Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - battal gazi

Sayfa: [1] 2 3 4 5 ... 20
1
Genel / Ynt: Fiat(tofaş) egea nasıl
« : 28 Aralık 2015, 18:46:48 »
Sizde teşhisi koymuşsunuz dediğiniz gibi eskiden günaydın diye yorum yazsak konu açsak en az 5 kişi yazardı şimdi ise çok yazık site yönetimi acilen hareketlendirecek yöntem ve etkinlikler düzenlemeli.

2
Genel / Ynt: Fiat(tofaş) egea nasıl
« : 27 Aralık 2015, 21:55:56 »
Arkadaşlar bence forum can çekişiyor bitmeye yakın görüyorum halini açılan konulara pek paylaşım yapılmıyor eskisi gibi aynı konuyu opelim nette açtım aynı gün 19 yorum ve buranın 3 katı izlenme sayısı var,bu siteye ne oldu böyle.

3
Genel / Fiat(tofaş) egea nasıl
« : 21 Aralık 2015, 10:00:13 »
Fiat(tofaş)  egea nasıl; yüzde 70 yerli oranı olduğunu söylüyor tofaş yetkilileri,bir arkadaşım ilk alanlardan çok memnun olduğunu daha öncede 5 yıl linea kullanmıştı sıfır alıp ona nazaran çok daha iyi olduğunu avruğayi bir hava sezdiğini söyledi ilk defa tofaştan,nedir düşünceleriniz.Ben olumlu bakıyorum.

Yerliliği az da olsa cari açığı düşürmeye yardım cı olabilir tofaşa mail de attım elektronik el freni ve sunrof da eklemelisiniz iç pazarda her alanda söz sahibi olmanız için.

4
Arkadaşlar başlıkta belirttiğimmodel için test sürüşü daveti gelsi doğuştan vaktim olmadığı için katılamadım kullanan varmı nasıl bir makina süper bi şey olsa gerek.

5
Genel / Volvo s 90
« : 07 Aralık 2015, 23:00:55 »
Arkadaşlar volvo s 90'ı görünce direk aklıma ön ızgara  bmw 5 serisi,arka bagaj jaguar,genel olarak ağırlıklı 2015 kasa passata benzer çizgiler ağırlıkta gibi geldi ama güzel bir araç olmuş onuda söylemeden edemiyeceğim.

6
Arkadaşlar hatırlanacağı üzere ülkemizde standart 2 yıl olan dsg ve araç garantisi abd'de 10 yıl olduğunu bildirir belgeleri daha önce forumda bir arkadaşımız paylaşmıştı şimdi gine amerika daha önce sanırım kia idi belirtilenden daha çok yakan araçlar ve modeller yüzünden cezalar yazmıştı şimdide belirtilen değerlerden daha çok çevreyi kirlettiği için başta amerika sonra avrupada sanırım 2.0 tdi motorların üretiminin askıya alınmasını sağladı demekki şeriatı biz savunuyoruz onlar uyguluyor,şeriatın kestiği parmakta acımıyor adamlar türkiye'de o kadar çok araç satılıyorken Türkiye'mize fabrika kurmadıkları gibi garantiyi de en alttan verip devlet erkanı gel fabrika kur her desteği verelim demesine rağmen bizimle alay geçiyorlar,ama amerika'da bir ton ceza yiyorlar halen tutunmak için genel müdürlerini görevden alıyorlar ilginç,demekki Ülkemiz çok gerilerde adalet ve hukuk başta olmak üzere her konuda,Ülkemizde bu konu ile ilgili sanayi bakanlığı daha bir açıklama yapmadı sanırım.Volkswagen bu yıl japon üretim devinden fazla satarak sanırım en çok satan otomobil grubu oldu,3 yıl önce gm,2 yıldırda toyota grubu en çok aracı satıyordu dünyada galiba yanlışım var ise affola.
Dsg arızalarından en çok canı yanan ülkelerin başında geliyoruz garanti 2 yıl,çevre kirliliğine daha gereken önlem alınmadığı gibi egzost emisyon sistemide temelden sakat sanırım.
No comment (Yorumsuz)

7
Fordun 2014'ten beri makyajladığı burnu tıpkı domuz burnu gibi geliyor bana bariz burada sanki bir propaganda varmış gibi hissettim chavroletin amblemi kadar bence fordun bu son makyajındada bu vurgu var ha bana belki diyeceksiniz hangi araba onların üretimi değilki diye ama propaganda yapılması insan vücudunun bazı gıdalara alerji uyandırmasının yanında bu versiyonlardada öyle oluyor sanki.

8
Golf VII / Ynt: 1.2 yakıt
« : 06 Ağustos 2015, 18:41:17 »
4 kişi klima,dolu bagaj,yokuş ?

9
Skoda / Ynt: Super B'ye 1.6tdi 120 hp gelmeli
« : 05 Ağustos 2015, 12:09:07 »
Super b dizayn edildi elektronik park freni ve 1.6 tdi 120 hp yeni motorla türkiye'de satışta,passat çizgileri ve omurgadaki benzerlikler dikkat çekiyor.Elektronik park freni ve 120 hp yeni motor inşallah jettaya da nasip olur,darısı jettaya diyelim.

10
vw ve skoda her ne kadar vag grubu araçlar olsa da Türkiye distribütörleri farklı firmalar. vw malum doğuş. ama skoda yüce auto. dolayısıyla fiyatlandırmanın vwden skodaya kaydırmak için yapıldığı fikri bence doğru olamaz. olsa olsa doğuşun "ulan öyle de satıyorum böyle de... bari kazığı kalın geçireyim." mantığından kaynaklanabileceğini düşünüyorum.

