İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - ikili

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6
1
Passat / marş ve stop arızası !!!
« : 28 Nisan 2012, 16:31:50 »
merhaba arkadaşlar iki gündür aracımı çalıştırıyorum marş alıp hemen stop ediyor.5 10 denemeden sonra çalışıyor.panel de hiç bir arıza lambası yanmıyor ve uyarı da vermiyor.fakat kontağı açıp 5 dakika beklersem motor störg yazısı belirim bobin işareti yanıp sönüyor sizce sorun ne olabilir.izmir de bir elektrikciye götürdüm bir kaç kez denedi ve herhangi bir sorun çıkarmadı.mazot geri kaçıyor olabilir dedi.bilgilerinize ihtiyacım var arkadaşlar.

2
Passat / ücretsiz check up
« : 14 Nisan 2012, 07:36:07 »
izmir de ALPAY VW servisi kampanya başlatmış ücretsiz check up yapıyorlamış.sizlerle paylaşmak istedim.sanırım lastik satışlarında da kampanyalı mevcutmuş.bilginize sunmak istedim.amacım reklam yapmak falan değil zira bu servisle özel hiçbir bağım yoktur.yanlış anlaşılma olmasın.
3,sanayi sitesi karşısı bornova izmir

3
Passat / Ynt: 1.9 tdi motor yaptırmak??
« : 12 Nisan 2012, 19:41:49 »
arkadaşlar passat 1.9 tdi 98 model 130 beygir motor yaptırmak ne kadara mal olur bileniniz varmı içinizde?? (tamamen yaptırılcak bir motor)
ben temmuz ayında yaptırmıştım.3500 lira ya komple motor enjektörler dahil.

4
Passat / b5 direksiyonu b5,5la değişirmi ?
« : 06 Şubat 2012, 22:35:15 »
arkadaşlar merak ettiğim bir konu var bilgilerinize ihtiyacım var.aracımın kumandasız direksiyonunu kumandalı direksiyonla değiştirsem düğmeler çalışırmı acaba ?

5
Passat / Ynt: direksiyon kutusu
« : 27 Ocak 2012, 22:16:09 »
direksiyon mafsallarına ayar yapıldı şimdi çok güzel oldu ama hızlı  ve sertce sağ sol yapınca ince bir tıkırtı var.o sesinde direksiyon rulmanından geldiğini , maliyetinin çok pahalı olacağı bu şekilde kullanmanın hiç bir zararı olmayacağı söylendi.ilgine tekrar teşekkürler arkadaş.

6
2000 Model 18 T Passat Binicisiyim ve orjinal kontak anahtarı 2 tuşludur. almanyadan 4 tuşlu anahtar kabı getirttim (Türkiyede Bulunmuyor.) orjinal anahtarının içindeki 2 tuşlu devreye sadece 1 lehim yapıp 4 tuşlu hale getirebiliyorsunuz. Şimdi açma, akapamai bağaj açma ve panic tuşlarının hepsi faa lbi şekilde çalışıyor.
şu anahtar olayını merak ettim bende anahtarlığımı değiştirmek istiyorum ( iki buytonlu )  sizin yazdığınızı görünce aynısı benım aracıma da uygulamak istiyorum mümkünmü acaba bu konuyu biraz anlatabilirmisiniz ?

7
Passat / Ynt: direksiyon kutusu
« : 17 Ocak 2012, 11:01:38 »
Tamiri yapıldımı ?  nerdeymiş sorun ?
hanüz yapılmadı bu hafta içi yapılacak bitince haber ederim buradan

8
Passat / Ynt: direksiyon kutusu
« : 14 Ocak 2012, 23:43:54 »
umarim daha fazla masraf etmeden bulurlar.
hafta içi müsait bir günde tamire bırakacağım zaten yağ değişim zamanıda gelmişti.yapılmasını istediğim bir kaç iş daha var hepsini halledeğim inşallah bakalım bu sefer kaça patlayacak :)

9
Passat / Ynt: direksiyon kutusu
« : 11 Ocak 2012, 17:52:51 »
Çok emin değilim ama o söylediğin tıkırtılar direksiyon kutusundan değil de rot başından da gelebilir bildiğim kadarıyla. Ama hangi rot onu bilmek lazım. Sanırım passatlarda 3-4 tane rot başı var (tek tarafında)  Yanlış yazmışsam düzeltin arkadaşlar. Kolay gelsin.
ilgine teşekkürler arkadaşım ama bütün rot kolları tamamını değiştirdim ses gitmedi.mafsaldan olur dediler.siteden fikir bekliyorum bende bakalım olmadı götüreceğim ustama

