İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - mecamir

Sayfa: [1] 2 3 4 5 ... 76
1
Sohbet / Ynt: Kurban bayramı
« : 06 Kasım 2011, 15:52:42 »
can nerelerdesin ya?

iş, güç, yarış derken boşladık İlker sorma :) fırsat buldukça girerim artık

2
Sohbet / Ynt: Kurban bayramı
« : 06 Kasım 2011, 14:03:36 »
Çok uzun zamandır yoktum forumda, vesile ile kurban bayramınız kutlu olsun  :) sevgiler, Can.

3
Otomobilim / Ynt: VW Golf GT Mk1 Cabrio
« : 27 Ekim 2010, 18:23:15 »
Gökhan telif hakkı isterim :) Bi dahaki Yeşil Bursa Rallisi'nde beni iskender yemeye götür, bi iskenderci bulamadım koca Bursa'da... Bulduğum yerde de 45 TL idi bir porsiyon iskendere... Kusura bakma yarış yorgunluğuyla fazla ilgilenemedim, bir dahaki sefere yarıştan önce görüşürüz ;)


Sevgiler,

Can ÇİMİR

4
Aranıyor / Ynt: SPOR AMORTİSÖR...
« : 21 Ekim 2010, 08:59:15 »
kuzen koni'leri çakıver ;) 4'ünü uygun fiyata alırız oktaykan'dan

5
bence kamyon gıbı yağ yakıyor  :D ;D en ıncesınden

yağ yakınca siyah değil beyaz duman atar otomobil ;) yazılımın limitte olmasıdır siyah dumanın sebebi, Mehmet Gazihan'ın polo  tdi'ı  :sevgi:

6
Komiserim kuzenim sakin ol :D Meslektaşlarına kıl oluyordum zaten,dünden sonra max.derecede kıl oluyorum artık,jantıma zarar vermiş şerefisizler park yasak işareti olmayan yoldan çekerken.. :t

Onlara ben de kıl oluyorum da yapacak bişey yok :) Geliyorum haftaya, Avrupa Ralli Şampiyonası var ;)

filtre konusunda yorum yapmaya gerek görmüyorum, stock motora filtre takıp mastrübasyon yapmak bana çok saçma geliyor...

7
Düz mantık dediğin filitre yokken daha cok ses cıkarır diye birşey yok..Hatta ses azalır..  >:D Kendi ellerimle denedim filitresiz kullandım arabayı sesde artmadı..Sadece filitrenin gözenekleri ses cıkartmaya meğillii..Mantıksa emiş ne kadar çoksa sesde o kadar çoktur..

sen çok biliyosun, ben daha yeni olduğum için bilmiyorum. hayatım da da hiç sünger filtre falan kullanmadım. sen hayatında throttle body gördün mü? gördüysen ne işe yaradığını bilir misin? Grup A araçlarda neden throttle body kullanılır (filtre kullanılmaz)? kimsin nesin nerden geldin bilmiyorum ama benim lafımı alıntı yapıp da bana bişeyler öğretmeye kalkma... emişin daha kuvvetli olması için fizik kanunları gereği havanın önündeki direnci kaldırmak gerekir... filtre demek ekstra direnç demektir...

M. Can ÇİMİR - Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu

8
Satılık / Ynt: California Scents vwtr.net'de
« : 12 Temmuz 2010, 23:31:52 »
2 adet malibu melon alıyorum, hesap bilgilerini pm atarsan sevinirim ;) kargo adresini gönderirim ben de.

9
Satılık / Ynt: dellorto 40 karbüratör
« : 12 Temmuz 2010, 23:28:58 »
fiyat çok çok uygun arkadaşlar, motorla oynayanlar/oynamayı düşünenler kaçırmasın, yatırım yapın :) ben bir süre ara verdim benzinli motora, en az 3 yıl da kullanmayacağım, o yüzden almam manasız, yoksa gerçekten kaçırmazdım. hayırlı satışlar abi.

10
Bora / Ynt: klima kullanımı
« : 20 Haziran 2010, 10:19:33 »
rica ederim ;)

11
Sohbet / Ynt: Nişanlandım :)
« : 20 Haziran 2010, 10:18:41 »
İlker, Allah tamamına erdirsin, hayırlı olsun :)

12
Genel / Ynt: Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...
« : 19 Haziran 2010, 21:02:19 »
bugün yeni aracımla uzun yol test sürüşüne çıktık. hayatımda ilk defa hem şehir içi hem şehir dışı 100 km'de tek haneli yakıt sarfiyatı gördüğüm için mutluyum :) yaşasın diesel power  ;)

13
Bora / Ynt: klima kullanımı
« : 19 Haziran 2010, 18:29:43 »
- Klimanızı kışın sıcak modda buğu çözme amacıyla kullanırsanız hem klima gazınızın ömrü daha uzun olur hem de buğu çok daha kısa sürede çözülür,

- Aracın kontağını açmadan/kapatmadan önce klima ve fanın kapalı olduğunu kontrol edin.

- Yüksek devirlerde seyrederken klimayı açmayın, klimayı rölanti devrinde çalıştırın aksi taktirde klima kompresörünüzün içi kısa sürede dağılabilir ve büyük masraf açar.

- Klimadan en yüksek verimi almak için önce aracın içinin ısısını mümkün olduğunca düşürdükten sonra (bir süre camı açarak vs) klimayı çalıştırın.



benim dikkat ettiklerim kabaca bunlar, uzun zamandır foruma yazmıyordum bu arada  :)

14
Satılık / Ynt: 93 Ford Sierra Ghia 2.0 DOHC (RWD)
« : 30 Mayıs 2010, 20:04:33 »
Hayırlı olsun bir araba almayı düsünüyormusun? varmı yeni projeler  :melek:

Yeni araba şöyle full oğlu full panaromik cam tavanlı bi grande punto almayı düşünüyorum çok hoşuma gidiyor, Fiesta olayından vazgeçtim. Haftaya yarış olduğu için yoğunum araba bakamayacağım bu hafta, ayın 7'sinden itibaren bakınmaya başlarım. Ama bu sefer öyle proje falan değil, ekonomik modda binmeyi planlıyorum.

Sayfa: [1] 2 3 4 5 ... 76