Belki sizin düşünceniz doğru olabilir ama sonuçta aracı üreten doğuş otomotiv olmadığı için bir üst akıl olarak Volkswagen grubunun politikaları böyle bir yönlendirme yapabilir diye düşünüyorum,çünkü bakarsanız dsg'den 120 hp dizel motora aracın yan bakışlarından bir çok teknolojisine kadar aynı gibi volksvagene 6 ay sıra skoda kısa zamanda elinizde çoğu teknoloji aynısı arada 15-20 bin lira fark var bence bu doğal bir yaklaşım değil gibi belkide yanılıyorumdur,fakat Volkswagen grubunu bir takım teknik direktörünüde şirket ceosu olarak düşünürsek takımdaki porche skoda seat audi bugatti Volkswagen gibi oyuncuları ve dizilimlerini ayarlayacak bir heyetin olabileceğini düşünmekteyim.

11
Genel / [i]Volkswagen[/i] grubu fiyat politikası kurnazlığı
« : 03 Ağustos 2015, 12:40:36 »
Arkadaşlar yeni kasa 1.4-1.6 dizel ve benzinli passat seçeneklerinde  bildiğiniz gibi son 50 gün içinde 5-10 bin tl civarında satış fiyatı zamlı olarak değiştirildi,bunu bu hafta satışına başlanan super b'nin fiyatlarına bakar iseniz Volkswagen grubu bir diğer markasına yönlendirme olarak politikalar belirlediğini anlayabilirsiniz,super b halefi passatla aynı çizgileri taşıyan bir pozisyona gelmiş bir de elektronik park freni araça monte edildikten sonra passata neden 20 lira fazla ödeyeyim fikri bendede bir hayli ağırlık kazanan bir fikir oluşturdu,Volkswagen iyi bir takipçi toplumun düşünceleri hakkında iyi sentez çıkarıyorlar neyse elektronik park freni 11 yıldır passat da kullanılıyor,i 30 da bile bu teknoloji sabitken inşallah şu jetta ya da şu teknolojiyi, caravellayla birlikte sunarlar transporter caravelle da her şey düşünülmüş ama elektronik el freni yok jetta gibi  caravellanın el freni pejonun j 9 servislerinin el freni gibi :) 

fiyatların biraz geri seyretmesi için kurdan öte firmaların rekabet ortamında kar marjlarını revize edebilmesi için insignia 1.6 dizel otomatik seçeneği ve astra'nın bu tip motorları piyasayı dengeleyecektir,honda şu accorda inadından vaz  geçip 1.6 dizel otomatik seçeneğini sunsa volsvagenin şımarıklığı bir nebze hafiler,adamlar uçak bile üretiyor istese honda 1.6 dizelin kralını accorda otomatik vitesle sunar bakalım hayırlısı.

12
Genel / Ynt: DSG şanzıman kullanımı hakkında!
« : 06 Haziran 2015, 21:13:45 »
Güzel bir paylaşım fakat bu kadar teferruat olduktan sonra otomatiğin pek anlamı kalmıyor,öyleyse tercihleri mersedes honda toyota bmw hyundaı markalarına kaydırmak lazım bütçemize oranla.Dsg insanın psikolojisini bozuyor ses mi geldi lıkırtı tıkırtımı var kalkarken sendelermi arabadan zevk almayı unutuyor insan ama yeni nesil dsg'lerde bi hayli yol katettiler diye duydum sorunları bitmek üzere olan bir şanzuman olduğunda tercihim olabilir güzel bir teknoloji.

13
Skoda / Ynt: Super B'ye 1.6tdi 120 hp gelmeli
« : 27 Nisan 2015, 23:03:43 »
Suberb e yazılım atarak 160 beygire kadar alıyorlar aslında.
Araç çok güzel, arka koltuklar yayla gibi. Diz mesafesi değil resmen düğün halayı çekilir orada :)
Amma  velakin 0-60 km ivmelenmesi benim fabia dan zayıf geldi bana , kasa ağır.
Ama dediğim gibi alanın ilk işi yazılım atmak oluyor, sıkıntı olmuyor.

VW firması zaman zaman bazı markalarını öne çıkarıp bazı markalarını arka plana gönderiyor. Bu da böyle bir politikanın sonucu.

Çoğu konuya sizinle aynı düşüncede katılmakla birlikte tozdan nem kapan dsg donanımlı araçlar için fabrika verilerinin standartlarının dışında bir güç arttırımı uygulanmasını doğru bulmuyorum,normal şartlarda zor bela dsg arızası kabul ettirilebilirken vay siz yazılım yükletmişsiniz kozunu karşı tarafa verdirmemek lazım diye düşünüyorum.

14
Arkadaşlar yeni nesil astra ve dizelin otomatikle buluşması yıl sonu gibi görünüyor yetkili satıcıların verdiği bilgiye göre opelin dizelde devrim yaptığı bu motor otomatikle piyasada tutulmaktan öte liderliğe oturacak gibi gözüküyor,varsayalım 120 hp 1.6 tdi'ye passattan sonra golfe de gelirse zaten bu motor yaygınlaşacağı aşikar ilk öncede en özen gösterdiği üretim bandlarından biri olan golfe uygulanacağını düşünüyorum durum sizce ne olur.

Sayfa: [1] 2 3 4 5 ... 20