10
Passat / direksiyon kutusu
« : 27 Aralık 2011, 21:14:22 »
merhaba arkadaşlar "direksiyon mafsalı" konusuan ilgi göremeyince bende direksiyon kutusu olarak tekrar konu açayım dedim.direksiyonu sağa ve sola hızlıca hareket ettirince ve bozuk yollarda direksiyondan tıkırtılar geliyor.tamirci mafsaldan olur dedi.izmir de tamir ettirebileceğim bir yer varmı yada çıkmasını satın alabileceğim bir yerde olabilir.ilginize teşekkürler.

11
Passat / Ynt: Tampon döktürmeee
« : 15 Aralık 2011, 03:48:56 »
merhaba koray arkadaş
arkadaşlar iyiakşamlar 2000 model passatıma uzun zamandır çıkma tampon aramaktayım .. ancak temizini bulamadım ve orjinal almaya karar vermiştim servise gittim fiyat araştırması için 1000tl civarı bi fiyat verildi bu bana aşırı yüksek geldi ve tampon döktürmeyi düşünüyorum sizce nasıl olur yakışırmı ???
merhaba koray arkadaş. geçen kurban bayramında benim aracıma arkadan çarpmışlardı arka tampon değişti eskisini tamircide bıraktım.tamirci usta istersen tamirini yapalım bunu geri takalım dediler ben uğraşmak istemediğim için orada bıraktım. istersen senın için tamirciyle irtibata geçeyim gerçi senin ihtiyacın ön tamponmu arka mı bilemiyorum.fiyatını konuşup sana bilgi verebilirim belki işine yarar.

12
Passat / direksiyon mafsalı
« : 10 Kasım 2011, 22:50:19 »
merhaba arkadaşlar aracımın alt takımını komple yaptırdım lakin direksiyondaki tıkırtı geçmedi.arnavut kaldırımı yollarda giderken direksiyondan tıkırtı geliyor ve bu ses beni çok rahatsız  ediyor.tamirci mafsaldan yapar dedi acaba nerden bulabilirim. tıkırtı burcundan olma ihtimali varmıdır.araba durduğu yerde direksiyonu sağa sola hızlıca hareket ettirdiğimde yine aynı ses geliyor.

13
Passat / korkunun ecele faydası :)
« : 07 Kasım 2011, 12:03:04 »
uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar geçenlerde bir arkadaş yazmıştı turbo hortumuyla ilgili.iki hafta önce soma dan gelirken aracımı biraz sıkıştırmak istedim 130 km hıza gelince birden araç yığıldı ve gaz yememeye başladı korkunç bir çekişten düşme oldu.eve geldim aracı kapattım 30 dakika sonra yola çıktım sorun yok belki dedim pislik gelmiştir.sonra izmir e giderken araçdan garip bir uğultu gelmeye başladı çekişten düştününü hissetmeye başaldım.acaba baskı balatamı diye düşünürken  hiç bir şey yaptıramadan soma daki eğitime devam ettim.geçen hafta gelirken yine aynı yerde aynı çekişten düşme olayı gündeme geldi ve direk aklıma turbo geldi.tamircime gittim turbonun hortumu patlamış.şans ya o günde 29 ekim bir tane parçacı bulamadık.bir hafta sonra geri geldim alt takımı komple değiştirdim turbo hortumu değişti 620 lira verdim.10 numara değil 10,5 numara oldu.harika bir çekişi oldu.eğer ki motorunuzdauğultu varsa çekiş sorunuda varsa turbo hortumuna baktırın derim.malum başımka gelenler bedevinin  bile başına gelmiyor :)))

14
Bora / Ynt: alt takım masrafı
« : 14 Ekim 2011, 23:42:05 »
benim aracımda da bol miktardı tıkırtı var hatta direksiyona kadar vuruyor.bir yerden fiyat araştırmaası yapıyorum.aracımın bakımlarını yapan usta komple alt takım fiyatı 350 tl dedi direksiyondaki sese de masfal ( mafsal ) dedi.
farlarımın kısası ve uzunlar xenon ama sellektör yapmakta zorlanıyorum bu normal mi.ışığın yayılması için farların yanmasını bekmelek zorunda kalıyorum tabi far yanana kadar tehlike geçmiş oluyor :) sizce bu durum normal mi arkadaşlar ?

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6