bakalım dedi.

8
Golf IV / Ynt: Arabadan elektrik çarpmasi
« : 22 Nisan 2015, 16:42:07 »
Havalar kuru kıyafetler yünlü kalın. Benim yaptığım gibi yapın kapıyı açın köşesine elinizi değil kolunuzu dokundurun. Çarpsada acımıyor :D

9
Golf IV / Ynt: Hantallık Sorunu
« : 22 Nisan 2015, 16:31:40 »
Benim araçta öyle. Hatta psikolojik problemleri olduğunu düşünmeye başladım. :D Bazen öyle bir ruh haliyle gidiyor ki kırmızı görmüş boğa gibi oluyor. Gaza dokunmaya korkuyorum. :D Altımda 600 beygirlik araç var sanki. Çevre yolu sahil yolu yanıma yaklaştırmıyor tabiri caizse. Ama bazende o kadar isteksizleşiyor ki, sanki 24 saattir ayakta ve uyumamış bir insan bitkinliği. 3000-4000-5000 devir basıyorum utanmasa kendi kendine kontak kapatacak. (Ha gidiyor. Ama ilk başta yazdığım gibi atik olmuyor.) Katır inadı var kısacası :D

10
Golf IV / Ynt: Immobilizer sorunu Hk.
« : 05 Nisan 2015, 22:07:02 »
Diğer bir yöntem de; (durduk yere çıkan immo hatası da dahil) Anahtarı takıp kontağı açın. İmmo ışığı yanıp sönecek. Çıkartıp ters çevirip takın kontağı açın. Sonra tekrar çıkartıp tekrar ters takıp kontağı açın. 3-4 işlemden sonra immo ışığı sönecektir ;)

11
Müzik sistemi taktıracaksanız kapasitörü unutmayın derim. Hem akünüze yük binip ömrü kısalmamış olur, hem kontak kapalı iken akü bitme derdiniz çok olmaz hemde bass vurduğunda vs. gibi durumlarda güç ve ses düşüşü yaşamazsınız. 100-150 TL gibi bir rakam.

12
Golf IV / Ynt: Anlaşılamayan Problem
« : 05 Nisan 2015, 21:58:18 »
Boğaz kelebeğine giden bu parçadan da yapıyor olabilir. Çünkü o küçük borunun içinde rölantiyi ayarlayacan bi mekanizma var (Jikle gibi). Ondan da yapıyor olabilir.


13
Satılık / Satılık Performans Abarth Egzos
« : 19 Mart 2015, 13:51:55 »
Egzos Adana'da Şuayip ustada taktırılmıştır. Ev ahalisinin baskılarına boğun eğerekten söktürdüm :) Sesini keşke anlatabilsem. :) Öyle şahin, doğan, 106 gibi boğuk insanı rahatsız edici seslerle kıyaslamayın. Sesi çok hoş ve toktur. Özellikle aracı çalıştırdığınız anda kafasını çevirip size bakmayacak tek kişi işitme engelli birisi olabilir. 3000 devire yaklaşırken ve sonrasında çıkardığı ses ise adeta önünüzde seyreden kişilere çekilin ben geliyorum dercesine :) Kafamı dinleyecem dediğiniz zamanlarda ise mandallı susturucusu mevcut onu taktığınızda kedi kadar sessiz bir hâle bürünüyor. :) Fiyat olarak 250 düşünüyorum. Mersin içi olursa elden teslimat yaparım.








14
Golf IV / Ynt: Acil.. Gaz kelebeği hakkında?
« : 19 Mart 2015, 13:27:48 »
Geçmiş olsun. Geçenlerde benim öyle bir rölanti dalgalanma olayım olmuştu. Boğaz kelebeğini söktüm. Eve çıkartıp elektronik parçalarını da söktükten sonra ki sorun burasıymış. Bakır iletkenler falan var içinde servolu onlar yağlama yapmış. onları mazotlu bezle silip kuru bezle temizleyip kuruladım. Mekanik yerleride eski diş fırçası ve mazotla bir güzel temizleyip yine kuruladım. Araca tekrar taktıktan sonra özel servistede adaptasyonunu yaptırdım. Şu an maşallah hiçbir sıkıntı yok. Sizde orjinal boğaz kelebeğinizin dediğim yerlerine bi baktırın. Gaz telinin takıldığı yuvarlak siyah parçasının arkası oluyor.

Sayfa: [1] 2 3 4